vaperon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 baya iiler davulcu çok tatlı sonne coverı da ii baya haha http://www.youtube.com/watch?v=bqpRoVxH2jc&feature=watch_response Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 HAHAHAHAHA <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 said: No! the kids are not being pushed or forced to play. While we consider that music should be part of their education, the priority is that they should enjoy their childhood. That is why they practice only 1hr daily. They are also home-schooled and have a lot of time to study what, when and how they want it. And also freedom to play. The results have been way beyond expectations. homeschooledmuş çocuklar üzüldüm lan çıksınlar sosyalleşsinler arkadaş edinsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 HAhah süperler. klavye çalan kız bile davulcuya şaşırdı bi ara. 0:15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 ahaha baya güzel. gauchos'dan sonra ikinci sıraya yerleştiriyorum arkadaşları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 istiyorum bunlardan 2 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 ahaha su davulcu gibi kizim olsun baska bir sey istemem. ne sevimli bir sey o oyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 abi homeschooled ne ya berbatmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 neresi çok güzel? al bu sahneyi korku filmine c/p direk, nevrotik baba kafaları filan. evde eğitim bir de... aman aman kaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 (tu) işte böyle çocukluktan itibaren eğitmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Nako said: neresi çok güzel? al bu sahneyi korku filmine c/p direk, nevrotik baba kafaları filan. evde eğitim bir de... aman aman kaç. yoooğk beeğ =P nevrotik aile nereden geldi bilmiyorum da, o kadar korkunç değil yaf. okulda görecekleri zorlamayı evde görüyolar işte. homeschooling çok acı verici gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Ahahahah batariste hasta oldum <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 mükemmel olmuş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Klavyeci kız, sanki silah zoruyla çalıyor gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Yok , o transda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 iyiymiş ama chok üzülüyom yhaa demişiniz de homeschooled olmasa bu kadar çalıp söyleyemezlerdi, yine kötü tabii ama bardağa dolu taraftan baktım ben bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 hede hodo hu hu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 davuldaki kız imansıza vururmuş gibi vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 ulan çok tatlı bebeler ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 2. videoda 0:20-0:30 arasi cocugun kafa mikrofona carpcak diye bekledim carpsaydi cok pis sicarak gulerdim. bu arada tam cinconlar ya haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 rammstein davet etmiş, mini konser vermişler onlar çıkmadan önce. http://en.affenknecht.com/children-medievel-band-supported-rammstein-in-denver/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=e8HfTMwQo_w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar