Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Teknik Sorunlar ve Olası Çözümler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar eu serverında oynayan birileri hayrına C:/Programdata'daki Battle.net klasörünü zipleyip bana gönderebilir mi acaba? DVD'den yükleme yapamıyorum bir türlü, agent dosyasında bir sıkıntı var diyor...
Mesaj tarihi:
bu sabah şifremi giriyorum telefondan cod girdiğimde error 3 hata veriyor. Siteye girdim orda da kod girdiğimde error 3 hatası veriyor ne gibi sorun olabilir giremiyorum oyunada siteyede :(((
Mesaj tarihi:
"başka bi forumdan" said:

oyuna girmek için bir çok kişi sorun yaşıyor.şifre ekranı gelmeden oyun kitleniyor ve bekliyorsunuz.eğer bu sorunu yaşayan varsa diablo III klasörünüzde ki Diablo III.mfil dosyasını silmeniz yeterli olacaktır.

Gene bi kopyasını alıp denerseniz iyi olur
Mesaj tarihi:
mstfkmy said:

"başka bi forumdan" said:

oyuna girmek için bir çok kişi sorun yaşıyor.şifre ekranı gelmeden oyun kitleniyor ve bekliyorsunuz.eğer bu sorunu yaşayan varsa diablo III klasörünüzde ki Diablo III.mfil dosyasını silmeniz yeterli olacaktır.

Gene bi kopyasını alıp denerseniz iyi olur

kopyasını alıp denedim işe yarıyor arkadaşa teşekkürler!
Mesaj tarihi:
Battle net accountumda 82,78 Euro var ama oyun içinden girdiğimde sadece 12.50 euro görünüyor, bunları birleştirmenin yolu yokmudur. öle salak salak duracağına hazır içimdeki diablo aşkı depreşmişken item alayım.

edit: orda bi refresh butonu varmış onu kullanınca düzeldi.
Mesaj tarihi:
Letsgetthesunshine said:

capul said:

Sorun değil o normal bişey.. bid koyulduysa çekemessin çocuk oyuncağı mı bu..

Yalnız bid koyulduğunda ne kadar olduğunu görebiliyordun diye hatırlıyorum ben ?

Gaflete düşmüşem, doğru görüyosun bu hata direkt..
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Borlach said:

aynı sıkıntı bende de vardı. ayrıca oyun çok geç açılıyordu, diablo III.mfil dosyasını sildim oyun içinden, rahatım şimdi.

bende de geç açılma sorununu giderdi bu olay.
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...