Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Witch Doctor, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Witch doctor kasıyorum. Lvl 50 şu anda ama geceye 60 olur. Hem solo rahat kasabileceğim hemde partide pet'e ihtiyaç duymadan sağlam dps verebileceğim iki ayrı builde ihtiyacım var. Biraz kurcaladım skill-rune-pasif kombinasyonlarını ama biraz karışık geldi. Yardımcı olursanız sevinirim.

Edit: Ayrıca minimum resist ve hp durumlarını iki ayrı builde göre değerlendirseniz çok makbule geçer.
Sosyal ağlarda paylaş

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hatg-2429/hero/5813685

karakterim bu, offhand olarak ucuz bir tane totd (100k) ile yine ucuz bir sage boots (100k napalım para yok :D ) aldım fakat hp 22kya falan düstü. 100e yakın mf var, paragon mf dahil olmak üzere. act 3 solo yaparken baya zorlanıyorum, gerek gear gerek build olarak bu konuda yardımcı olur musunuz?

bir de, gidbinn almıştım 20kya mı ne, komik bir fiyata, onu bu 40-45 mf veren mace ile degistireyim mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
aklımda 2 tane build var, zombie charger sağlam gear istediği için + reflect damage muhabbeti olunca sıkıntı oluyor, silah değiştirmek istesem loh ias socket crit chance işin içine girince 100m+ oluyor zaten.

biri meşhur 0 cd zombie dog+sacrifice buildi,

ya da şöyle 20% fire skill damage veren bir burning axe of sankis+direbat bonusu olan visage ile direbat spamleyebileceğim bir build.

hangisi iş yapar sizce?
Sosyal ağlarda paylaş

paragon level farm için konuşursak, 2 farklı şekilde yapıyorum;

mp1: acid rain + ortalıkta kalanlar için splinters

mp3: acid rain + splinters + zombie bears

acid rainin LOH ve LS proc ratenin fazla olması, geardan gelecek armor yada all res gibi dmg red. araçları eksikliğini bayağı iyi kompanse ediyor. Bu sayede bir çok hareket etmek zorunda bırakan mob gibi, reflect damage moblarda da bayağı rahatlık sağlıyor. 140-150k gibi bir dps ile oynuyorum ben ve acid rainin farkını en net görebildiğim yer siege-kulle fightıdır. pot-monk heal-spirit walk rotasyonu ile ancak ayakta kalabildiğim siege de şuanda BBW açıkken dahi HP kıpırdamıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
150 K için benim çook ekmek yemem lazım, LS varsa zaten 150 K da Hp nin oynamaması kadar doğal bir durum yok :)
6 gündür paragon 7-12 arası MP1 de act 3 farm rotasını kullanıyorum 5 valorla yaklaşık %280 MF var ama çöp harici hiç birşey düşmüyor,(Legandary görmedim daha) nedir oyunu paragon 100 e göremi ayarladılar anlamış değilim, Satılacak birşey düşse para ile item alacam oda yok parada yok WD zaten çok bayık şu item düşürme olayına bir çare bulsalar çok güzel olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

bazı itemler çok pahalı olmadan yeterli upgrade i sağlayabiliyor.

tal rasha helm - chest armor
trifecta olmasa da %crit, %critdmg, %as nin ikili kombinasyonlu amuleti ringleri
yine trifecta olmasa da as chit yada as critdmg lı eldivenler
vile ward str int omuzlar(pet dayanımı için armor)
soketsiz int/vita/%85+critdmg manajuma carving knife (2.8-3.0 ls)
80+ - 300+ av.dmg, int vita crit thing of the deep
vita + loh blackthorne pants

bu yukarıda yazdıklarım son dönemlerde 1.5m-3m arasında değişen itemler. bunların yanına para biriktikçe zuni ayakkabı ve witching hour büyük boost olacaktır dmg a

hızlı lvl almak için muhtemelen dps düşürecek bi hellfire yüzük gelir genelde. bunu da eklediğinde 90k gibi bir baraja ulaşırsan zaten 20-25dakika içinde mp1 act3 farm yapabilirsin.

benim karakter bu Adamindibi. ne anlatmak istediğimi burdan daha net anlayabilirsin sanırım.

