Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 ARM versiyonunu Windows'un Windows RT diye satacakmış Microsoft. Özellik olarak filan epey geri kalmış olacakmış masaüstü sürümlerine göre. Aha bu da kaynak: http://windowsteamblog.com/windows/b/bloggingwindows/archive/2012/04/16/announcing-the-windows-8-editions.aspx not: Konu alıp başını Windows on ARM konusu olursa başlığı düzeltirsiniz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Neyse o olarak isimlendirilmiş ilk windows versiyonu hayırlı olsun. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 neresi geri kalmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 ben konunun amacini anlamadim bilgi postumu, kinayemi var, elestirimi, windows tu kaka mi, deli kuyu ip ve makara sistemimi, of o cazzlar blueslar deli ediyo beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 gerge konusu iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 tayyip kendine windows mu yaptırmış dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 steve ballmer tayyipten çok etkilenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 o ubuntular parduslar mahvediyor beni gerçek windoz bu değil benim de browser arkadaşlarım var işletim sistemi yan gelip yatma yeri değildir MAVİ EKRAN VERMEYECEKSİNİZ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 arm candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 windows 8 çıktığında windows 7'yi silip linux kurucam bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 neden? napiyolar ki 7ye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 10 martta şöyle demiştim "microsoft sadece tabletlerde ARM kullanılmasını zorlayıp desktopta kullanılmasını engellerse cidden idiotlar tarafından yönetiliyor demektir" ve hatta "diğerleri yani pc üreticileri ve windoz, aktif soğutmaya ve pasif soğutmaya değil sessiz bilgiyarlara, bacak yakmayan laptoplara ihtiyaç olduğunu intel'in altına yattıkları yerden göremiyorlar tabii." demiştim daha da bi sürü bişiler demiştik aslında. bariz yine limitleme yapmış adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 aquila said: neresi geri kalmis? x86 mimamrisindeki hiç bir uygulama çalışamayacakmış ff. güya hedef tabletlermiş asdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 versiyon 2'ye getirirler yeni özellik diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar