Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

/Facepalm


quixef

Öne çıkan mesajlar

i7-2600 lü makinede oyunun düşük ayarlarda kasım kasım kasılması dolayısıyla Aralıkta oyunu bıraktım, mis gibi Heroic farmlayan guildimden ayrıldım ve Star Wars a başladım, sonra onu da bıraktım ve boş boş takılıyordum. Sonra sadece iki şeyle tüm performans problemlerimi çözdüm, iki kere WoW official forumlara konu açtım, bir kere buraya yazdım, kimse bunlardan bahsetmediği için, yazayım da başka dengesiz bir makineyle performans problemi yaşayıp canı sıkılan varsa yardımı olsun:

1) En önemli: /WTF klasörü içindeki config.wtf dosyasının içine aşağıdaki satırı ekleyin:

SET processAffinityMask "85"

85, i7 ler için optimal değer. (4/8 çalıştırıyo gibi ama tüm core ları çalıştıran 255 değerini girdiğinizde performans buna göre daha düşük oluyor, denedim gördüm.)


2) AMD sitesinden Crossfire Application Profiles i indirip, ATI Control Center da bunları kullan ayarını seçin. Yalnız bunu yaptım yapalı oyuna girdiğimde sağ üstte kocaman "AMD CrossfireX Technology" diye amblem çıkıyor, onu nasıl çözeceğimi tam bilmiyorum. (Kaldı ki WoW Crossfire la aslında çok uyumlu bir oyun değil, bunu da Türkiye'de güçlükle bulduğum ve önümüzdeki hafta içinde makineye montajı yapılacak GTX 680 tek kart ile çözmeyi düşünüyorum. Da abicim, Newegg de bile yok ne kartmış ne stokmuş ne satışmış anlamadım)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll ss koy ayarları da ultraya al bakayım ve şehir boş olmasın lütfen. lafa gelince herkes full fps ile coşuyor ama hiç delil göremiyoruz. (:D

op sana gelince.

yaptığın işlemlerin dışında core parkingi kapat 64bit client kullan.

680 bulmak gerçekten zor ben alana kadar canım çıktı. resmen kamp kurmanız gerekiyor. lakin mayıs ayı ile birlikte üretim oranlarının bu ay içinde artmasıyla stoklar rahatlayacak ve kart bulamama sorunu yavaş yavaş sona erecek. büyük ihtimalle mayıs ortalarına kadar yine ufak tefek stok sorunları olur ama akabinde daha düzenli hale gelir.

ufak bir kıyaslama yapacak olursam. 7970 lightning crossfire da kullanıyorum aynı zamanda her ne kadar çok kullanma şansım olmasa da Gtx 680 mmolarda daha başarılı sonuç veriyor. Rift tera ve wow için yaptığım benchlerden çıkan sonuç bu şimdilik. İlerleyen günlerde daha fazla vaktim olunca detaylı bir review/bench yapıp tam bir kıyas yapmak söz konusu olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet, Nvidia eziyormuş, bizzat gördüm. Cumartesi sabah takıldı GTX680, shadow dahil her şey Ultra da RAVENCREST AH önü prime time önceden (6870 XFire) 3 FPS iken, şimdi 52 FPS.

Netekim, yanında Arkham City yi de boşuna vermiyolar, 32x CSAA, Extreme Detail level da akıcı Arkham City oynamak hmmffss hmmffss....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...