Regalya Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 şoldır kemer silah oh ilazım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 şolderı yeni değiştirdim ya 160 vita 40 int veren çöp şoldır vardı, bu şimdilik idare eder gibi belt de kötü degil bence, eh yani offhandde cok saglam dps veriyo mavi olduguna bakma sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Bnn beğenmedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 inferno act 2 icin item build onericek var mi ? itemlar yetersiz sanrim, dovuyolar cok kotu act 2 de. 23k dps 40k hp 450 civari all res var. ne yapmak lazim dmg kisip resist item mi almali?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 bence dps cok dusuk abi daha da azaltma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 hpden bi 10k kıs dpsyi arttırmaya çalış 25-30k heryere kafi Şu builde de bi bak bluru astral presence ile değiştirebilirsin az hasar alıyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 piercing orb kullanacaksan, blizzarda başka bi rune vermen daha mantıklı olur, stark winter veya frozen solid mesela diamond skin de pek iyi scale olmadıgı icin, fracturelu teleport tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 ben bu ara mirrior image duplicate, tp fracture, mm seeker,hydra wenom hydra,force armor,magic wep gidiyorum mirror imageleri kendime kalkan yapip, nukeleyip kite a devam seklinde daha bir seri kesiliyor. kite aninda bi durup nukeleme sansi bulabiiyorum mirrior imagelerle ve bircok range saldiriyida onlara yedirtmis oluyorum boylelikle, baya sevdim bu buildi ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Lauranas said: inferno act 2 icin item build onericek var mi ? itemlar yetersiz sanrim, dovuyolar cok kotu act 2 de. 23k dps 40k hp 450 civari all res var. ne yapmak lazim dmg kisip resist item mi almali?? 48k dps 200 all res ve 15k hp ile oynuyorum sorunsuz farmlıyorum act 1-2. sadece minionları immune olan sığırlar sıkıntı çıkartıyor biraz. o hp çok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 birde gençler, bu insanlar 150k + dpsi nasıl görüyor neler yapıyor merak ediyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 enchanters mobları tavuk yapması gerekirken arada benide tavuk yapıyor, başkasının başına geldimi bu olay? kaç kere öldüm buyüzden :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 actIII'de moblara buff atan shamanlar var, o buff reflect spell gorevi goruyo sanırım ondan oluyo, act3de kullanma hex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 ahaha tamam abi sağolasın. küfür ede ede bi hal olmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 60k dps var inferno act3 elit kesemiyorum nasıl kesiyorsunuz veya normal mi kesememek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 kaytla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Quel-Thul said: actIII'de moblara buff atan shamanlar var, o buff reflect spell gorevi goruyo sanırım ondan oluyo, act3de kullanma hex Enchantress'in reflect missles perki yüzünden buglanıyormuş o. 1.03'le beraber fixlediler, patch notelarda vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Bu arada ben attack speed nerfinden 2 hafta önce 3m kadar bayılıp attack speedli itemları yüksek int, resist, vita ve loh'lu itemlarla değiştirdiydim. 55k'dan 40k'ya düştü dps'im öyle olunca. Bu akşam ad nerf öncesi arcane orb buildi yapayım dedim, act 2'yi trolololol diye yapıyorum, act 3'te de nedense her kurduğum oyunda waypointlerde elite ya da 50 tane creatre geldiğinden pek deneyemedim. (Makinem kasıyor, zone load edilene kadar ölmüş oluyorum asdfgdhgj) 22k hp 550 all resist var, act 2 arıları 3-4 kerede öldürüyor, act 3'te 3'er tane fireball ya da mızrak yiyebiliyorum. Ki patchten sonra herhalde daha da kolaylaşacak işler benim açımdan. Tek eksiğim güzel bir 2 handed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 arcane orb build candır söyle 1300-1400dps vanpirik bi 2handed bide 250%-300% crit dmg bleh bleh (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Bende crit dmg 0, crit chance %5, 2 handed yok QQ Bir de attack speed sadece wepte vardı bende ama dpsim ne alakaysa 9k düşmüş yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColorDead Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Bende infernoya geçeli 1 hafta kadar oldu act I i farm hale getirdim ama birşey düşmüyor drop olarak . act 2 de hayatta kalacak build lazım , genelde 2 kere vuruyorlar bazen tek atıyorlar. Mevcut gear 270 civarı all resist - Buffla 350 civarında 22k Dmg - Buffla 25k 3k Armor - Buffla 4.8k Crit Hit Dmg %110 Crit Hit Chanc %5 32k civarıda hp Mf Çok düşük %45 Mf fear gıyınce zaten hıc kesemıyorum. Spellerim Resist artsın diye Force armor kullanmıyorum. Nasıl yapacam bilmiyorum. Kafam çok karıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Gear ın çok iyi değil heralde act 1 farm yapmaya devam et bence.Ben öyle yapıyorum şu anda güzel şeyler de düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColorDead Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Ana gear a mf koymuyorum ben dps gearla kesıyorum hp lerı az kalınca mf gearı gıyıyorum bufla 225 cıvarı oluyor mf Act II için ortalama ne olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 16.5k hp 38k DPS 300 AR 375 PR %15 Crit change %125 Crit damage yeni gelen patch ile siegebreaker farmlanır mı bu karakterle? ActI baya hızlı farmlıyorum. 12 k dps düşmüş patchle ve anlam veremediğim bir şekilde crit damageda düşmüş 200lerdeydi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Farmlanır act 3 ama her ability öldürür tek seferde. 24k civarına çıkartman lazım HP'yi o zaman 3 tane falan yersin ardı ardına (yeni force armor mekaniği HP'nden fazla dmg'ları %35'e düşürmüyor) Bu arada ben barbar roll'ledim, bu akşam da wizardımdaki tüm itemları satmaya başladım. 6 tanesi gitti şimdiye kadar, 5m gold oldu. Mal adamlar içine sıçtılar rangedların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 ya allah belasını versin ne yaptılarsa patchden sonra 6 kere butcherı kestim şimdi tekrar girdim 9. ölüşüm ne oluyor ya ranged attagı tam canımı yemiyordu patchten sonra şimdi tek atıyor salak. yemin ederim şeytan diyor tüm sat itemları senin gibi barbar monk flm kas bu ne teallam ya. gerizekalı herifler. dpsim zaten düştü hayvan gibi attack speed nerdeyse yarıya düştü 2 üzerimde 3 tane ias item vardı 3ünüde değiştirdim critle vs yok abi. force armor bile kullanmıyorum artık zaten.. familiar + force wep var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar