Lancester Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 auhfuafhushfuash Caner asudfahsfushfush
Esh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 fener haketti.. dediydim almayın beşiktaşlının ahını diye.
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 lol bizde var bir buyu kutsal kitap falan. nasil kazandik lan biz ?
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Turkiyenin en iyi kulubu oldugumuzu tekrardan ispatlamis olmamiza cok sevindim. hala iddialasanlar var ya :/
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 En kötü günümüz böyle olsun LANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN !
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Şampiyonluk seneye artık. Bu saaten sonra zor artık
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 uzun zamandır demiyorduk sanırım. zaaaaaa
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 neymis feneri kadikoyde yenerlermis, kendi sahanizda yenin once breh... aDSHADFHSHFGSFADSFH
emanet Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 gs dua etsin davalardan yaralanmış + aykut gibi rezil bi adam tarafından yönetilen fener var karşılarında. bu bitik takımı bile yenemiyorsa yazık ya bu gsye.
Lancester Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Fenerliler ortada Melo'nun köpek numarasınımı yaptılar?
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 feneri günahm kadar sevmem,belki dünya üzernde bu kadar antipatik oldgm tek takımdır, cocuklgmda dedemi üzmemek için gs'liym fln der atkı takardim. lakin; bu sene yönetimden taraftara oyuncusundan teknik ekibe o kadar antipatik bir gs toplulgu varki sevindim su sonuca.. sampiyon olur olmaz gs orasi ayri,biz olmadktan sonra ha fener olmus ha gs.. ancak kadiköy derbisne kadar 3.5 3.5 atmasi o taraftarin bu seneki antipatiklklerne iyi gelir
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Azmodai said: Turkiyenin en iyi kulubu oldugumuzu tekrardan ispatlamis olmamiza cok sevindim. hala iddialasanlar var ya :/ cok tatlisin
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Yenilmez Armazaaaaaa 2 takım da 2 maçı kazanırsa son maç büyük dram dönecek Kadıköyde ahahaha
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 applev0dka said: feneri günahm kadar sevmem,belki dünya üzernde bu kadar antipatik oldgm tek takımdır, cocuklgmda dedemi üzmemek için gs'liym fln der atkı takardim. lakin; bu sene yönetimden taraftara oyuncusundan teknik ekibe o kadar antipatik bir gs toplulgu varki sevindim su sonuca.. sampiyon olur olmaz gs orasi ayri,biz olmadktan sonra ha fener olmus ha gs.. ancak kadiköy derbisne kadar 3.5 3.5 atmasi o taraftarin bu seneki antipatiklklerne iyi gelir Word
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 emanet said: gs dua etsin davalardan yaralanmış + aykut gibi rezil bi adam tarafından yönetilen fener var karşılarında. bu bitik takımı bile yenemiyorsa yazık ya bu gsye. o davalardan yara almış takımın şimdiye Bank asyada oynuyor olması gerekiyordu ama yapacak bişi yok. tebrikler şampiyonluk seneye artık
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
emanet Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 gerçekten "şike" davası olsaydı 4 büyükler hep beraber bank asyadaydı. geçin bu işleri
Öne çıkan mesajlar