DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 spankyah said: Arkadaşlar gerçekten oynayalım isterim, ama söyle bir durum var verilen linklere baktığımda malesef PVP ile pek ilgisi olmayan karakterler görüyorum. Arenaya nerdeyse ayak basmamış sayılacak karakterler. Güzel bir şekilde şu şekilde açıklıyım,bir grup kurulacak ve ciddi bir şekilde oynanıcaksa classına hakim insanlarla oynamak isteriz,sebep basit. Belirli bir ratingden sonra ilerlenmiyor öbür türlü (denenmiş onaylanmıştır),bir süre sonra tam anlamıyla zaman kaybına dönüşüyor ve insanların gereksiz yere sinirleri bozuluyor,gerginlik çıkıyor. Yeni grup ile rbg yapıyosan biraz zaman kaybı olması normal ama denemeden hiç aaa arena yapmamış adamlar demek ne bilim cins geldi bana.Ben arenaya girmem mesela oynamam sevmiyorum , vanilla zamanında frostwhisper serverının ilk gm lerindendim.Surekli premade yönetirdim keyif alarak fakat arenayı sevmedim hiç.BANA göre vakit kaybı arena, rbg cok daha zevkli.Fakat kendi serverında bile rbg kurmaya çalışsan 2000+ diyince zaten almıyolar adamı.Burda rbg kuran veya liderlik etmeye hazır adam varsa rating aramaktan ziyade elemanları toplayıp tecrübesini aktarsın bişeyler yapmaya çalışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spankyah Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Ben tecrübe üzerine zaten yazdım yukardaki yazımı,geçtiğimiz sezon organize edildi ve oynamaya çalıştık "arena" deneyimi olmayan arkadaşlarla fakat tam bir vakit kaybına yol açtı. Dediğim gibi belirli bir seviyenin üzerine malesef çıkılmıyor. Kurmak, organize etmek isteyen arkadaşlar varsa buyursun tabi ben sadece kişisel fikrimi belirtiyorum.Birkaç ÖM aldım eger 3-4 kişi daha bulabilirsek sanırım güzel bir takım ortaya çıkarabilicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Armory'den karakterlere bakarken eğer RBG vs. achievementleri yoksa arena ratinglerine ya da diğer PvP achievementlerine bakıyoruz doğal olarak. Farklı şeyler olsalar da arena ratingleri yüksek olan insanlar muhtemelen RBG'de de iş yapar sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 arkadaşlar pve itemlarla dps oynayabilirim çokta iyi dps çıkartırım resili healer falan dinlemem :) veya pvp setimle bayrak taşıyabilirim 5300 resi var. http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Gladric/simple grubunuza uygunsam ozelden msg atın lutfen. edit: pvp den anlarım diyebilmek icinde eski karakterim. http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Plsnerfme/simple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 boomkinseniz ratinge bakmiyoruz ama, gerek yok. yok mu elem shaman, sp, boomkin? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 ally olup flag carrier/dps warrior veya priest arayan varsa diye koyayım armoryi, ona göre hesabı açtırabilirim. priestte gear yok gerçi ama kasılır 2 günde, dert değil. warriorun pve tank gearda fena değildir fdssfd. Warrior Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Masquerade said: boomkinseniz ratinge bakmiyoruz ama, gerek yok. yok mu elem shaman, sp, boomkin? =) affli lock var. rating falan yok ama ugrasmadigim icin yok rating, her hafta farkli arena takimi yapiyorum tanimadigim adamlarla sirf cap'lemek icin. rbg desen zaten olu realm bizim realm'e gore iyi o rating'ler. alin begenmezseniz hemen cikarirsiniz iddialiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 aff lock.link oyuna yeniden döndüm uzun bir süre sonunda tecrübem sadece warlock üzerine zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Allure- said: ally olup flag carrier/dps warrior veya priest arayan varsa diye koyayım armoryi, ona göre hesabı açtırabilirim. priestte gear yok gerçi ama kasılır 2 günde, dert değil. warriorun pve tank gearda fena değildir fdssfd. Warrior Priest horde ol, flag taşırım de kadın ısmarlayalım sana direk asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Pinar/simple sp itemlarda var ama baydı wow bu aralar girmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 eglencesine gelirim hunterimla, ciddi kasacak vaktim yok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 http://eu.battle.net/wow/en/character/frostmane/Serseri/simple ben devamlı rbg yapıyorum bu aralar. Holy Pala ihtiyaç olursa mesaj atarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spankyah Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Çarşamba sezonun ilk grubunu kurucaz saat 21:00'de! Online arkadaşlar saat 20:30dan sonra Twisting Nether'da Rhythmy,Disturbt,Graxer,Sregeth,Bruwkh ile iletişime geçebilirler. Bizimle oynamak isteyen arkadaşları bekleriz,Özel mesaj olarak yada foruma: - Twisting