Fin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 ahahha 2 bölüm izledim baya iyi gidiyor http://www.youtube.com/watch?v=P7MZlFYzD9E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 abi çok başarılı lan. sanki community'nin yapımcıları farklı temayla bir dizi daha çekelim demişler. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 ahaha harbiden başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 ben de bakıyom buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 izlemeye basladim simdi sunu yazmak istiyorum dakika 7 ilk bolum. sarisin kiz hayatimda gordugum en cirkin itici seylerden birisi. aslinda hicde oyle degil ama nedense o dislerin beyazligi bile itti beni.. hatunun her yeri ayri guzel ama nedense kusasim var. enteresan ilk kez basima geldi bu paylasayim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 iki bolumude izledim.. dizinin en iyi yani 20 dakika olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Fena degilmis, ilerki bolumlerde daha cok karakter eklenirse cok daha iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 s2 gelmiş hala iyi gidiyor eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 kanuni hep dizi film durdurup anlık post atıyor adam dünyadaki ilk real-time yorumcu eleştirmen olabilir kendisi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 s2 gelmisse bir bakayim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 ilk iki bölümünü izledim (pilot dahil), ilginç ve komik bir dizi. kahkaha efekti koymamaları iyi olmuş. dawson's creek'e, friends'e vesaire vesaire göndermeler iyi olmuş. himym'dan kalan boşluğu bu dizi doldurabilir gibi gibi. sarışın hatunun basenler biraz fazla geniş. totosunu ufaltmak lazım azıcık. başka falsosunu görmedim dizinin. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 ben 3. bölümden sonra baydım resmen. Çok yapmacık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 ggwpnormk. ABC yayın programından çıkarttığını, marta kadar back-to-back happy endingsi yayınlayacaklarını sonra da DWTS'in yeni sezonunun başlayacağını açıkladılar. Zaten bölümleri de sırasız yayınlıyorlardı son zamanlarda. İptal de olunca twitterda sitcomların firefly'ı statüsüne erişti şu an. http://www.youtube.com/watch?v=Lq--_lNvpSo ŞİMDİ NASIL LAFI OTURTACAK/OTURTTU diye bekleterek milyonlara hype yapmış popüler sitcomların arasında, soyu tükenmekte olan gerçekten eğlenceli hikayeler anlatarak güldüren sitcomların en nadide temsilcisiydi. http://25.media.tumblr.com/tumblr_m48axzTr2H1qa1li4o2_250.gif #neverforgetsoylatteguyhttp://www.youtube.com/watch?v=wspGr5OOHQE http://24.media.tumblr.com/tumblr_mdjt4bMxiM1re0c97o1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 aaa jesse'nin hatun varmış bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 vasat dizi ama james van der beek karakteri (adam kendini oynuo dizide) izletiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 2 bölüm denemiştim bence iddialı kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polgara Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Başladığımda çok yapmacık gelmişti karakterler ama zamanla alışmıştım. James Van Der Beek'in kendini oynamasını seviyordum bir de, yazık olmuş iptal edilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 iptal mi oldu? iyi olmuş ya. o oyuncular daha kaliteli dizi bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Ilk bolumlerdeki kaliteyi devam ettiremedi, vasat dizi statusune dustu. Eldeki malzemeyi mundar ettiler acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 2. sezon yeni bölümü çıkmış dizi iptal edilmemişmiydi? 14. bölüm gelmiş sanırım sezon finali 12. bölüm diye biliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Novichok said: abi çok başarılı lan. sanki community'nin yapımc- yeterli indireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 kanuni beğenmediyse kesin iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar