hayvan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 actII: 27k dps 40k hp 300 min res ile cogu yellow/bluelari reskill yemeden kesemiyorum. kite falan da dinlemiyolar yani, naga vari olanlar stealthle geliyor, fast olanlar inanilmaz hizli, hoplayan ziplayan falan affetmiolar. nasi olsa geberiyorum diye hp ve res ten kisip 32k dps yaptim yine yemedi. ite kaka ilerliyorum :s 1hand 900-1000 e cikmam lazim benim de sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 as yüksekse bi medusa spider denesene,full slow stun calısmak lazım. teleportera zaten yapacak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 crit liint li rare ringlerimi atak speedli ve intli sikko magicallarla değiştirdim, 30k ya çıktı dps sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 %12 atak speed > % 3.5 crit chance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 amuleti de as li magic e cevir istiosan benim ole. medusa spiders i evden deneyecegim adam akilli ama dartin 3te1 i is yapar dmg olarak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 hayvan said: actII: 27k dps 40k hp 300 min res ile cogu yellow/bluelari reskill yemeden kesemiyorum. kite falan da dinlemiyolar yani, naga vari olanlar stealthle geliyor, fast olanlar inanilmaz hizli, hoplayan ziplayan falan affetmiolar. nasi olsa geberiyorum diye hp ve res ten kisip 32k dps yaptim yine yemedi. ite kaka ilerliyorum :s 1hand 900-1000 e cikmam lazim benim de sanirim. dps 25k hp 25k ressi 300 civarı %90 ını ölmeden kesiyorum rare elit packlerin.anca fast immunlar sıkıntı yaratıyor. splitter fire bat kullanıyorum %30 crit şansım %200 crit damage var atack speed de 1.90 filan oldukça güzel critler görüyorum dartta tanesinden 30k 35k gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 crit chance ve damage yok ben de :s bugun ole bi gear ayarliyim dedim de para yok :s dire bats mi kullaniosun ? buildi yazar misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#acRZdU!bXV!aaaaZc bunu kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 dire bats e mana yetistiremio olman lazim, aktif kullandigini da sanmiyorum. blood ritual de gereksiz bence act2den sonra, beni ayakta tutan sey health point im degil ki damage im. soul harvest kullanacak kadar yaklasmamaya calisiyorum ayrica moblara. garip yani. o kadar crit ile, pierce the veil + dart i denemeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 PATA said: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#acRZdU!bXV!aaaaZc bunu kullanıyorum oha ben şimdiden benzer build kullanıorm, firebats!! ilerde işe yarıosa süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 act 2 sonrası slow asıl perk. adamları yavaşlatamıyosanız hiçbir anlamı yok. haunt da kullanıyorum grip li, mass confusiondan daha etkili geldi. üzerine gripli zombi duvarı ve grasp. medusa spider da extra yavaslatıyo mesela, ama orda yavaslık+slow u fast kill e tercih ediyosun gibi. champler için mantıklı olabiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 wall of zombie aslında mükemmel bi skill grasptan daha iyi ama cd si çok uzun ve çok kısa süre kalıyor onun.bende onu tercih ediyordum ama white moblarla sıkıntı çekmeye başlayınca mecbur grasp a geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 build bende bunu kullanıyorum attack speed abandım.horrify i duruma göre değiştiriyorum hex veya big bad voodoo ile.şuan act 4 teyim izual a gidiyorum henüz bi sorunla karşılaşmadım bu buil ile.azmodan,rakanoth ve iskatu keserken zombie bearsa+vq buildi iş görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 PATA said: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#acRZdU!bXV!aaaaZc bunu kullanıyorum ik tane secondery skill nasıl kullanıyorsun? her kategorinin sadece birini seçemiyor muyuz? ben mi öle sanıyorum yoksa sadece =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 options, enable elective mode yaparsan istedigin gibi kullanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 beliali nasıl kessek ki? one shot lıyo ibnetor daha 2. faza geçemeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Zegna said: options, enable elective mode yaparsan istedigin gibi kullanırsın. eyv. çok ihtiyacım vardı şuna. boss keserken skill kullanamıyordum adam gibi. bazı slotların tamamı çöp oluyor boss'ta. =) 2. yüzük için alt tuşu kullanıldığını fln da bilmiyordum. aslında bi tuto mu hazırlasak bu tarz bilgiler için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ulan nası gear mantıgı var sızde ınfernoya kadar bı pıpı dusmedı bana dusenlerde orta hallı ıtemler bs kasdık yok oda tam bır sans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 "I don't see how you nerf some classes so they have an even harder time progressing through inferno yet a witch doctor can have !@#$ gear with strictly int+ and walk through inferno without a problem..." diye bişi okudum da, nasıl oluyor ki bu? her biri int 300 veren itemlarla donanan kişileri kastediyorsa bilemiycem de, ortalama lvl 60 itemlarıyla infernoyu problemsiz nasıl geçiyor bir witch doctor, onu merak ediyorum. hiç vitality veya resistance kasmayıp sırf int itemları aldığında yaratıklar üflediğinde ölecek vaziyette oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 istedigin kadar vita resi kas yine yaratıklar üflediginde ölüyosun zaten act 3-4 de o yuzden direk damage increase oynuyorsun zaten slow tüf tüf tüf zombie wall tüf tüf tüf fear tüf tüf tüf. acil fixlenmesi lazim classin 1.1 falan gelsin cunku su anda act 2-3-4 oynamak istiyorsan tek sistem gidiyorsun, mob sana vurmadan sen moba vur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 elective işini öğrendikten sonra left click kurukafa right click tüf tüf yaptım. nicelik olarak fazlaysa kurukafa, nitelik olarak fazlaysa tüf tüf. çok iyi oldu ya. tavsiye ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 romslayer said: istedigin kadar vita resi kas yine yaratıklar üflediginde ölüyosun zaten act 3-4 de herkes böyle dedi inanmadım, yine de res set yapıyorum, 300-400 all res yaratabilirsem deniycem. şu anki durumumda(150res overall sanırım)act 3 te fireball atan kuşlar one shot lıyo 33k hp yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 abi ben denedim 471 min 521 max resi li gear la 37k hp vardi moblari kesemiyordum dps dusuklugunden moblar beni yine ayni hizla kesince eeeee yeter lan diyip gidip ahden mavi item aldim int+attack speed veren 15-20k ya en azindan bende onlari beni kestikleri hizla kesiyorum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 dps neydi mesela o kadar res le? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 20-21 olmasi lazim movement speed bot yerine baska bot takarsam 22 idi diye hatirliyorum. simdi 37k var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar