romslayer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 class changeleri icin 1.1 i bekleyin diyolardi umarim sadece tüf tüf e zorunlu birakilmayiz hos 1.0.3de yaratiklarin vurduklari azalicak falan diyorlardi bakalim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 2h olayı da şöyle sıkıntı 200 int üzeri veren 1300+ dps deki silahlar yine cok pahalı. ama piyasayı baya araştırıp 2h silahlarla 2m kazandım al sat yaparak 2 gunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 500-600 res + 42k hp ile bile çok kolay ölüyorum ya. jungle fln da var. daha ne kadar res lazım kim bilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 50 k lik 70int %15 as veren ring 1.5m lik rare lerden daha iyi dmg ortalamasına sahip, bunun hakkaten değişmesi lazım (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 ama o zaman statların etikisi artması lazım. as nerflenip geri kalanlar aynı olursa hiç oynanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 şu spirit barrageın phantasm rünü ne kadar iyiymiş, aynı anda üç tane atılabiliyor. zombi duvarıyla kıstırıp üç tane bundan bırakıyorsunuz, sonrasında kite, duvarın cd bittimi yine aynı işlem. moblara çok yaklaşmayı sevmeyenler için birebir, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 önceki sayfada yazdıklarım Bone said: witch doctora resistli armorlu bir takım itemlar kastım, inferno act 1'de 4 kişi oynarken takım arkadaşlarımın patır patır ölüp durduğu yerlerde ben hayatta kalıp devam edebiliyorum, ama dps 22k olunca hayatta kalmam bir işe yaramıyor, damage veremiyorum çünkü. bir demon hunter vardı, adam 50k dps'ye sahipti. demon hunterlar daha kolay dps mi elde ediyor onu merak ediyorum. act 2'ye geçtiğimde hornet atan kelebekler beni saniyesinde öldürüyor, iki saniye bile dayanmam mümkün olmuyor. en iyisi resist felan boşverip forza int mi kasmak? gerçi int de baya yüksek durumda şu an. benimkinden daha iyi inte sahip item aradım auction house'da, en aşağı 5 milyondan başlıyor işe yarar itemlar... itemları resist kasmıştım, 20k'dan az dps olmuştu. biraz değişik itemlar giydiğimde, dps 25k'ya çıktı. çok farketmedi bir şey, hele 50k+ ile dolaşanların yanında çok çok zayıf kalıyorum. "nasıl olsa tek vuruşta ölüyorum, armor idi, resist idi, vitality idi bunları boşverip paso int ve attack speed'e yöneleyim" diyip itemları tümden attack speedli mi yapsam? hatta bahsettiğim önceki ve sonraki itemları ve statları vereyim, siz ona göre fikir verin: önceki http://i.imgur.com/UWOaY.png http://i.imgur.com/hCRgR.jpg sonraki: http://i.imgur.com/ESt9H.png http://i.imgur.com/x3POU.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 bu arada bu witch doctorla, druid veya necromancer gibin pet class olmak mümkün değil mi? bir gargantuan var, çağırır çağırmaz ölüyor, sonra bir dakika bekle dur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 as yi crit lerle değiştim, 35k ya düştü dps ama böyle sapsarı oluyo ekran splinterda. ama benzer hızlarda öldürüyo, bazen iyi critliyip 2 atişta indirdiği oluyo tabi. şimdiki hedef crit dmg li silah =P hatta mümkünse bi de boş slot lu. boyle total %130 dmg olcak falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Selam beyler ben Wd olarak yeni basladim oyuna suan level 31 im Bana guzel bir leveling template verir misiniz veya nasil oynamam gerektigini soyler misiniz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Bu topikte zaten leveling vs. gibi konular icin yeterli cevaplar mevcut. Onceki sayfalari da okursan cevabini bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 arkadasim zaten okudum ve anlamadim cogu sey ya kisaltma olarak geciyor ya da skiller degismis tahminen o yuzden yazdim Kusura bakma 25 sayfanin icinde bulamadim affet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#aZYQTU!!aZbaZa şöyle bişi kullanabilirsin lvling içinde çok scale olmuyor gibi dpsle ya bi monk kastım bide dh su an 58w.doctor rahat 50k dps cıkaracak item var lvl60 olunca ama çok üşendim öyle bi pest class yok cünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Mad_Wolf said: Selam beyler ben Wd olarak yeni basladim oyuna suan level 31 im Bana guzel bir leveling template verir misiniz veya nasil oynamam gerektigini soyler misiniz ... kafana göre oyna grupla gidersen daha rahat edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 şu silahtan lazım. ama 7m nedir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 ias yerine stat olan bir şeyler bak bence. verdiğin paraya da yazık olmasın bliz ias'ı öldürürse. gerçi crit yeter ama iyi düşün =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 ya oyle tabi de. biraz da olsun as Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 bi eldivende bi silahta kafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 neredeyse 2. sayfaya dusecez ulan, ben zaten hardcore oynuyorum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 battle.net forumlarında çok güzel bi thread var "see u in patch 1.04 " 49k dan 24k ya düşen dpsimle, pet build yapıcam diye toparladığım 2m luk itemlerle 1.04 veya daha sonraki bi patche kadar barbarımla devam edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 satın dedik as itemları dinlemediniz. bak ne oldu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 30k dps harvest ile 40-45 k oluyor ve pasif skill ile health globe 10 sn int arttırıyor. 50k fln oluyor dps. 30k hp ile act 1 elitlerde kite bile gerekmiyor. zombie bear ile tek seferde indiriyorum çok absürd bi kombinasyon değilse. 61-62-63 itemlerde düşmeye başladı nasıl olsa sallayın diğer act'leri. act 1 için skillsiz 49k ile ne işiniz var artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 olay act 1 değil ki WD ile oynarken, act1 i 15-20 dak sürede barbarla farmlıyorum zaten çok daha rahat. nerf öncesi diabloya gelmiştim, 2-3 deneme yapmıştım, p2 ye rahat geçiliyordu. pet duild hayaliyle bekliyordum 1.03ü ama patladı içimde. ha bu arada bears buglı şuan.%30-%40 ihtimalle oldukları yerde takılıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 bug list: Witch Doctor - Zombie Handler: Zombie Handler's health buff does not dynamically update. Witch Doctor - Spirit Vessel: Spirit Vessel does not allow you to walk through enemy collision. Witch Doctor - Zombie Charger: Zombie Bears stop abruptly with small bumps of physics. Witch Doctor - Zombie Charger: Zombie Bears are not casting properly on slopes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 AS nerfi sonrasi resmen oyundan sogudum, pasif damage buffunu alsan, mana dayanmiyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar