aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 bjkli yorumu, ayni sekilde playoffa sacma demis, neyini sordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 ahmedinejad said: o değil de beşiktaş ve ts maçlarını alamazsak saraçoğlu'nda tur atar galatasaray. Atsınlar abi belki biraz dikkatleri kendi takımlarına kayar. Sabah akşam Fenerbahçe'yle yatıp kalkıyorlar yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Playoff abuk subuk sacma bir sistem. Terim bunu Ekim ayinda yenilirken de soyluyordu Antepe, IBB'ye. 8 Eylul 2011 9 puani abuk subuk 2'ye bolup tek macla boyle puanlari esitlemek rezil bir sistem. Seneye de olmasin zaten, bu sene kaynadi artik. Ne olursa olsun gerci burdan sampiyonluk kacarsa uzulur muyuz tabiki ama asil onemli olan CL oldugu icin ve ona da katilmamiz garanti oldugu icin icim cok rahat sahsen. Varsin Bank Asya 1. Lig'de oynamasi gerekenler playoff garabeti ile sampiyon olsun, Temmuzda 2. oyefa darbesi yesin ki ben hala bu playoff sacmaligini ve FBJK'yi alt edecegimizi dusunuyorum. Yeterki 3 ve 4. haftayi kazanalim, Fenerbahce Avni Aker'e gomulur 5. hafta temiz is biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 bende bunu diyorum fenerde yapsa gsde yapsa aynı qq yine gelicekti,karşı takımı final maçlarında yenemiyorsan play-off qqsu yapmıcak hiç kimse bu kadar basit,bende savunmuyorum gerizekalı bir sistem ama yani yapan adamlar da var,olası bir fener şampiyonluğunda burası q_q dolacak bu bir gerçek,bir mağlubiyetle bu qq geliyorsa şampiyonlukta da gelicek o yüzden yani 34 hafta sonucunu gelip buraya örnek olarak vermemiz saçma bu sistem yüzünden. ama biz qq yapmıyoruz, gs'nin kaybettiği her maçta suçlu başkasıdır derseniz bu işin sonu iyi değil,biz bu maçta gsyi sonuna kadar tebrik ediyoruz bu sene hiç bir maçı gs karşısında iyi oynamadık,sonunda bize karşı aslan kesilmenin bir yolunu buldunuz ve iyi oynamaya başladınız,ha yenildiniz o ayrı ama azıcık kendinizde suç bulsanız kavga çıkmaz sataşmak yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 aquila said: Bonjo said: gs sezon başı en önemli futbolcularını kaybetse , maddi manevi yıkıma uğrasa , Fenerbahçe şimdi 6-7 atıyo olurdu veya gs muhtemelen playofflarda olamazdı.En kötü günümüzde bile bunu yapabiliyorsak , Fenerbahçeli olmanın gururu bize yeter derim sadece. o ligin dandikligi. Galatasaray'da o dandikliğin bir parçası ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 tum sene her beraberlik yenilgide sonra "neyse pılıyıf var" diye soyleyip ondan sonra simdi yenilince konusmak biraz sacma oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 avni akerin en rahat maçımız olacağını düşünüyorum açıkcası ben, bjk deplasmanı daha korkutucu, ne yapcağı belli değil beşiktaşın. playoff da baya boktan bir sistem ama yapcak bişey yok artık, bu sene oynanıyor böyle. normal sezonun bi anlamı yok maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 neyse arkadaşlar kartonlarla oynamanızı tavsiye ederim iyi işler çıkarıyorsunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 trabzon 2 mac yatacak GS ye, bunun aksini goremeyiz zaten, FB sampiyon olmak istiyorsa 6da6 yapmak zorunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 SeaGle said: Abi onu çeken adam mal işte. Bizden yapan da mal, a takımı b takımı yok, o fırsatçılığa el sıvayan adam şuursuzdur. Karamehmet az kâr yapıyor diye bok gibi lig yaptılar. 34 hafta ligin son 4 haftasını salladı millet, kalanını kimse önemsemedi ki. Bi de playoff işte 6 hafta, totalde 10 haftalık bi ilgi var bu yıl lige. Gs yenmiş yenilmiş cidden şunu düşünerek laf yapmıyorum. Az önce söyledim, bu gün taraflar yer değişmiş de olabilirdi, 9 puan farkla şampiyon olması gereken fb farkı 2'ye indirmiş de olabilirdi. E bu fenerin de 34 haftalık emeğini silkelemiş olmak demek. Herkese patlayabilen bi sistem. Bu yıl şampiyon olmayı 1 istiyorsam, şu sistemi getirenin belasını bulmasını bin istiyorum sdf. Koca koca adamlar halısaha turnuvası kafasında işler yapıyor. ayni mantıkla basketbol ligi içinde ayni sacmalık var, simdi