Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şöyle bir klavye var mı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

ya antika logitech internet prom (aşağıdakinin siyahı) öldükten sonra geçende düz bi microsoft klavye aldım ama alt tarafta boşluk olmaması ellerimi bileklerimi ağtırıyor, bu fotodaki gibi altında hafif boşluk olan bi klavye önersenize panpalar. a4 techin var bi tane gördüm ama çok çingen, abv logitech niye bitirdin lan bu klavyeyi :(

Mesaj tarihi:
alt tarafata boşluk olsun derken bileğini koyacak yer olsun mu olmasın mı? attığın fotoda çok bilek koyacak bi yer yok çünkü
Mesaj tarihi:

bilek değil de avcumun içi geliyordu space'in altındaki çıkıntıya, fps oynamak falan çok rahat oluyodu. zaten bu klavyeyle zamanında türkiyedeki tüm cod lan/online turnuvalarını kazandım, %2.6 falan etki yapmıştır sdfghjk.

bi böyle hayvan gibi bileklik şeyleri oluyor takmalı çıkarmalı falan onlardan istemiyorum yukarıdaki fotodaki logitech gibi hafif çıkıntı olacak. aşağıda mesela şu an kullandığım böyle, gerçi fark yok gibi gözüküyor fotoda ama boşluk çok az bunda

avucum yerde kalıyo sığmıyor aşağıya ama logitech internet proda sığıyordu

Mesaj tarihi:

Microsoft Wired Keyboard 600

Logitech Deluxe 250

İkisi de 15-20 dolarlık uygun klayveler. Senin istediğin kadar alan yok ama yine de yeni aldığından daha fazla gibi.
Mesaj tarihi:
logitech deluxe ve microsoftunkine bakayım bi teşekkürler, internet pronun yerini hiçbiri alamaz ama napalım artık. adı bile heybetli be INTERNET PRO hey gidi

oo dfninkini yeni gördüm, işte budur model no ne abi, hee jpegde yazıyomuş oke
Mesaj tarihi:

df seninkini de üretim bandından kaldırmışlar abi :(

ama şunu gördüm http://www.bimeks.com.tr/urun/114262/logitech-mk320-kablosuz-klavye-mouse-set.aspx#photos

alt taraftaki tuş dizilimi bile internet pro, adeta manevi oğlu gibi olmuş pronun bahalı ama alcam bunu sanırım biraz daha bakınayım

bu arada hiç kablosuz klavye kullanmadım ben ya iyi çeker mi

Mesaj tarihi:
ya açıkçası ne için kullanacağın önemli. misal ben bu laptop klavyesi tarzı klavyeleri çok seviyorum. Aralarında hele boşluk oldu mu tadından yenmiyor. Klavye kullanım zamanım oldukça fazla ve yoğun çeviriden dolayı, abartmadıktan sonra bilek ağrısı çok olmuyor klavye farkı gözetmeksizin (öküz gibi yatarak netbookla çalıştığım zamanlar hariç). Klavyede büyük enter bence çok önemli bi de, ondan yazdım. Ha ayrıca herhangi bir şekilde karanlıkta kullanılması da oldukça önemli olabilir kullanışa göre, ya da sessiz olması falan.
Mesaj tarihi:
ben genelde sağ elimin baş parmağıyla sağ taraftaki dikey enterı kullanıyorum onun için ana enter büyük küçükmüş önemli değil, şu yukarıdaki 2 logitechten birini alcam, üst taraftaki wirelessda lag varmış ağlıyolar forumlarda onun için hem kablolu hem de alt boşluğu daha fazla olan compactı alcam sanırım onda da hiç sevmediğim fn tuşu var gerçi ama napalım artık
Mesaj tarihi:
numpad'da enter olduğunu bile unutmuşum ben ya. sayı girişi yaparken bile numpad ile yazıp orta enter'i kullanıyorum o derece =)
Mesaj tarihi:
mouse'a yakın olduğu zaman enter tuşu gerekince (onay kutuları vs) numpaddeki enterı kullanıyorum ben.

bu arada silph o dediğin klavyeleri bulmak zor, microsoftun bende benzeri bir klavyesi vardı.
onun yerine bir tane jel yastığı felan al onu kullan :P
(bazı yerlerde yastıklı veya jelli mousepadler satılıyor)
Mesaj tarihi:

Al abi sığmassa yorum yapamıyacam ellerine :)

http://www.vatanbilgisayar.com/Klavye/logitech-920-002439-mk710-nano-unifying-wireless-desktop/productdetails.aspx?I_ID=46605

Mesaj tarihi:

yok başka beyaz bi modeldi benim dandik değilim bu fena değil gibi ama aytek aytektir ya

logitech mk320 alcaktım da her yerde wireless lag oluyo 1dk gelmiyo geri falan yazmışlar o kadar kötü mü ya kablosuz klavyeler

fixmen said:

Al abi sığmassa yorum yapamıyacam ellerine :)

http://www.vatanbilgisayar.com/Klavye/logitech-920-002439-mk710-nano-unifying-wireless-desktop/productdetails.aspx?I_ID=46605

200 tele ne abu, işlemci+mobo+ram alınır o paraya sdf. tam istediğim şekil ama alamam bunu sağolasın
  • 8 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
microsoft rt2300'ü 4 senedir kullanıyordum. Çok memnunumdum taki kardeş üstüne kola dökene kadar :D
cs ve lol çok rahat oynanıyor.
bulabilirsem bir tane daha alacağım. :)
bu arada Sliphatos sen ne aldın?
  • Yeni Oluştur...