benjani Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 kazanacağımızı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 ben ikinizi de tuttum diye düşünüyorum. http://www.youtube.com/watch?v=g0PEl9C7ZlY burak yılmaz messi ve ronaldoya gereken cevabı verecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Trabzon geldimi istanbula? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 6-0 ay o başka maçtı karıştırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 2 dengesiz takım, bi iyi bi kötü ikisi de. Şike davasında bi gaz var, herhalde diş geçiremezler ikisi de gaz yapınca. Gollü beraberlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 söyle 4-4 berabere falan bitse. zevkten ölsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Bence Fenerbahçe kazanır. Hatta ilk maçı kazanıp ŞAMPİ... falan yazarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 fener rahat alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 TS 3-0 one gecsin sonra FB 3 tane atsin berabere bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 burak gol atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 stoch 18e alınmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 ben bu aykutu anlayamıyorum abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Stoch'un durumu anlaşılabilir, haftalardır yok sahada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 sakatlık bahane edilmiş ama neyse iyi oldu bence de. kaç maçtır ruh gibi dolanıyordu sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 TS-FB maçlarında Zokora oynamamıştı. Bakalım farkını hissedecek miyiz. Ben Trabzonspor'un sürpriz yapacağını düşünüyorum. Fenerbahçe moral olarak çabuk çöküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 abi formsuz falan diyosunuz da, en azından 18e alınır ya. ayrıca adam da 3-4 hafta önce gayet iyi oynuyodu, ne yapıcağı belli olmayan bi adam. aykut kocaman son haftalara geldikçe iyice kayışı kopardı bence :) takımda oyuncu diyebiliceğin alex, emre, stoch var zaten. mıncıklaya mıncıklaya bi hal etti bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Sakat değil mi Stoch, tarak kemiğinde mi ne sakatlık çıkmış diye kadrodan çıkartılmış diyorlardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 he öyleyse olabilir ama geçen haftalardaki alex, emre falan oynatmamasından sonra ben hiç garipsemedim böyle bişeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 sadri şener kupasına kavuşmuş https://p.twimg.com/AqhiYA6CAAAJ8Xb.jpg asfdsadfsafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Q kartına koymak gibi ince bi espri de yapmışlar. gerek yokmuş ona aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 abi simdi "kupa kizi fener" soylemini degistirmeye calismalar falan. zor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 İlk 11imiz: Volkan, Gokhan, Yobo, Bekir, Ziegler, Topuz, Emre, Cristian, Caner, Alex, Sow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Adam ısrarla tek forvet devam ediyor ya... Alsana lan Semih'i Sow-Semih dublesiyle çık..Hayret arkadaş ya.. PES. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 mokoko said: sadri şener kupasına kavuşmuş https://p.twimg.com/AqhiYA6CAAAJ8Xb.jpg asfdsadfsafd adskjfhkjfads cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Eternal said: Adam ısrarla tek forvet devam ediyor ya... Alsana lan Semih'i Sow-Semih dublesiyle çık..Hayret arkadaş ya.. PES. Alex oynayınca da oyun içerisinde 4-4-2 oluyor o iş. Ha Alex'i kesip Sow-Semih(Hoşgeldin) çıkılacaksa bile Fenerbahçe ortasahası kaldıramaz o işi. En azından yetenekli adam oynatıp orta saha direncini feda edebiliyorsun ama Semih için feda edilmez pek. Diyorsan ki çift forvet+Alex, das Burak rekoru geliştirir Ayrıca olur da bugün Trabzon kazanırsa haftaya ikinci olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar