Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RBG grubumu arıyorsunuz ?


spankyah

Öne çıkan mesajlar

Bugun can sıkıntısından RBG grubu nasıl bulurum diye biraz araştırdım. Trade chatten bir şey çıkmıyor genelde. Sonra bunu gördüm.

[video]http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=210149?feature=oembed" width="459">



Olay basit:

IRC Giriyorusuz,nickinizin başına ally ise [A] Hordesanız [H] ekliyorsunuz ve #RBG.EU kanalına giriş yapıosunuz. Sabah +20 kadar oyuncu vardı. Heralde aksamları rahatlıkla grup çıkarılabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oluyorsa madem ve ben proyum, 2k+ achivmentlarim var. Kidney Shot üzerine throwdown atmam, warriora counterspell sallamam. Basede static beklerken uyuyup bayrağı capletmem, flag carrierimizi pro bir şekilde heallarım falan diyorsanız yapalım birşeyler. =)

Bizde olanlar;

Disc Priest
Rogue
Mage
Arms Warrior
Resto Shaman

Hepsi High Warlord, Arenada 2k+ oynamış kişiler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2k ach. yok ama realm olu oldugu icin, guild rbg yapiyoruz haftada bir 10 kisi cikarabilirsek bazen pve item'li adamlar oluyor, pvp yapmayanlar falan oluyor bazen. blood guard olabildim bu sartlarda.

yapalim bir seyler ya, ben mutemadiyen rbg yapmak istiyorum ama yapamiyorum olu realm. gecen gittim stormwind'in onunde iki kisiyi kestim. oyle bos realm.

random bg'de de cok guclu oluyorum zevkli olmuyor. adamlara soz dinletmek ayri zor.

yapalim yapalim. beni de alin. aga party pls...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar gerçekten oynayalım isterim, ama söyle bir durum var verilen linklere baktığımda malesef PVP ile pek ilgisi olmayan karakterler görüyorum. Arenaya nerdeyse ayak basmamış sayılacak karakterler.
Güzel bir şekilde şu şekilde açıklıyım,bir grup kurulacak ve ciddi bir şekilde oynanıcaksa classına hakim insanlarla oynamak isteriz,sebep basit. Belirli bir ratingden sonra ilerlenmiyor öbür türlü (denenmiş onaylanmıştır),bir süre sonra tam anlamıyla zaman kaybına dönüşüyor ve insanların gereksiz yere sinirleri bozuluyor,gerginlik çıkıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...