aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 http://www.htspor.com/futbol/haber/736876-galatasaraya-sok ahah tesekkurler federasyon
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Staddaydim ben hangi kötü tezahuratmis lan o abv demirören
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Olmaması lazım öyle birşeyin, en ufak küfür bile edilmedi. Şu gerçekse eğer resmen rezillik. Fenerasyonu net basarım yani çünkü ders niteliğinde bir derbi oynandı. Saçmalamasınlar, madde, bıçak atımına 2 maç veriyorlar, tek küfürün olmadığı maça ceza mı verecekler. Hadi lan kızdım şimdi...
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Abi yatıyordum tam bakmaz olaydım topiğe sinirim oynadı Şu haber gerçekse allah belasını versin hepsinin ya hakikatten belasını versin hepsinin yani. Şerefsizler.
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 maç başlamadan yeter yıldırım demiören diye bağırdılar ondan snaırım sdfs
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Yok böyle birşey varsa ciddi ciddi, çıkmayalım filan maçlara yemişim süper finalinide Digitürk'ünü de. Hakikaten sinirlendim çünkü saçmalık, küfür edilmedi yahu bir tane. Hatta en sonunda yarı sahada Fenerliler sevinirken ufak bir grup tam başlayacakken (maç sonu) hemen susturuldu. Ben böyle saçmalık görmedim...
benjani Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 ilk kez sizin başına gelmedi bu, önceden de oluyordu.
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Ne oluyordu, eskiden küfür edilmeyen maç var mıydı, ne zamandı bir hatırlat. Derbi mesela Kadıköy'de, Fener'in ceza aldığı ama aslında olaysız geçen...
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Ne oluyordu önceden? Küfür etmeden küfür cezası mi aldı bi takım? Ezber konuşmadan örnek verirsen öğrenmiş oluruz
benjani Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 bizim demedim ben.geçenlerde de olmuştu hangi takım olduğunu unuttum şimdi, birşey yokken ceza almıştı.
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Abi o da saçma o zaman, tepki verilsin ne bileyim. Yok yani az küfür bile olsa oldu diyecem o da yok. Sahaya adam iniyor, bıçak atılıyor, madde atılıyor kulübeye 2 maç geliyor ceza, küfür olmayan maça 1 maç ceza gelirse ciddiyim çıkmasınlar maça filan yemişim Yıldırım'ı da, Federasyonunu da. En sinirlendiğim şey haksızlık çünkü...
benjani Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 yalnız sevk edildi diyor, ceza filan almazsınız.bugün açıklanan PFDK kararlarında adınız geçmiyor zaten. http://www.tff.org/default.aspx?pageID=246&ftxtID=15022
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Benim bildiğim sevk filan edilince illa ceza geliyordu, ama tam emin değilim. İnşallah dediğin gibidir.
khala Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Playoff'da küfürden saha kapama cezası yok. Rahat olun.
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Tribun Dergi @tribundergi Reply Retweet Favorite · Open PFDK: "Galatasaray - Fenerbahce macinda rakip aleyhinde toplamda 180 sn cirkin tezahurat tespit edilmistir."
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Biz mi başka maçtaydık acaba... Ha şu var "Fenerbahçe köpeğine... cimbombomun köpeğine... (genel olarak)" tezarühatı oldu sanırım, ama bu ceza kapatacaksa eğer maç oynanmaması lazım bu ülkede. Bu yüzden 1 maç ceza alacaksak, bıçak atan, sahaya taraftarı giren, rakip takım TD'sini yaralayan takımlar 2 maç alacaklarsa çok kötü laflar hazırladım...
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 "2 nisan pazar günü oynadığımız fenerbahçe maçı sonrasında stadımızın koridorlarında fenerbahçeli futbolcu ve idarecelilerle sarmaş dolaş çılgınlar gibi galibiyeti kutlayan yayıncı kuruluş lig tv'nin fenerbahçe muhabiri loran vayloyan'ın ali sami yen sk tt arena sınırları içerisinde ve galatasaray adının olduğu her yerde muhabirlik mesleği sona ermiştir! görevinin gerektirdiklerini ve haddini aşan loran vayloyan, kurumsal bir kimliği olmasından dolayı hiç bir açıklaması olmayan bu hareketi, bağlı olduğu yayıncı kuruluş lig tv'nin bu ve bunun gibi olacak bütün eylemlere göz yumarak destek vermesi galatasaray taraftarının sabrını sınamasından başka bir şey değildir! ve herkes bilmelidir ki; bundan sonra galatasaray armasının olduğu her yerde, her zaman olduğu gibi, galatasaray'ın hakları ebediyete kadar tarafımızdan savunulacaktır... oğuz altay ultraslan başkanı" şöle açıklama yapan tribüne müstehak bence. öldürün adamı istersenizde kurtulun. bu ne nefretmiş yahu.
screwy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 toplamda 180sn cirkin tezahurat. turkiye tarihine gecebilcek kadar temiz bi derbi tezahuratı olmus ama yine de pdfk mı ne zımbırtıysa oraya sevk edilmisiz. HELAL
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 O kadar garip bir durum göremedim. Basın mensubuna nefret demişken Şaktar maçında adamların üstüne üstüne gitmemiş miydiniz, Aziz hakkında haber yapıyorlar diye. Yok adamlar bir daha girmesin demiş, Old Boys üslubuyle tabii ki. O kadar olsun...
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 uanın açıklamasını geçtim de.ligtv elemanı ayıp etmiş tabş
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 mokoko said: "2 nisan pazar günü oynadığımız fenerbahçe maçı sonrasında stadımızın koridorlarında fenerbahçeli futbolcu ve idarecelilerle sarmaş dolaş çılgınlar gibi galibiyeti kutlayan yayıncı kuruluş lig tv'nin fenerbahçe muhabiri loran vayloyan'ın ali sami yen sk tt arena sınırları içerisinde ve galatasaray adının olduğu her yerde muhabirlik mesleği sona ermiştir! görevinin gerektirdiklerini ve haddini aşan loran vayloyan, kurumsal bir kimliği olmasından dolayı hiç bir açıklaması olmayan bu hareketi, bağlı olduğu yayıncı kuruluş lig tv'nin bu ve bunun gibi olacak bütün eylemlere göz yumarak destek vermesi galatasaray taraftarının sabrını sınamasından başka bir şey değildir! ve herkes bilmelidir ki; bundan sonra galatasaray armasının olduğu her yerde, her zaman olduğu gibi, galatasaray'ın hakları ebediyete kadar tarafımızdan savunulacaktır... oğuz altay ultraslan başkanı" şöle açıklama yapan tribüne müstehak bence. öldürün adamı istersenizde kurtulun. bu ne nefretmiş yahu. ünal başgan kafasinda bir acıklama olmus... költür farkı var gözle görulur sekilde
screwy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 bu arada sorunu goremedim adamı dovmemisler bıcaklamamıslar da durumdan rahatsız oldukları icin arkadası bir daha stadda gormek istemiyoruz baska bir muhabirleri gelsin demisler. ha sert bir dille demisler ama bunu demisler.
benjani Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Umut Köse said: Loran vayloyan olayi direk gozumun onunde gerceklesmis olup, ua nin yazdigi yonetici ve futbolcularla sarmas dolas seklindeki galibiyet kutlama hadisesi tamamen hayal urunudur!!! bizim tercüman yazdı twitterdan.
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Neydi o laf şıracı bozacı filan. Ha çok gereksiz bir olay o ayrı... Bizimkiler Old Boys kafası, ama Fenerli muhabir de amatör kafası...
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 E Habertürkü de tesislere sokmayacağız diye wot döşeyen ve ambargo uygulayan Fener yönetimi de ölsün madem? Geçin bu işleri. Yayıncı kuruluşun muhabiri isen gidip de koridorda 3'lü falan çekemezsin. İyi olmuş ambargo konması. Gayet haklı ve makul bir talep. Fanatik Fenerbahçeliymiş zaten, dokunmaz pek ona.
Öne çıkan mesajlar