Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 2.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 22.04.2012 - 19.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

feneri günahm kadar sevmem,belki dünya üzernde bu kadar antipatik oldgm tek takımdır, cocuklgmda dedemi üzmemek için gs'liym fln der atkı takardim.

lakin; bu sene yönetimden taraftara oyuncusundan teknik ekibe o kadar antipatik bir gs toplulgu varki sevindim su sonuca..

sampiyon olur olmaz gs orasi ayri,biz olmadktan sonra ha fener olmus ha gs.. ancak kadiköy derbisne kadar 3.5 3.5 atmasi o taraftarin bu seneki antipatiklklerne iyi gelir
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

feneri günahm kadar sevmem,belki dünya üzernde bu kadar antipatik oldgm tek takımdır, cocuklgmda dedemi üzmemek için gs'liym fln der atkı takardim.

lakin; bu sene yönetimden taraftara oyuncusundan teknik ekibe o kadar antipatik bir gs toplulgu varki sevindim su sonuca..

sampiyon olur olmaz gs orasi ayri,biz olmadktan sonra ha fener olmus ha gs.. ancak kadiköy derbisne kadar 3.5 3.5 atmasi o taraftarin bu seneki antipatiklklerne iyi gelir

Word
Sosyal ağlarda paylaş

emanet said:

gs dua etsin davalardan yaralanmış + aykut gibi rezil bi adam tarafından yönetilen fener var karşılarında. bu bitik takımı bile yenemiyorsa yazık ya bu gsye.

o davalardan yara almış takımın şimdiye Bank asyada oynuyor olması gerekiyordu ama yapacak bişi yok.

tebrikler şampiyonluk seneye artık
Sosyal ağlarda paylaş

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...