Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wizard, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

pekaziz

Öne çıkan mesajlar

Kendi levelına göre aratmıycaksın o silahları, level belirtmeden ararsan sadece senin levelındaki itemları aratır.
Level aralığını belirttiğin yere 60 yazıcaksın, özellikler kısmında da reduced level requirement ı seçiceksin, level53 için 7 yazıp arat.
Böyle yapınca aslında ilvl60+ olan ama level53 karakterlerin kullanabileceği itemları listeler. Onlar da her türlü kendi levelındaki itemların 2-3 katı daha iyi oluyolar işte. Hell in sonlarına kadar herşeye tek atıyosun bu sayede.
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:

Yok onu şöyle aratıyorsun, level 53 isen silah arama kısmına girip min levelı 60 yapıyorsun ve arama kısmına level red. seçip 7 yazıyorsun.

Bunu yapmassan level 53 silahlar içinde o özelliklikli olanları arar. Çünkü itemin levelı değişmiyor bu özellikle sadece kullanılabilecek levelı düşüyor. sistem eski hali üstünden arama yapıyor.

Freemoon bana bi tavsiye versen elin degmisken.
hp:26k
damage:24k
resistler 160 civari.

Act3'teyim elit packlere karsi hic ama hic sansim yok. Ezip geciyolar. Hal bu olunca item nasil farmliycam. Hos inferno act3'te herkes zorlaniyodur ama ben bildigin oynayamiyorum. balon gibiyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla hocam hem dps çok az, hem resistler kötü, act 3 farmlanmaz o statlarla. Yani biraz act 1 falan farmlayıp 1-2 item satıp gold yapman lazım malesef.

İtemlerinde mümkün olduğunca int kesin olsun, crit veya crit damage (ikisi birden olunca çok uçar fiyat) yanına all res ya da vit olsun. her itemde herşey olmasına kasma yani. işine yarayacak 3 özellik gayet yeterli itemlerde, fiyatlarda 250k altında kalır böylece.

Bu tarz itemlerle önce 25k+ HP, 40k civarı dps, olduğu kadar armor, 300 kadar bir all res'e çıktığında artık kitelıya kitelıya, öle kalkada olsa act 3 yapılır oluyor. Dps arttıkça daha rahatlıyacaksın bu noktadan sonra ama all res yada vita kasmak yerine artık life regen itemlere yönelmen çok daha yararlı oluyor.

Ben 300+ MF gearla, 25k hp, 40k dps, 1500 life per sec, 300 all resle zorlanarakta olsa act3'ü yapabiliyorum. Dps gearda 65k dps 2500 life per sec olduğu için hiç ölmeden akabiliyor char.
Sosyal ağlarda paylaş

beyler bunlar buffsız statlarım buffla birlikte dps 40k armorda 5.5k falan oluyor.şimdi benim sorum force armor mı kullanmalıyım yoksa prismatic armor mı? force armorın tam olarak ne işe yaradığını anlayamadığım için kararsız kaldım.

birde bu halimle act 1de elite packlar sıkıştırdımı beni kaçışım olmuyor herhangi bir değişiklik önerirmisiniz statlar için, teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

Benim full bufflı 403 mf gearda senin yarın kadar dps ve all res varken bile act 1'i hiç ölmeden ve mob atlamadan temizliyordum.

Muhtemelen buildde bir problem var. Fracture rune'lu teleport kullan ve pasif olarakta illusionist al. Böylece o sıkışma olayı başına hiç gelmeyecek.

Prismatic pek anlamlı gelmiyor bana çünkü force armor ile toplam HP'nin 2 katı kadar saldırılardan kurtulabiliyorsun, sana oneshot atacak moblar %35 HP kadar vuruyor genelde. Prismatic bu kadar sağlam bir koruma sağlayamıyor. Ancak işte 700-800 all res kastiysan o zaman büyük fark yaratıyor, yoksa anlamsız.
Sosyal ağlarda paylaş

Yardımınız için sağolun rahatladım bayağı.Bir sorum daha var wizard silahlarında mutlaka olması gerekenler ne sadece int mi intse en az ne kadar olmalı yanında vit olmalımı crit dmg yüksek olmalı mı, birde silah ne olmalı mace,axe,dagger,sword,wand teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Silahın ne olduğunun bir önemi yok, dps'ni hangisi arttırıyorsa o önemli. vita falan olursa ne ala ama olmassada başka yerden kaparsın o açığı.

Mutlaka soketli olsun, o sokete takabildin en yüksek crit damage veren gemi tak. Zamanla goldun oldukça yükseltirsin o gemin kalitesini. int olması elbette çok ciddi avantaj, soket dışında kendinden crit damage varsa iyice güzel ama bunlar oldukça fiyatı hızla yükseliyor.

Ama en önemli şey dps tabii kide.
Sosyal ağlarda paylaş

Dps hesaplarken ve item karşılaştırması yaparken bu dökümanı kullanabilirsiniz bilgisayarınıza excel olarak kaydedip

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AuCuIwwOof50dGpVRXhOYTZHNUJ3R1dWTmdNdS1TeWc#gid=1

Programın doğru veri vermesi için %5 crit şansını 0.05 olarak girmek gerekiyor. Crit damage ve attack speed de aynı şekilde.

2. bölümde item kıyaslama yeri var çok işe yarıyor. Silah kıyaslama kısmı hatalı yalnız kendim denklem kurup düzeltmeyi denedim ama beceremedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Trollük yapmak falan alışkanlığım değil. Neyse, olaya gelirsek; 28k dps var, 44.50 crit chance, %114 crit bonus var. Resistler Prismatic Armor ile 800-900 arası. HP 30k. Act 3 rahat gidiyor. Bazı elitelerde zorluk çıkıyor ama kesinlikle ranged oynamaktan daha keyifli ve rahat. Skiller genelde zaten melee wizardların kullandığı skiller.

buradan da armory görülebilir.

Ekleme: Trash mobları hiç saymıyorum bile peynir ekmek gibi gidiyor onlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Tabii bunu biraz magic find ile desteklemek gerekiyor. Ben akşam can sıkıntısından yapayım dedim. Elimdeki 3-5 kuruşu da bu build harcadım. Biraz gold kazandıkça (ranged build için varolan cillop itemlerı satarak) ya da act 3 eliteleini kestikçe düşenlerden işime yarar olursa upgrade olur üst-baş.

Ama şöyle düşünülebilir; Act3'ü hiç yapmamaktansa mf'sız Valor buffı ile yapmak mantıklı. Hem zorlamıyor da pek. Buffdan sonra gene her elite pack'ten 2-3 sarı düşüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...