Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ırkçılık serbest

Llama

Öne çıkan mesajlar

İyi de bu adam zaten ben o kelimeyi kullandım demedi mi canlı yayında. Hala "nigger" yerine "prick" dediğine inanan var mı. Ha bir dakika inanmakla olmuyordu, delil lazımdı değil mi. E dellilerle ilgili haber yapmak da yasak şimdi. Ne güzel iş ya. Saçmalığa bak..
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
emreyi kurtarma cezasi resmen. ne bicim torpili varsa artik adam omru boyunca ligin gelmis gecmis en cirkef oyuncusu olmasina ragmen halen daha yirtiyor.

2 mac ceza alacak ne yapti ki Emre? Irkci soz soyledi ise 4+ mac vericeksin. Ayrica yasal islem de baslatilmasi lazim. 2 mac nedir be?

Birakin oynasin galatasaray macinda. Sirf gs seyircisi onune cikarmamak icin de ceza verilmezki.
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçeliyim ama Emre den tiksiniyorum artık. yeter bu kaçıncı rezilliği. kulüp artık ilişkisini kesmeli bu futbolcuyla Fenerbahçeye yakışan bir futbolcu değil...

ayrıca bu hareketi yapanın üzerinde Fener forması var diye sırf FB ye laf söylemek için ırkçılık gibi bir olayı araç olarak kullanan bir zihniyet vara yrıca acıyorum buna...

burada tavır alınması gereken bir durum varsa üzerindeki formaya göre alınmaz. Nasıl Trabzonlularn Fenerbahçe için yaptığı ırkçı hareketlere tavır aldıysam bunu emre de yaptığında alırım fenerbahçeli olmam bunu değiştirmez aksine fenerbahçelilik budur. Zaten ırkçılığı kullanıp FB ye laf edenlerle sırf üzeirnde FB forması var diye emrenin yaptığını savunanlar da aynı zihniyetin ürünüdür. bu da böyle bilinsin...
Sosyal ağlarda paylaş

yok oyle bir sey, ben de fenerbahceliyim ama emre fenerbahcenin bir futbolcusudur. sen sahada irkcilik yapmis bir adamina pfdk'yi beklemeden kendin cezasini kesmeliydin. sessiz sedasiz bekleyip, pfdk'nin 2 haftalik cezasina sesini cikarmazsan 'iyi yirttik' dusuncesindesindir.

emre onemli bir oyuncu mu? evet ama bazi seyler basaridan daha onemlidir. burada emrenin onemi falan ikinci plana birakilip yapilan ayip telafi edilmeliydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Trabzonspor Kadıköy savcılığına mı başvurmuş öyle bir haber vardı sanırım?
Futbolun kendi disiplin kurumlarında her yol tükenmeden kafalarına göre iş yapamazlar, yine saçmalamışlar ceza alan kendileri olabilir bu durumda, sonra da Fb'yi suçlarlar yine

Emre zaten kafaca Fb'yi bitirmişti şu son Aykut'un yaptıklarından sonra, Hakan Ünsal abisi bas bas açıklıyordu gazetede televizyonda bunu, oynatmayın Emre'yi diyordu hatta.
O yüzden kalan maçlarda oynamamak ve ülkeden ayrılmak için yapmış olabilir bu hareketi

Bakalım Emre'nin yarısı kadar oynayabilecek bir futbolcu bulabilecek mi Aykut göreceğiz transfer zamanı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde yer alan açıklamada, konuyla ilgili olarak şu ifadelere yer verildi:

''Bazı internet sitelerinde yer alan köşe yazıları, sürece dair yorum ve değerlendirmeleri incelendiğinde; kulübümüze dair tarafsız değerlendirmelerde bulunamayacağı aşikar olan PFDK Üyesi avukat Yusuf Reha Alp'in görevinden alınması yönünde, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na ve PFDK Başkanlığı'na bugün yazılı müracaatta bulunduğumuzu kamuoyunun bilgisine sunarız.''

Av. Alp, Emre konusunda oyunu ayrımcılık var olarak kullanan 3 üyeden biriydi ve göreve gelmeden önce şike suçu tespit edilirse Fenerbahçenin küme düşürülmesi gerektiğini bildiren yazılar kaleme almıştı.

Bu kadar yüzsüz olunmaz. Önceki federasyon helvacı, arıboğan şimdi de bu adam.

Gerçekleri konuşan kim varsa orda kelle isterük diye başlıyo wotlar resmi siteden. İnanılmaz bir camia.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...