nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 pekaziz said: Düzelmemiş, çatır çatır kesiyorum mobları ama item düşmedi daha düzgün. nasıl yapıyorsun bir yazar mısın? aynı anda basıyorum yınede olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 videodaki eleman teleporta basınca ilüzyon neden çıkmıyo onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 doğru runeları almıyosunuz ondan olmuyor teleport - fracture archon - improved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 güzel çalıştı bende ama arcane li bir rare gelince patlıyor sizde de oldu mu bu direk dmg yiyorum kitelamak lazm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 samaella said: videodaki eleman teleporta basınca ilüzyon neden çıkmıyo onu anlamadım. bir de teleporta bastıktan sonra o kadar hızlı arcon a basıyorsun ki teleport olunca karsıya archon lu gidiyosun ve ilüzyon cıkmıo bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 olorin84 said: güzel çalıştı bende ama arcane li bir rare gelince patlıyor sizde de oldu mu bu direk dmg yiyorum kitelamak lazm :D act 2/3 bitirdim hic oyle bisi olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ben 2 defa patladım yaw arcane le ilgili oldugunu dusunmustum neden öldüm acaba :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 teleport kullanırsanız eğer bozuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 bug'ı çalıştırıp sonra skill menusunden teleport yerine baska skill koyun =D bozulmuyo, benden abuserlara kıyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 fracture 43te aciliyormus ya offfffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Lan böyle de sıkıldım oyundan çat çat kesince herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Bütün sorçlar ve sorç arkadaşı olanlar inforno temizledi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Hiç kullanasım gelmedi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 La tum parami harcayip AH'ye atim koymustum biri bile satilmamis. Millet itemin dibine vurdu tabi. Bu arada youtube'den bir linke baktim. Cinlinin biri bir ay once godmode geziyor. Bir ayi var kesin. Artik oyun ciktigindan beri mi farmliyorlardi bilemiycez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 nerden çıktı bu bug ya breaking badin yeni bölümünü bile izleyemedim fixlenmeden kasabildiğimiz kadar kasmak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Bende yeni barbar mi kasayim wizard mi derken barbar 60 lvl yaptim. İyi m.k yemisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 belial kestim sıkıldım ya cıktım yarın fixlenmezse devam ederim. demek kı diablo 3 benım ıcın bıtmıs.. god mode bile işe yaramadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PuckYouIAmAfk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Farminge yetemeyen low tier faglar için bayram vakti ahaha sevinsin garipler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 nordlydian said: belial kestim sıkıldım ya cıktım yarın fixlenmezse devam ederim. demek kı diablo 3 benım ıcın bıtmıs.. god mode bile işe yaramadı.. Bitme değil de zevk almadım cidden, gerçi sahtekar gibi hissediyorum ama 100+ saat act1 farmlayıp bir tane item alamadığımdan ötürü blizzard otursun düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 sanırım çinliler 1 aydır yapıyormuş http://www.youtube.com/watch?v=dBB093Pkw2Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 anlamadıgım nokta hala neden fixleyemediler? yarın aksama kadar fixlemezlerse diablo'yu keserim haberleri olsun. sonra bana yok niye kestin demesinler. afgqqass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 elitlerden 3x rare atma olayını haftalardır fixlemeyen blizzardtan söz ediyoruz, lütfen. üşenmesem wizard 60lıcam da üşeniyorum. çarşambaya kadar yolu var bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 PuckYouIAmAfk said: Farminge yetemeyen low tier faglar için bayram vakti ahaha sevinsin garipler direk bu işte olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 şaka maka 1 haftalık farmı 1 günde yaptım resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 aslansın kaplansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar