Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 2.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 22.04.2012 - 19.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

Playoff abuk subuk sacma bir sistem. Terim bunu Ekim ayinda yenilirken de soyluyordu Antepe, IBB'ye.

8 Eylul 2011

9 puani abuk subuk 2'ye bolup tek macla boyle puanlari esitlemek rezil bir sistem. Seneye de olmasin zaten, bu sene kaynadi artik. Ne olursa olsun gerci burdan sampiyonluk kacarsa uzulur muyuz tabiki ama asil onemli olan CL oldugu icin ve ona da katilmamiz garanti oldugu icin icim cok rahat sahsen. Varsin Bank Asya 1. Lig'de oynamasi gerekenler playoff garabeti ile sampiyon olsun, Temmuzda 2. oyefa darbesi yesin ki ben hala bu playoff sacmaligini ve FBJK'yi alt edecegimizi dusunuyorum. Yeterki 3 ve 4. haftayi kazanalim, Fenerbahce Avni Aker'e gomulur 5. hafta temiz is biter.
Sosyal ağlarda paylaş

bende bunu diyorum fenerde yapsa gsde yapsa aynı qq yine gelicekti,karşı takımı final maçlarında yenemiyorsan play-off qqsu yapmıcak hiç kimse bu kadar basit,bende savunmuyorum gerizekalı bir sistem ama yani yapan adamlar da var,olası bir fener şampiyonluğunda burası q_q dolacak bu bir gerçek,bir mağlubiyetle bu qq geliyorsa şampiyonlukta da gelicek o yüzden yani 34 hafta sonucunu gelip buraya örnek olarak vermemiz saçma bu sistem yüzünden.

ama biz qq yapmıyoruz, gs'nin kaybettiği her maçta suçlu başkasıdır derseniz bu işin sonu iyi değil,biz bu maçta gsyi sonuna kadar tebrik ediyoruz bu sene hiç bir maçı gs karşısında iyi oynamadık,sonunda bize karşı aslan kesilmenin bir yolunu buldunuz ve iyi oynamaya başladınız,ha yenildiniz o ayrı ama azıcık kendinizde suç bulsanız kavga çıkmaz sataşmak yerine.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

Bonjo said:

gs sezon başı en önemli futbolcularını kaybetse , maddi manevi yıkıma uğrasa , Fenerbahçe şimdi 6-7 atıyo olurdu veya gs muhtemelen playofflarda olamazdı.En kötü günümüzde bile bunu yapabiliyorsak , Fenerbahçeli olmanın gururu bize yeter derim sadece.

o ligin dandikligi.

Galatasaray'da o dandikliğin bir parçası !
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Abi onu çeken adam mal işte. Bizden yapan da mal, a takımı b takımı yok, o fırsatçılığa el sıvayan adam şuursuzdur.

Karamehmet az kâr yapıyor diye bok gibi lig yaptılar. 34 hafta ligin son 4 haftasını salladı millet, kalanını kimse önemsemedi ki. Bi de playoff işte 6 hafta, totalde 10 haftalık bi ilgi var bu yıl lige.

Gs yenmiş yenilmiş cidden şunu düşünerek laf yapmıyorum. Az önce söyledim, bu gün taraflar yer değişmiş de olabilirdi, 9 puan farkla şampiyon olması gereken fb farkı 2'ye indirmiş de olabilirdi. E bu fenerin de 34 haftalık emeğini silkelemiş olmak demek. Herkese patlayabilen bi sistem.

Bu yıl şampiyon olmayı 1 istiyorsam, şu sistemi getirenin belasını bulmasını bin istiyorum sdf. Koca koca adamlar halısaha turnuvası kafasında işler yapıyor.

ayni mantıkla basketbol ligi içinde ayni sacmalık var, simdi eger seneye de olcak derlerse kimse kem küm etmeden planlamasini ona göre yapcak, taraftar için kötü ama bi de takımlara sor ?

gs-fb-bjk bunlar içerde fazladan 3 derbi oynucaklar min 1-2m hasılat ve forma satısı demek mac basına..

ee 4-8 için de avantajli, federasyon takımlara sorup karar alcak deniyordu, bence hayir diyen zor cıkar
Sosyal ağlarda paylaş

@Masq

Playoff garabeti ile şampiyon olunca ne oluyor şikenin farklı bir türümü oluyor. 9 puan fark avantajına sahipsiniz bıkmadınız mı kendi başarısızlıklarınıza ve başkalarının başarılarına bahane uydurmaktan. Hemde daha belli olmadan zemin hazırlıyorsunuz söyleyeceğiniz laflar için. Bu nasıl bir tutkudur arkadaş :D
Sosyal ağlarda paylaş

Eternal said:

valequenta said:

cok basit takim la ya, taraftarindan futbolcusuna. Melo'yu nasil hazmedememisler kiyamam.

kadikoy'de alkislatirlar yalniz.

SUPER FINAL

Şunu diyebilecek kadar şuursuz ve kompleksli bir tipmişsin yalnız seni de ayrı tebrik ediyorum..

Koca camia'nın taraftarından futbolcusuna başına gelmedik hadise kalmadı aylardır..
Hala canavar gibi şampiyonluga oynayan 2 kupayı da kovalayan bir takım var ortada ve sen de artık futbol cahili mi desem.. Holigan mı desem.. Ne desem bilemedim " çok basit takım ya taraftarından futbolcusuna " demez misin..

adama bsg derler kardeş. BSG..

adam gibi konus diyorum sadece. rengini belli ediyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

erucalavera said:

avni akerin en rahat maçımız olacağını düşünüyorum açıkcası ben, bjk deplasmanı daha korkutucu, ne yapcağı belli değil beşiktaşın.

playoff da baya boktan bir sistem ama yapcak bişey yok artık, bu sene oynanıyor böyle. normal sezonun bi anlamı yok maalesef.

Ne alaka yahu asıl en istikrarlı olan biziz, her hafta rakip kim olursa olsun yeniliyoruz =) 6 da 6 için Tayfur söz vermişti zaten eheh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...