cacaron Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 arkadaşlar eu serverında oynayan birileri hayrına C:/Programdata'daki Battle.net klasörünü zipleyip bana gönderebilir mi acaba? DVD'den yükleme yapamıyorum bir türlü, agent dosyasında bir sıkıntı var diyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HeraMurpy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 bu sabah şifremi giriyorum telefondan cod girdiğimde error 3 hata veriyor. Siteye girdim orda da kod girdiğimde error 3 hatası veriyor ne gibi sorun olabilir giremiyorum oyunada siteyede :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Bu ne yaaaa oyuna girmiyo sacma sapan bi hata veriyo ? Bugün oyuna giremeyen varmı arkadaşlar ? diablo 3 was unable to initialize a streaming connection hata bu beyler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 kaç zaman sonra bende bi gireyim dedim launcher hata veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Neyse hallettik :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mstfkmy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 "başka bi forumdan" said: oyuna girmek için bir çok kişi sorun yaşıyor.şifre ekranı gelmeden oyun kitleniyor ve bekliyorsunuz.eğer bu sorunu yaşayan varsa diablo III klasörünüzde ki Diablo III.mfil dosyasını silmeniz yeterli olacaktır. Gene bi kopyasını alıp denerseniz iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Streaming bilmemne hatasında Diablo III.mfil dosyasını silmek işe yarayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 mstfkmy said: "başka bi forumdan" said: oyuna girmek için bir çok kişi sorun yaşıyor.şifre ekranı gelmeden oyun kitleniyor ve bekliyorsunuz.eğer bu sorunu yaşayan varsa diablo III klasörünüzde ki Diablo III.mfil dosyasını silmeniz yeterli olacaktır. Gene bi kopyasını alıp denerseniz iyi olur kopyasını alıp denedim işe yarıyor arkadaşa teşekkürler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 abi girdik de oynayamıyoruz:S mapi bile yükleyemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Tesekkurler arkadaslar işe yarıyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 No bids yazan itemı cancellayamıyorum ,aktif bid var yapamazsın diyor o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Sorun değil o normal bişey.. bid koyulduysa çekemessin çocuk oyuncağı mı bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Hea normal bişi..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Yok yaw sorun varmış şu an cidden cancel edilemiyo auctionlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 İyi bari farkettin ,zekadan öleceydin az kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 capul said: Sorun değil o normal bişey.. bid koyulduysa çekemessin çocuk oyuncağı mı bu.. Yalnız bid koyulduğunda ne kadar olduğunu görebiliyordun diye hatırlıyorum ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Battle net accountumda 82,78 Euro var ama oyun içinden girdiğimde sadece 12.50 euro görünüyor, bunları birleştirmenin yolu yokmudur. öle salak salak duracağına hazır içimdeki diablo aşkı depreşmişken item alayım. edit: orda bi refresh butonu varmış onu kullanınca düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Letsgetthesunshine said: capul said: Sorun değil o normal bişey.. bid koyulduysa çekemessin çocuk oyuncağı mı bu.. Yalnız bid koyulduğunda ne kadar olduğunu görebiliyordun diye hatırlıyorum ben ? Gaflete düşmüşem, doğru görüyosun bu hata direkt.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 lan şimdi de durduk yere takılmalar aflan başladı. baya donuyo oyun, task manager ile zorla alt tab yapıp geri dönünce geliyor ama. sizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 bide ekran takılsa da oyun akıyor. geri geldiğimde ölmüş oluyorum sfds devam ederse silerim şaka lan şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 aynı sıkıntı bende de vardı. ayrıca oyun çok geç açılıyordu, diablo III.mfil dosyasını sildim oyun içinden, rahatım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Borlach said: aynı sıkıntı bende de vardı. ayrıca oyun çok geç açılıyordu, diablo III.mfil dosyasını sildim oyun içinden, rahatım şimdi. bende de geç açılma sorununu giderdi bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 windows 8 yukledigimden beri oyun sacma salak takilio client kitlenio falan basina gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 giremiyorum şu anda alalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 karakter listesi hedesinde kalıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar