fabulosoguy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 28k dps 44k hp var. item alamıyorum . para yok. item düşmüyo satamıyorum. gidip gold mu kasıcaz illa ah için . çok soğudum oyundan :l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 yüksek dps wand mı yoksa daha düşük dps yüksek int li silah mı daha verimli beyler bunun bi hesabını bulamadım adam gibi. 200 int veren diger silahtan 100dps az olan wand lar var ucuza o tarz bi karsılastırma istiyorum tam cevabını bilen varsa bi aydınlatsın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Abi dps i intle çarpıyorlar.Yani base dps 100x6 ya da 80x7.6 ve 7 int. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 wandda crit damage olmadıkça iyi olmuyor zaten yav, crit damage ve crit vurdukca ap veren wanda denk gelirsen tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 hacı şuan bende seninle aynı durumdayım yemin ediyorum günde 400 essense yapıyorum ama 1 tane uplayan item düşmüyor 1 haftadır essensler ile craft ediyorum gene bısı cıkmıyo artık essenslerı satıp gunde 1m kasıcam ole ıtem alıcam desem uplayan ıtemlarda 30m den baslıyo mokokolardayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Wolas senin dps armor hp falan kaç ? Act 3 tesin galiba.Ben bi arkadaşla act 2 ye girdim o monktu repair parasına yetişemedim act 1 e döndüm.Dps 33k hp 19k armor 4k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Akhlaur said: Abi dps i intle çarpıyorlar.Yani base dps 100x6 ya da 80x7.6 ve 7 int. tam demek istedigini anlamadım söyle bişi mi 100dps x 6 int = 600 yada 80 dps x 7.6 int = 608 bunun gibi bi kriter mi oluşturmalıyız item seçerken bildiginiz güzel weapon dmg calculator yada silah karşılaştıran site var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Yani ben öyle biliyorum.İntin yüzde olarak çarpıma ekleniyor damage in ona göre artıyor.Belli bi oranda int belki daha çok verir ama damage farkı bir seviyeyi geçtikten sonra base e eklendiği için damage daha çok etki ediyor.Bir de bi cap varmış sanırım int için as için de onu bilmiyorum varsa bile benim varmama çok var daha. http://diablodamagecalculator.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 buffsız 45k dps 20k hp 5k armor act3 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 melee wizard tank muhabbetini deneyen oldu mu? infernoya yeni gectim ve bundan sonraki gear ve skill olayını bunun uzerine kurmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Kafadan %30 fazla dmg yiyorsun. Olmaz o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ben şu an melee tank oynuyorum build 40k hp 30k dps buffsiz 400 all resist %65 physical life on hit yok life per second yok solo %33 coop %30 crit act 1 2 çok kolay ( chain packler hariç) act 3 te coop oynarsam yapılabilir ama solo biraz zorluyor o da benim gear dan kaynaklanıyorum life on hit le çözülür önemli olan bol bol critleyim frost nova dan çıkarmamak adamları slow time yerine wicked wind alınabilir oynama tarzına bağlı hatta sağlam olsun dersen teleport bile olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ahmedinejad said: Kafadan %30 fazla dmg yiyorsun. Olmaz o Evet melee mage oynamayin itemlarin fiyatlari artiyo go go kiter pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 kayt kayt nere kadar! full dps paper wizard tabiki lazim fakat melee wizard tank'la oynamasi da zevkli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 abi yukardaki builde meteor ekle adini unuttum 35 ap ye attigin adamlari act 3 te frost novadan cikarmadan kesiosun olene kadar kitedan biktim bende az once biraz all resist kastim efsane oldu zaten guzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 -Deno- said: 32k damage'ım vardı geçen hafta, demin girdim bi baktım 23'lere düşmüş :( bu yeni patch'in olayını tam bilmiyorum, attack speed'e falan ağır nerf gelmiş galiba. vaziyetim şu şekilde, http://i.imgur.com/qL8hF.jpg ah'den ne almak lazım, nelere takviye yapmak lazım ? (inferno act 1'deyim şu an, butcher'a az kaldı) şu an zorlanmıyorum pek, nadiren ölüyorum. act 2'de zorlanmaya başlarım heralde baya, onun için soruyorum. 40k'ya yakın da hp var. sallasanıza lan totoşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Abi ben butcher ı kestiğimde 20k hp 15k dps vardı.Sen bi daha dene istersen.Bir de nasıl bir wizard kasıyorsun hp falan çok fazla melee misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Heheh skillerine şimdi baktım tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 20k hp 36k dps %220 crt %25 de crt chance var. glass cannon'um tam. act 1 bitti de çok acayip ölüyorum ya. act 2'ye geçsem mi public oyunlarla. 150k falan crtliyorum monkun 3 katı sgsg. ama inanılmaz dayanıksız durumdayım. moralim bozuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Critical Mass, açıklamasında yazdığı gibi her critde 1sn cooldown indirmiyor değil mi ? Zaten öyle olsa baya iyi olurdu :)) indirme şansı acaba kaç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Abi anlamıyorum nasıl o kadar çok ölüyorsunuz ya.Bende glass canon um 17k hp 33k dps 4k armor mu ne var.O kadar da çok ölmüyorum bi butcher run da 5 6 kere falan ölüyorum.Bazen çok kilit bi pack geliyor onlarda 2 3 kere ölüyorum sonra yine tıkır tıkır ilerliyorum işte. Skillerde sanırım arcane orb la gidiyorsunuz ben diamond skin energy armor teleport kullanıyorum kaçmak yaşamak için.Bazı packlerde bi teleport fracture dikkat dağıtmak için bi de diamond skin kullanıyorum zaten ölüyor packler. Bu dediğim act1 için ama act 2 repair parasına yetişemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Fefe said: Critical Mass, açıklamasında yazdığı gibi her critde 1sn cooldown indirmiyor değil mi ? Zaten öyle olsa baya iyi olurdu :)) indirme şansı acaba kaç ? evet her seferinde 1 sn indirioyr bazen frost nova ya 6-7 sn hic cd de durmadigi oluyor etrafin kalabaliksa her turlu whymsyshire yapmak isteyen olursa Diseased#2699 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 xlaidehlevar said: Fefe said: Critical Mass, açıklamasında yazdığı gibi her critde 1sn cooldown indirmiyor değil mi ? Zaten öyle olsa baya iyi olurdu :)) indirme şansı acaba kaç ? evet her seferinde 1 sn indirioyr bazen frost nova ya 6-7 sn hic cd de durmadigi oluyor etrafin kalabaliksa her turlu whymsyshire yapmak isteyen olursa Diseased#2699 Şimdi şöyle, %30 crit şansım var.Ve ekranda her sarı rakam crit anlamına geliyor. Ekranda aynı anda 10 tane crit oluyor bazen, Blade ile, ama hala cooldown geri sayıyor. Bence " have a chance to decrease 1 sec " dediği, düşürme şansı var. Düşürüyor değil yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#WOhXYV!gYa!aYcacY melee mage. 44k dps 22k hp 230 resist act3 yanımda monk veya barbarla knockback gelmezse yapabiliyorum 878 lps 535 loh var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar