quixef Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 i7-2600 lü makinede oyunun düşük ayarlarda kasım kasım kasılması dolayısıyla Aralıkta oyunu bıraktım, mis gibi Heroic farmlayan guildimden ayrıldım ve Star Wars a başladım, sonra onu da bıraktım ve boş boş takılıyordum. Sonra sadece iki şeyle tüm performans problemlerimi çözdüm, iki kere WoW official forumlara konu açtım, bir kere buraya yazdım, kimse bunlardan bahsetmediği için, yazayım da başka dengesiz bir makineyle performans problemi yaşayıp canı sıkılan varsa yardımı olsun: 1) En önemli: /WTF klasörü içindeki config.wtf dosyasının içine aşağıdaki satırı ekleyin: SET processAffinityMask "85" 85, i7 ler için optimal değer. (4/8 çalıştırıyo gibi ama tüm core ları çalıştıran 255 değerini girdiğinizde performans buna göre daha düşük oluyor, denedim gördüm.) 2) AMD sitesinden Crossfire Application Profiles i indirip, ATI Control Center da bunları kullan ayarını seçin. Yalnız bunu yaptım yapalı oyuna girdiğimde sağ üstte kocaman "AMD CrossfireX Technology" diye amblem çıkıyor, onu nasıl çözeceğimi tam bilmiyorum. (Kaldı ki WoW Crossfire la aslında çok uyumlu bir oyun değil, bunu da Türkiye'de güçlükle bulduğum ve önümüzdeki hafta içinde makineye montajı yapılacak GTX 680 tek kart ile çözmeyi düşünüyorum. Da abicim, Newegg de bile yok ne kartmış ne stokmuş ne satışmış anlamadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 zenginlik başa bela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Memur adamım ya, sadece maaşın mutad olmayan bir kısmını bilgisayara gömüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 ne diyo gtx 680 le wow mu oynayacam diyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Bende gtx 460 var, MSI ın bızıklanmış modelinden. Shadow low, diğer bütün ayarlar ultra da. sw harici hemen her yerde 50 fps civarı. 25m raide girerken biraz kısmak gerekiyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 az sabredeydin 1 aya 690 lar cikio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 hukuk okumaya gitmedi miydin sen harvarda. hâlâ ne wowu ne ekran kartı, ne memurluğu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Yeni 64bit clientle orgrimmarda 135fps alıyorum geforce 310m ekran kartımla. HATERS GONNA HATE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 deadwoll ss koy ayarları da ultraya al bakayım ve şehir boş olmasın lütfen. lafa gelince herkes full fps ile coşuyor ama hiç delil göremiyoruz. (:D op sana gelince. yaptığın işlemlerin dışında core parkingi kapat 64bit client kullan. 680 bulmak gerçekten zor ben alana kadar canım çıktı. resmen kamp kurmanız gerekiyor. lakin mayıs ayı ile birlikte üretim oranlarının bu ay içinde artmasıyla stoklar rahatlayacak ve kart bulamama sorunu yavaş yavaş sona erecek. büyük ihtimalle mayıs ortalarına kadar yine ufak tefek stok sorunları olur ama akabinde daha düzenli hale gelir. ufak bir kıyaslama yapacak olursam. 7970 lightning crossfire da kullanıyorum aynı zamanda her ne kadar çok kullanma şansım olmasa da Gtx 680 mmolarda daha başarılı sonuç veriyor. Rift tera ve wow için yaptığım benchlerden çıkan sonuç bu şimdilik. İlerleyen günlerde daha fazla vaktim olunca detaylı bir review/bench yapıp tam bir kıyas yapmak söz konusu olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 bir çok kart ile deneme şansım oldu. nvidia lar wow da daha iyi performans veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Evet, Nvidia eziyormuş, bizzat gördüm. Cumartesi sabah takıldı GTX680, shadow dahil her şey Ultra da RAVENCREST AH önü prime time önceden (6870 XFire) 3 FPS iken, şimdi 52 FPS. Netekim, yanında Arkham City yi de boşuna vermiyolar, 32x CSAA, Extreme Detail level da akıcı Arkham City oynamak hmmffss hmmffss.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar