Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 nereden alınıo oyun dışı golt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 MelihMercan dan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 suan bi tekrar baslıyasım var ama hiç takip etmedim. 70k falan dps vardı wizimde . nası bi spec build kullanabilirim ? paragon cıktı çıkalı oynamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 1.65 euroya 50m al, şöyle basitinden archon build için gear ayarla üzerine mp5 rahat yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 10€'luk item al. Aylarca kasmaktan kurtul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 bu firebats ne vuruyor arkadaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 wizard ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Witch doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 hea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 armory bi kaç tavsiye verirseniz sevinirim ne değişebilir vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 eğer archon oynayacaksan chantodo kullanma, frozen wizardlar kullandığı için gereksiz para ödemiş olursun. main hande herhangi bir one hand source a da triumvirate al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Ayfon said: 10€'luk item al. Aylarca kasmaktan kurtul. 50m gold = 1.25€ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Glatheros said: armory bi kaç tavsiye verirseniz sevinirim ne değişebilir vs. sağdaki yüzüğü zunimassa ile değiştir, chesti de tal rasha al. deliler gibi dps artar bence. bide şeyi sorcam bilen varsa, diyelim ki wep'te fire damage var, tal rasha amuletten aldığımız %5/6 fire damage overall dmg artırıyor mu? onu bilen varsa pls. veya diyelim ki arcane damage geliyo neck'ten, arcane spellerin mi demeyci artıyür? http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zed-2442/hero/11928463 ona göre değiştircem çünkü neki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Myshkin said: eğer archon oynayacaksan chantodo kullanma, frozen wizardlar kullandığı için gereksiz para ödemiş olursun. main hande herhangi bir one hand source a da triumvirate al aslinda frozen buildi idi, ama archonla low lvl grind yapmak daha iyi diye archon a kayiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 TheRiverBelow said: Glatheros said: armory bi kaç tavsiye verirseniz sevinirim ne değişebilir vs. sağdaki yüzüğü zunimassa ile değiştir, chesti de tal rasha al. deliler gibi dps artar bence. bide şeyi sorcam bilen varsa, diyelim ki wep'te fire damage var, tal rasha amuletten aldığımız %5/6 fire damage overall dmg artırıyor mu? onu bilen varsa pls. veya diyelim ki arcane damage geliyo neck'ten, arcane spellerin mi demeyci artıyür? http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zed-2442/hero/11928463 ona göre değiştircem çünkü neki Amulet vs.deki +% dmg dediği sadece silahın elemental olmayan damamageini artırıyor. Bundan dolayı "black weapon" diye tabir edilen silahlar daha değerli. Nedir black weapon? +dmg modifierleri elemental olmayan. Yani 200 min 300 max +%30 damage gibi olan silahlar. Spellerle falan bi alakası yok. Sheet damage etkilenir, o da silahın elemental olmayan damage'i üzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 archon gg poison hydra gg ismini unuttum crit te 1 sn cd düşüren nane gg benim build gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Al build sevin :D Lightning skillere 50% stun veren legendaryde bul dmg yemeden farmla.. Streamerlere virme nublar nasiplenmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Selam.Tekrar başlıyorum, wizard ne durumda ? Hangi skiller iyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Abi itemler +elemental damage veriyorlar artık genelde mage için, itemlerde hangi elementi rollarsan o iyi şu an. +Cold damage bulursan magic missile -glacial spike üzerine arcane orb - frost orb. Chilled moblara +damage passivei hedesi. Frost armorun yeni runeu monkun sweeping windinin 2-3 misli abuk bir point blank rangeda herşeye vuruyor ve chilliyor falan. +Fire bulursan spectral bladesin fire damage stacklayan runeu. Üstüne meteor ya da wave of force-heat wave. Evet mesela wave of force'un cd'unu kaldırmışlar çok şukela şuan paragon pointlerden +area damage ile sb ile melee caster gibin. Her skill runeunun üstüne özellikle ne tür damage yaptığını koymuşlar patchde, birbirleriyle scale ettiriyorsun, cm permafreeze veya işte archon gitmiş hede hödö sonunda beklenen wizard :p Şu adam mesela helm wave of force rollamış ona göre gitmiş +fire falan kendi bulduğu dandik şeylerle baya iyi olmuş, bunun gibi şeyler işte bu ara trend. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nepherith-2165/hero/6152270 Armory de self-buffları passiveleri hede almıyor artık, 150k dps eskinin 250ksı gibi birşey, friend listteki beni mp10 überlere götüren arkadaş 150k dps gözüküyor falan ehehuhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Bi önceki sayfada verdiğim build ile lightning oynayın stunlock manyağı yapıyorsunuz elite olsun boss olsun adım atamıyo t5-6 da desec eliteyi iki wizard bi kere desec attırmadan kesiyoruz o derece :D dipnot: famili sparkflint almayın 250k+ felan dps yoksa cannoner asılın dmgoutput çogii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Sıfırdan kasarken o buildle zor oluyor, 20lvlda yapayım dedim yata yata bir hal oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 low lvl frost ya düşünmeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Regalya said: Bi önceki sayfada verdiğim build ile lightning oynayın stunlock manyağı yapıyorsunuz elite olsun boss olsun adım atamıyo t5-6 da desec eliteyi iki wizard bi kere desec attırmadan kesiyoruz o derece :D dipnot: famili sparkflint almayın 250k+ felan dps yoksa cannoner asılın dmgoutput çogii senin dediğin buildi deneyim dedim. Yaptıktan sonra kestiğim ilk mobda düşen sworda bak :) http://eu.battle.net/d3/en/profile/Calo-2550/hero/3094055 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Ahah ilaç gibi gelmiş :> Hydra yerine meteorun lightninglisinide alabilirsin bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Wizard'ın tüm efektif buildleri close combat olmuş, inanılmaz bayık böyle. Bi de millet 400 paragon level olmuş yuh artık, işsiz herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar