ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 istanbulda ikamet edenler dün nasıl bir yağmur yağdığını bilirler zaten, bilmeyenler için; kuru halden ıslak dona 14 saniyede geçtim. herneyse, laptop sırt çantamdaydı içine su girmiş sanırım ekranın iç tarafı hareli hareli olmuş böyle buğu gibi değil de bir değişik böyle bok gibi. onun dışında bir sıkıntı yok gibi arada değişik sesler çıkartıyor, yan çevirince ekranın ordan 10-15 damla su geldi (alet yüzmüş resmen). benim yapabileceğim bir şey var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 açmadan kurumasını bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 oda sıcaklıgında 2 3 gun gibi bi sure warsa faxzla suyun rahat akabilecegi bi sekilde bırak kurusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 pati'de buna benzer açılan başlıkların çoğunda laptop'lar pert olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 pirince yatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 ben klavyeyi saç kurutma makinesi ile resurrect etmiştim. dene.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 bence kesin bir teknik servise götür temizlesinler, yada sen yapabiliryorsan kontakspreyle giriş. bu tür sıvı temaslarında genelde sorun sonradan oluşan korozyon sebebiyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 ceptelefonunda 2-3gün kurumasını beklemek yeterli olmuştu. laptop tabi daha sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 bizim kedilerden bir benim laptopu bir bardak dolu dolu kolayla yıkadı, 1 gün sonra cayır cayır çalışmaya devam etti. gerçi biraz ısınıyor artık ama ona da yapacak bir şey yok. beklemek en kesin çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 ben kardeşimin laptopa aldığımız hafta 33lük bira döktüm peçeteyle üstünü alıp biraz sallayıp kullanmaya devam etmiştim halada çalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 throine said: ben klavyeyi saç kurutma makinesi ile resurrect etmiştim. dene.(tu) klavyelerde elektronik aksan minicik bir yerde orayada su gecirmezlik koruması yapıyorlar genelde. devre paneli var tusların altında oda ıslak mendlle silindimi gayet iyi çalışıyor ne dökülürse dökülsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 şu şekilde. http://www.brokenthorn.com/Resources/images/Inside_of_keyboard.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 elektronik aletlerde saf su döküldüğü zaman oksitlenme olmazsa %90 kurtarabiliyorsun. kalorifer peteğine daya yada pirince yatır. çalıştırmazsan laptopu kurtarma sansın artar. içerideki nem oranıda önemli oldugu için en az 1 hafta kadar pirinc tedavisi uygulaman yararlı olur. 5 yıllık laptopu asırı ısınmadan dolayı gözden cıkardım zaten işime yaramıyor diye gpu fanına önce deodorant ve kolonyayı bastım ateşledim kıl tüy ne varsa cızırdadı, sonra suyu bastım içini dışını bir ettim kurutmaya aldım. şimdi banamısın demiyor. ama bira kola gibi farklı unsur taşıyan maddeler yapıştıgı için devreler zarar görebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 bir zemine pirinci yay, onun üzerine ince bir tülbent veya kağıt peçetenin tek katını serip laptopu üzerine koy.. taneler içeri kaçmaz böylece, nemi yokedersen kurtarma şansın artar.. yukarıda da yazılmış elektronik eşyalar ıslandığında onu mahveden o anki ıslanma değil bazen ilerdeki gizli korozyonlar oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 spompas said: 5 yıllık laptopu asırı ısınmadan dolayı gözden cıkardım zaten işime yaramıyor diye gpu fanına önce deodorant ve kolonyayı bastım ateşledim kıl tüy ne varsa cızırdadı, sonra suyu bastım içini dışını bir ettim kurutmaya aldım. şimdi banamısın demiyor. oha çılgınmış yalnız bu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar