Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Witch Doctor, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

actII:

27k dps
40k hp
300 min res

ile cogu yellow/bluelari reskill yemeden kesemiyorum.
kite falan da dinlemiyolar yani, naga vari olanlar stealthle geliyor, fast olanlar inanilmaz hizli, hoplayan ziplayan falan affetmiolar.

nasi olsa geberiyorum diye hp ve res ten kisip 32k dps yaptim yine yemedi. ite kaka ilerliyorum :s

1hand 900-1000 e cikmam lazim benim de sanirim.
Sosyal ağlarda paylaş

hayvan said:

actII:

27k dps
40k hp
300 min res

ile cogu yellow/bluelari reskill yemeden kesemiyorum.
kite falan da dinlemiyolar yani, naga vari olanlar stealthle geliyor, fast olanlar inanilmaz hizli, hoplayan ziplayan falan affetmiolar.

nasi olsa geberiyorum diye hp ve res ten kisip 32k dps yaptim yine yemedi. ite kaka ilerliyorum :s

1hand 900-1000 e cikmam lazim benim de sanirim.

dps 25k
hp 25k
ressi 300 civarı %90 ını ölmeden kesiyorum rare elit packlerin.anca fast immunlar sıkıntı yaratıyor.
splitter fire bat kullanıyorum %30 crit şansım %200 crit damage var atack speed de 1.90 filan oldukça güzel critler görüyorum dartta tanesinden 30k 35k gibi
Sosyal ağlarda paylaş

dire bats e mana yetistiremio olman lazim, aktif kullandigini da sanmiyorum.
blood ritual de gereksiz bence act2den sonra, beni ayakta tutan sey health point im degil ki damage im.
soul harvest kullanacak kadar yaklasmamaya calisiyorum ayrica moblara. garip yani.
o kadar crit ile, pierce the veil + dart i denemeni tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

act 2 sonrası slow asıl perk. adamları yavaşlatamıyosanız hiçbir anlamı yok.

haunt da kullanıyorum grip li, mass confusiondan daha etkili geldi. üzerine gripli zombi duvarı ve grasp.

medusa spider da extra yavaslatıyo mesela, ama orda yavaslık+slow u fast kill e tercih ediyosun gibi. champler için mantıklı olabiler
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

options, enable elective mode yaparsan istedigin gibi kullanırsın.

eyv. çok ihtiyacım vardı şuna. boss keserken skill kullanamıyordum adam gibi. bazı slotların tamamı çöp oluyor boss'ta. =)

2. yüzük için alt tuşu kullanıldığını fln da bilmiyordum. aslında bi tuto mu hazırlasak bu tarz bilgiler için =)
Sosyal ağlarda paylaş

"I don't see how you nerf some classes so they have an even harder time progressing through inferno yet a witch doctor can have !@#$ gear with strictly int+ and walk through inferno without a problem..."

diye bişi okudum da, nasıl oluyor ki bu?

her biri int 300 veren itemlarla donanan kişileri kastediyorsa bilemiycem de,
ortalama lvl 60 itemlarıyla infernoyu problemsiz nasıl geçiyor bir witch doctor, onu merak ediyorum.

hiç vitality veya resistance kasmayıp sırf int itemları aldığında yaratıklar üflediğinde ölecek vaziyette oluyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

istedigin kadar vita resi kas yine yaratıklar üflediginde ölüyosun zaten act 3-4 de o yuzden direk damage increase oynuyorsun zaten slow tüf tüf tüf zombie wall tüf tüf tüf fear tüf tüf tüf. acil fixlenmesi lazim classin 1.1 falan gelsin cunku su anda act 2-3-4 oynamak istiyorsan tek sistem gidiyorsun, mob sana vurmadan sen moba vur.
Sosyal ağlarda paylaş

romslayer said:

istedigin kadar vita resi kas yine yaratıklar üflediginde ölüyosun zaten act 3-4 de

herkes böyle dedi inanmadım, yine de res set yapıyorum, 300-400 all res yaratabilirsem deniycem.

şu anki durumumda(150res overall sanırım)act 3 te fireball atan kuşlar one shot lıyo 33k hp yi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...