120k dps ile alkaizer rotasını 13-14 dakikada bitirebiliyorum. ve sıkılmaz arka arkaya girersem saatte 55-60m exp yapabiliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Derdiniz İtem ise Paragon nasılsa oluyor derseniz kesinlikle Secret level da takılın, Valorsuz giriyorum 7 kerede 4 legendary, 1 set item aldım, set item ortalama 30 M diğerleri çöpümsü ama 3 haftadır uğraşıp 1 lagendary bile alamadığım act 3 farmından kat ve kat fazla drop rate var...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
son 6-7 aylık aradan sonra bende son 1-2 aydır geri döndüm oyuna şöyle bir WD yaptım http://eu.battle.net/d3/en/profile/Edriel-2984/hero/7448906

mp7 ve üstünde kullandğm gear ve build bu. 4.5k armor 700+ all resist 45k ya yakn hp 800 loh 5.9ls 225k soul harvestle dps (unbuffed 180k). Dayanıklılığı düşürmeden dps i nasıl artırabilirim. Açıkçası pek gold kalmadı elimde de farmla bir şekilde diyelim 100m falan geldi ne yapılabilir ?

Edit: ghost bombun rune'unu değiştirmeyi unutmuşum şu 6 saniye boyunca single target %650 vuran rune'nu kullanıyorum single target dpsi artırmak için. RoT'da gizle attack speed buffı var %50 ve dot olarak dmgi stackleniyor loh ve ls getiriside çok iyi o yüzden bu buildi kullanıyorum bossları bile 0 kite ile nerdeyse tanklıyabiliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

dmg reductionun iyiyse WD nin acid rain ve RoT'unun life leachi (loh+ls) si çok iyi olduğundan uber mp7de de boss bile tanklıyabiliyorsun. mp9 siegebreaker rahat kesiyorum petsiz, mp10 da enragede son anda gidiyorum.

Acid rain'in 2.8 loh çarpanı var ve dotuda heal çekmeye devam ediyor keza RoT ta yakın değerlerde ve küçük alanda olsa aoe (yani elitelerde ve aoede daha da etkili).

4.5k armor olunca %60 reduction geliyor işte 700+ all resisttende %70+ geliyor totalde %88 reduction olmuş oluyor hele partyde barbar varsa oda güzel bi bufflıyor bunu %90+ reduction oluyor. AoE attığın Acid rain 10k 10k heallıyor 0.5 (tick süresi) saniyede toad desen ufak kitelar yaparken bile aktif nerdeyse çünkü 2 saniye içinde %130x1.5(+0.5sn hidden skill speed buff) vuruyor ve stackleniyor.

Bu şekilde çok efektif ve smooth bir şekilde mp7 yapabiliyorsun, 5.9 ls li skorn olduğundan her skillden sağlam heal geliyor he skorn oynamayı sevmiyorsanda lohlu bir silah alp sağdan soldan da biraz loh toparlayıp 1.8k falan loh yaptınmı yakın kapıya çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
oyuna 2-3 ay sonra yeniden başladım gearım öyle sağlam değil 1k lps 44k hp 49k dps %25 crit chance %180 crit damage 400 er AR var

oyuna açtığımda en son aşağıdaki linkteki build le oynamışım o zamanlar mp level falan yoktu tabi şimdi mp 4 yapmaya çalışıyorum biraz uzun sürüyor sanki birşey ler eksikmiş gibi bir fikir verirmisniz?

zombie dogs buildi moda bu aralar heralde ama öyle oynamak istemiyorum zaten 5m gold var gear da alamam.

build
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
build

şu builde bir yorum alabilir miyim? mana bitmiyor acid rain corpse rune u var aoe için mana bitine kadar basıyorum soul harvest ta nerdeyse main dps oldu ikisini cast edince herkes ölyür zaten özellikle über ve eliteler için haunt ve spirit barrage beklemediğim kadar iyi iş yapıyor. loh için de rain of toads.. eksik yada eklenti ne yapabilirim?

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...