Netherdaysanız armory link - Farklı serverda iseniz RealID ve armoru link vererek iletişime geçebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2012 Boomkin dediler geldik: http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Uttershift/advanced RBG'ye yeni yeni giriyorum, arenada her bracketta 2.3k+ tecrübem vardır(eski mainim ve bunda da biraz) Görelim patileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 vay anasını ya ben nasıl kaçırmışım bunu? Twisting nether da resto şamanım var suanda ruthless artı cata gearlı ve arttırmaya devam ediyorum, başka karekterlerle rbg imkanım oldu ama şamanla hiç yapmadım achive hede hödö isterseniz eğer, ama restomla iyi oynadığımı söyleyebilirim, ayrıca 3s takımı da arıyorum, bi ara armory linki de koyarım teldeyim şimdi, nick Çokonat. Saygılarımla ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/NanyCorpse/simple beni de ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graxer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 buraya birçok arkadaş rbg'ye katılmak istediğini yazmış. ama tek bir takım var gibi duruyor. bu kadar kişiyi tek takıma almak mümkün değil. o yüzden ikinci bir takım kurmaya daha çalışın bence. rhythmy'nin takımıyla sınırlı kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/%C3%87okonat/simple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graxer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 bizim takımı (house of batiatus) çok fena patlattılar bugün. sürekli aynı setuplar geldi. 2x boomkin, 1x lock, 1-2x fire mage, 1x elemental shaman falan... biz 150k damage yapamadan adamlar 800-900k damage yapıyo. heallamak da mümkün değil. çok iyi oynadığımız, cc chain yaptığımız oyunlarda bile kafa kafaya oynayamadık. saçma sapan bi hal almış anlayacağınız. oynamak isteyenler spell cleave setuplarla girsinler. biz muhtemelen bi daha kurmayız takım falan. en azından benden bu kadar. size kolay gelsin. edit: bizimle oynayan herkese de teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 ne çabuk patladı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spankyah Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Adam gayet güzel açıklama yapmış üst tarafta,şaşılacak bişe yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Ben size söyledim o gearlarla zor diye kimse 403leri fullemeden girmiyo sizin takımdan kime baktıysam üstü 371di. Maç aldıysanız gerçekten helal olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Ya polemik yaratayım istemiyorum da, nerenle baktın gearlara? Bugün ruthless bile giysen 390 ilvl civarı başlıyorsun zaten. Maç da bayağı kazandık zaten. MMR 1800'ü geçince spellcleaveler gelmeye başladı. Cast etmeden AoE farm yapan setuplara karşı anca cast etmeden AoE farm yapan başka setup dayanabiliyor. Öyle matchuplarda anca gear önemli oluyordur herhalde. Ama işte moonkin, elemental shammy vs. oynayamayan türk oyuncusuyla olmuyor öyle setuplar, kısmet artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Yok benimde polemik yaratmaya niyetim yok zaten ben gördüğümü söyledim siz rbg ye basladıgınız sıra bende holy pala olarak gelecektim ama takımda geçen sezondan 371 ilevel gearları olan adamlar olunca vazgeçmiştim eski grubumla devam etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graxer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 durumu daha anlaşılır hale getireyim: bizim takım şu şekildeydi: 1 prot ve 1 arms warrior, 1 frost mage, 2 healer shaman, 1 holy priest, 1 rog, 1 hunter, 1 warlock, 1 retri paladin. karşımıza gelen takımlar genelde şöyleydi: 1 tank, 2 fire mage, 2 boomkin, 1 dk, 1 rog, 3 healer. biz setuptan ötürü tek bir kişiye dalmak zorundayız; çünkü bizim setupta aoe yapılmaz. biz dalıyoruz aralarından birine, bütün cdlerini onu kurtarmak için harcıyo adamlar. o cdler bitince o adam ölüyo. ama gelin bakın o adam ölene kadar bize neler oluyo: adamlar bütün dotları bütün takıma yayıyolar. sonra druidler starfall mudur nedir onu açıyolar ve bi anda herkesin aynı anda her 2-3 saniyede bir hp'sinin %10'u gitmeye başlıyo. durum böyle olunca heallamak da mümkün olmuyo ve bütün takım peşisıra ölüyo. zekice dizayn- 1 zekice dizayn- 2 tabii blizzard'ın şu üstte bağlantı adresini verdiğim müthiş zekice hazırlanmış trinketlerinin/silahlarının da etkisi büyük oluyo bu aoe farmda, ki bunların melee versiyonları falan da var. sözün özü şu: blizzard rbg'lerin içine etmiş. girmek isteyenler bu saçma sapan trinketleri takıp bu saçma sapan setuplarla girsinler. ama şunu da söylemekte fayda var: o setupla oynayacağınız oyundan zevk alamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar