Llama Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 2 maç dirsek ve kafa atma falan 3 maç iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 oyle dememis ama abisi, kalbi ciksin oyle dediyse. o zaman bu neyin cezasi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 sen müslüman değilmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 gerçek ırkcılık bu degil... sonunda ben de yaptm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Ahaha bizden çıktı artık Demirören. Biraz da başkaları da uğraşsın. :D Allah baba kalbini sõkecek Emre. Hazır ol. Yalan söyleyeni mIkmiyorlar nasılsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 ırkçılıktan değil rakibe hakaretten ceza almış. kısaca ırkçı bi laf etmemiş küfretmiş. küfrettiği için 2 maç ceza almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 irkcilik en buyuk suc. sikeden beter diyordu, yanina yoboyu (ona da yaziklar olsun, ekmek parasi ugruna kukla olmus ki fil disi federasyonu yargilamis yoboyu ehuhe) alip guzel tiyatro cevirdiler ehuehuue. http://www.yapiveri.com/VImages/2011/HaberlerFirma/cihan_kamer.jpg goruntuler falan ortada zokora isi uefaya da goturmustu uzmanlar cozer onu ortaya cikar prick mi demis nigger mi demis diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 dudakları okursan maclarda, her macta 5-6 futbolcu, anne abla teyze yenge düz gidiyor hem hakeme hem rakibe, onlara ceza gelmioken emrenin aldgı 2 mac neyin nesi ?? bence hiç ceza almasaydi daha temiz olurdu en azından hala fitbolumzda deger adına bişey var derdik,daha ne kadar batıcaz bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Beyler ırkçılık sahaya yansımamış, rahat olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Son Dakika: Normal cezası 4-8 mac olan sucun kalan 6 maclık cezasini Manuel Fernandes'in cekecegi acıklandi..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 khala said: Beyler ırkçılık sahaya yansımamış, rahat olabilirsiniz. yok sen karistirdin khala. sahaya yansimayan sike. irkci soylemde bulunmus olsa bile hemen saha icinde ozur dilemis sarilmislar. zokora olayi saha disina tasimis uzatmis. baros bu sene f. off dedigi icin 3 mac ceza almisti heuue. nigger 2 mac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Patide bile acimiyoruz banliyoruz . Yuh artik yetersizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 zokora ben seni zenci olarak degil, insan olarak sevmiyorum. yoksa benim zenci arkadaslarim da var, eski mahalleden komsularimiz hep senciydi bizim. -emre- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 "Negro bisküvisini çok seviyorum" demiş "faking nigga" anlamışsınız yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 besiktasin da 2 mac kapanmis sahasi ahhaha. hakem ve topcuya saldirma amacli sahaya inmek 2 mac, vay anasini.. vursa 3 olacakti galiba. fazla olmus haha. sokayim sizin super finalinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 yeterli beşiktaşın cezası, tek maç bile verilebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 di mi. fenerbahceleri seyircisiz oynasin dolmabahcede yeterli. 2 fazla olmus gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Sahaya inen adamlar da sahaya yansımamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 sulu maça 5, bıçak atmaya 2 maç.sahaya 2 adam girdi diye kaç maç bekliyordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Çift gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 benjani said: sulu maça 5, bıçak atmaya 2 maç.sahaya 2 adam girdi diye kaç maç bekliyordun? dafuq i just read. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 sahaya girenler troll için girse meybi adamlar dövmeye indi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 bıcak atılan maca 2 mac ceza gelmis kac mac bekliyordunuz 10 mu heh, bu arada tebrikler galarasyon, neyse selcuk zımbalar 1 tane emre yerine artık. zokoraya ceza nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Zokoraya ceza? Ben tam göremedim görüntüleri de, Emre ben evet o kelimeyi söyledim demedi mi canlı yayında Maraton'da ben mi yanlış hatırladım.... Galarasyona bak be helal... Hep bunlar Galatasaray'ın Emre'yi Arena'da oynatmaması için kurulu oyundu, Zegna çözüvermiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Almeida ya 3 maç, Emre boy a 2 maç. =) Adalet felan kalmamış burda, .oku çıkmış işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar