betodesign Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Selam arkadaşlar, İzmir'deki WOW oyuncularına ulaşmaya çalışıyoruz.. Hangi serverlarda oynuyorlar, hangi semtlerden, kaç kişi var. İzmir WOW oyuncuları için bir projemiz var :) Ayrıntılı bilgi için PM atın, detayları konuşalım. Teşekkürler.
patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 nasıl bi proje olabilir ki ya haahahha saat kulesine 10 masa atıp raid?
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 izmirde aklıma tek gelen proje wow oyuncularının kordonda içmesi, belki içerken aynı zamanda laptopları getirip yan yana raid atması falan
toggie Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 pm niye atıyoruz abicim yazsana buraya ahah.
Marv Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Ren said: asansöre raid yapılacakmış Daha bu öğlen yaptık biz onu mesela. Gerçi dungeon'dı. Raidlik pop çıkmadı. WoW'dan ziyade de EVE konuşuldu.
betodesign Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 :) proje diye yanlıs olmus, amacım hangi serverlarda ? alliance veya horde mu oynanıyor ? yaklaşık 10 kişilik bir arkadaş grubu olarak tekrardan oyuna başıyoruz, ve beraber oynaya bilceğimiz çok iyi bir kafe ortamımızda mevcut. birisi çiğdem demiş, çidem dioruz kısaca biz ona ^^
loop Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Bi 10 yıl Manisada yaşadım. Hala orda olsaydım size add olurdum. İzmiride seviyorum, emekli olunca İzmire yada Urla veya Foça ya yerleşmeyi düşünüyorum. Emekli olduğumda pm atarım :)
GenceKsK Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Kaf Kaf Kaf Sin Sin Sin Kaf Sin Kaf Sin Kaf :)o
Öne çıkan mesajlar