eger seneye de olcak derlerse kimse kem küm etmeden planlamasini ona göre yapcak, taraftar için kötü ama bi de takımlara sor ? gs-fb-bjk bunlar içerde fazladan 3 derbi oynucaklar min 1-2m hasılat ve forma satısı demek mac basına.. ee 4-8 için de avantajli, federasyon takımlara sorup karar alcak deniyordu, bence hayir diyen zor cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Zegna said: trabzon 2 mac yatacak GS ye, bunun aksini goremeyiz zaten, FB sampiyon olmak istiyorsa 6da6 yapmak zorunda. bjkde fenerbahcesine yatar iset, denk gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Beşiktaşımısss bize kıyamaz o maçlarda sorun yok, Trabzon'u da tokatlar geliriz, son maç Kadıköy'de büyük final olur valla yürek dayanmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Playoff falan filan hikaye 2. Cansin vakasi uzuntuluyuz.mucizeler yine fenerden yanaydi.sampiyon olucaz ama sampiyon gibi oynuyor takim.taraftari ve yakimi kutkuyorum.mac icin ztn baska soylencek tartisilcak bisu yok fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Unal basganimiz yine hakli cikti seviye ortada Sahada futbulbolcular Taraftarlari Yetemedikleri 3d'e ps yapmalar falan.. aquila said: fener taraftari toplatilip kampa filan mi kapatildi? iskence mi edildi? noldu ben kacirdim hep onlari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 @Masq Playoff garabeti ile şampiyon olunca ne oluyor şikenin farklı bir türümü oluyor. 9 puan fark avantajına sahipsiniz bıkmadınız mı kendi başarısızlıklarınıza ve başkalarının başarılarına bahane uydurmaktan. Hemde daha belli olmadan zemin hazırlıyorsunuz söyleyeceğiniz laflar için. Bu nasıl bir tutkudur arkadaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 haha cok mu zorunuza gitti, melonun it kopek hareketiyle dalga gecmesi futbolcuların.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Eternal said: valequenta said: cok basit takim la ya, taraftarindan futbolcusuna. Melo'yu nasil hazmedememisler kiyamam. kadikoy'de alkislatirlar yalniz. SUPER FINAL Şunu diyebilecek kadar şuursuz ve kompleksli bir tipmişsin yalnız seni de ayrı tebrik ediyorum.. Koca camia'nın taraftarından futbolcusuna başına gelmedik hadise kalmadı aylardır.. Hala canavar gibi şampiyonluga oynayan 2 kupayı da kovalayan bir takım var ortada ve sen de artık futbol cahili mi desem.. Holigan mı desem.. Ne desem bilemedim " çok basit takım ya taraftarından futbolcusuna " demez misin.. adama bsg derler kardeş. BSG.. adam gibi konus diyorum sadece. rengini belli ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 yanlış oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 ya bu arada johnson vakası filan diyorsunuzda, hakan sukurun ensesine carpıp gol olan macları unutmayın :D 2 golde net ara pas,ne karambol ne gote basa carpıp giren goller, buz gibi gol ikiside, yapmayın etmeyin hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 İlk cümlelere şartlanıp mesaj yazmayın ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Madcat said: yanlış oldu. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 erucalavera said: avni akerin en rahat maçımız olacağını düşünüyorum açıkcası ben, bjk deplasmanı daha korkutucu, ne yapcağı belli değil beşiktaşın. playoff da baya boktan bir sistem ama yapcak bişey yok artık, bu sene oynanıyor böyle. normal sezonun bi anlamı yok maalesef. Ne alaka yahu asıl en istikrarlı olan biziz, her hafta rakip kim olursa olsun yeniliyoruz =) 6 da 6 için Tayfur söz vermişti zaten eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 fener turkiye kupasini alirsa avrupaya gitme seyleri nasil oluyo? 4.vs 5. macinda yenilen mi gider? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Kimse için rahat maç yok. Beşiktaş tam bir serseri mayın, kimde patlayacağı belli olmaz bu kadar haftalık moral bozukluğunun sdf. Trabzon desen zaten istikrar yok, bi iyiler bi kötüler, kime denk gelirse. Kimse için kolay maç yok 4 hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Yok kupa finaline çıkan takım gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar