Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 ya antika logitech internet prom (aşağıdakinin siyahı) öldükten sonra geçende düz bi microsoft klavye aldım ama alt tarafta boşluk olmaması ellerimi bileklerimi ağtırıyor, bu fotodaki gibi altında hafif boşluk olan bi klavye önersenize panpalar. a4 techin var bi tane gördüm ama çok çingen, abv logitech niye bitirdin lan bu klavyeyi :(
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 15-20 liraya iyi klavye zor bulursun panpa, biraz kesenin ağzını açacan:D
Cd- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 alt tarafata boşluk olsun derken bileğini koyacak yer olsun mu olmasın mı? attığın fotoda çok bilek koyacak bi yer yok çünkü
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 bilek değil de avcumun içi geliyordu space'in altındaki çıkıntıya, fps oynamak falan çok rahat oluyodu. zaten bu klavyeyle zamanında türkiyedeki tüm cod lan/online turnuvalarını kazandım, %2.6 falan etki yapmıştır sdfghjk. bi böyle hayvan gibi bileklik şeyleri oluyor takmalı çıkarmalı falan onlardan istemiyorum yukarıdaki fotodaki logitech gibi hafif çıkıntı olacak. aşağıda mesela şu an kullandığım böyle, gerçi fark yok gibi gözüküyor fotoda ama boşluk çok az bunda avucum yerde kalıyo sığmıyor aşağıya ama logitech internet proda sığıyordu
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 en yukardakinin siyahına 2. el olsa bile 50 tl veririm rahat bu arada, ps/2 falan da olur bağlantısı farkmaz. bulun la bana onu
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Microsoft Wired Keyboard 600 Logitech Deluxe 250 İkisi de 15-20 dolarlık uygun klayveler. Senin istediğin kadar alan yok ama yine de yeni aldığından daha fazla gibi.
Cd- Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Şu olur mu misal benim 5 yıllık klavye Microsoft RT2300 http://i265.photobucket.com/albums/ii221/xp_1839/ms_keyboard.jpg
df Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 şu klavyenin boşluğu iyi bence. avuç içi denk geliyor dediğin gibi. yıllardır kulalnıyorum ve çok memnunum.
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 logitech deluxe ve microsoftunkine bakayım bi teşekkürler, internet pronun yerini hiçbiri alamaz ama napalım artık. adı bile heybetli be INTERNET PRO hey gidi oo dfninkini yeni gördüm, işte budur model no ne abi, hee jpegde yazıyomuş oke
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 df seninkini de üretim bandından kaldırmışlar abi :( ama şunu gördüm http://www.bimeks.com.tr/urun/114262/logitech-mk320-kablosuz-klavye-mouse-set.aspx#photos alt taraftaki tuş dizilimi bile internet pro, adeta manevi oğlu gibi olmuş pronun bahalı ama alcam bunu sanırım biraz daha bakınayım bu arada hiç kablosuz klavye kullanmadım ben ya iyi çeker mi
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 al böyük enter bunu mu alsam ya ay karar veremiyorum
calimero Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 ya açıkçası ne için kullanacağın önemli. misal ben bu laptop klavyesi tarzı klavyeleri çok seviyorum. Aralarında hele boşluk oldu mu tadından yenmiyor. Klavye kullanım zamanım oldukça fazla ve yoğun çeviriden dolayı, abartmadıktan sonra bilek ağrısı çok olmuyor klavye farkı gözetmeksizin (öküz gibi yatarak netbookla çalıştığım zamanlar hariç). Klavyede büyük enter bence çok önemli bi de, ondan yazdım. Ha ayrıca herhangi bir şekilde karanlıkta kullanılması da oldukça önemli olabilir kullanışa göre, ya da sessiz olması falan.
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 ben genelde sağ elimin baş parmağıyla sağ taraftaki dikey enterı kullanıyorum onun için ana enter büyük küçükmüş önemli değil, şu yukarıdaki 2 logitechten birini alcam, üst taraftaki wirelessda lag varmış ağlıyolar forumlarda onun için hem kablolu hem de alt boşluğu daha fazla olan compactı alcam sanırım onda da hiç sevmediğim fn tuşu var gerçi ama napalım artık
df Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 numpad'da enter olduğunu bile unutmuşum ben ya. sayı girişi yaparken bile numpad ile yazıp orta enter'i kullanıyorum o derece =)
Bone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 mouse'a yakın olduğu zaman enter tuşu gerekince (onay kutuları vs) numpaddeki enterı kullanıyorum ben. bu arada silph o dediğin klavyeleri bulmak zor, microsoftun bende benzeri bir klavyesi vardı. onun yerine bir tane jel yastığı felan al onu kullan :P (bazı yerlerde yastıklı veya jelli mousepadler satılıyor)
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Al abi sığmassa yorum yapamıyacam ellerine :) http://www.vatanbilgisayar.com/Klavye/logitech-920-002439-mk710-nano-unifying-wireless-desktop/productdetails.aspx?I_ID=46605
Trias Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 A4tech x7, bozulursa bulamam diye 2 yedek var.
Bone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 silph demiş ki Silphatos said: a4 techin var bi tane gördüm ama çok çingen
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 yok başka beyaz bi modeldi benim dandik değilim bu fena değil gibi ama aytek aytektir ya logitech mk320 alcaktım da her yerde wireless lag oluyo 1dk gelmiyo geri falan yazmışlar o kadar kötü mü ya kablosuz klavyeler fixmen said: Al abi sığmassa yorum yapamıyacam ellerine :) http://www.vatanbilgisayar.com/Klavye/logitech-920-002439-mk710-nano-unifying-wireless-desktop/productdetails.aspx?I_ID=46605 200 tele ne abu, işlemci+mobo+ram alınır o paraya sdf. tam istediğim şekil ama alamam bunu sağolasın
xhi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 microsoft rt2300'ü 4 senedir kullanıyordum. Çok memnunumdum taki kardeş üstüne kola dökene kadar :D cs ve lol çok rahat oynanıyor. bulabilirsem bir tane daha alacağım. :) bu arada Sliphatos sen ne aldın?
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Klavye alamadigi icin bilgisayar kullanmayi birakti o...
reampage Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 senko said: klavyenin hası Bende istiorum bundan
Öne çıkan mesajlar