poopla Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 toggie said: gol geldi aykut'tan hemen sakin olun isareti geldi. ikinci yarı trabzon tek kale oynar artık sdfsf. bunu demeye gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 ya defans pas yaparken arada bir sıçıyo emreye onun için bi sakin ol top al tarzında bi uyarıda gelmiş olabilir.. agzını okudugumda pres pres devam böyle dedigini görür gibi oldum çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 valla bu kadar tırsak adam gormedim. su takımı kesmese fb farka gider bu mac. bakalım gs macında yaptıgı hatayı yapacak mı gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 sakin olmaları lazım her iki takımın da. 11-11 gitsin ki keyif alsın izleyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 krampon çıktı temiz çıkarmışlar faul yok beyler. bacağa dokunmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Eternal said: .. agzını okudugumda pres pres devam böyle dedigini görür gibi oldum çünkü Dudak okuyanlar gibi diil Eternal, komple ağzını okumuş, doğrudur ne diyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 yok fener şu harcadığı efortla son 20 yokları oynayacak yine. trabzon eğer diri devam ederse ikinci yarıda fener yattara olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 asdufasdf agız dudak işte neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 poopla said: krampon çıktı temiz çıkarmışlar faul yok beyler. bacağa dokunmadan büyük almıştır kramponu seneyede giyerim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 ya bu maçlar neden 19 da başlıyor abi, 20 olsun 21 olsun. unutuyorum hep. daha hava aydınlık yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 poopla said: krampon çıktı temiz çıkarmışlar faul yok beyler. bacağa dokunmadan yanlız o kramponu kendi çıkarıp attı oraya sanki :) belki topuğuna basmıştır adam ama ilk pozisyonda çıkmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 ben hala kareografide kaldim ya. asjdhfsjah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 çok güzeldi ya kopmayaydı iyiydi. neyse ssler alındı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 trabzon gol atarsa dönersin aramıza =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=JUQDZyEHMFk&feature=share abi lutfen her mac 3d kareografi bekliyorum artık fenerlilerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 kareografiyle birlikte bizde koptuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 yarıldım ya. misinayla mı kaldırıyolar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 tepedeki bayraklardan rüzgarın şiddeti belli oluyor.neyse gene yapılabildi koreografi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 hakem çok kötü bu arada bence. ziegler sarıyı yedi. alex biçiliyor umrunda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 AHAHAHAHAHAH Playoffun son maçına kadar öğrenirsiniz artık kareografi yapmayı sfsdgfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 zokora'nın tekmeyi es geçti hakem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 kareografi çok önemli abi nasıl yapamazlar rezillik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 hahaha kareografiyi şimdi gördüm tam kepazelikmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 30 yıldır Türkiye Kupası'na kasıyorlar, bi 30 yıl da 3d pankart işine kasacaklar galiba bu gidişle, çok fena ya. Suçlu da biziz ahaha adamlar biz yaptık diye yapmaya kalktı. Keşke "bunu evde denemeyin" yazsaydık altına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 dün hava yüzünden maç oynanmadı bugün aynı hava yüzünden iplerin kopması çok büyük fail tabi kepazelik yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar