Liebe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 exploding palmlı build yapamıyorum bi türlü, lightning monkum explode almayacaz galiba ama packlerde inanılmaz oluyor palm napsak bilemedim. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ustoo-2754/hero/9442084 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 2h monklar için maximus mu grandfather mı? grandfather da sheetdps %20 fazla gözüküyor fakat maximus daki summonladığımız demonun zincir dps'i var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 hacı dayı 2hander build yapacaksan güzel daibolar var, onları kovala. @liebe http://eu.battle.net/d3/en/profile/prozac-2994/hero/36739830 şöyle bişi kullanıyorum ben, party için gayet efektif. monkların gruplarda dps yapması pek beklenmiyo, cyclone, ep yap yeter. ortamlarda t6 yapıyorum diyoruz, cyclone spamladığımızı kim bilcek amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 abi spirit boşuna dolu beklemiyor mu peki? özellikle tek target olunca sağa sola palm da atamıyorsun boş boş beklemektense lashing tail spamlamak çok daha mantıklı gibi geliyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 mantra of conviction kullanıyorum ben genelde, o yüzden spirit hiç dolu kalmıyor sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 retribution di mi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 orda öyle görünüyor ya, conviction/intimitadion en çok kullandığım mantra. chant of resonance ile beraber spamlanabiliyor gayet rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 mantra spamlemek çok gereksiz , net çok gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 aduket atan epiphany cok guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YGT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 YGT said: guernica said: inna 4 parça bonusu bozuk değil miydi? bir de mantraların sadece pasiflerini mi alıyoruz yoksa aktif mantralar da geliyor mu bonusla? 4 mantra'nin sadece 2 tanesi calisiyordu. Sanirim problemi giderdiler: Kesisim artik, daha efektif kesim yapiyor Duzenleme: Bu arada Raiment of a Thousand Storms'un omuzlugunu da buldum. Dexterity 500 artti. Problemi gidermemisler; yanilmisim. Detaylar burada: http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12372067424?page=8#159 Maalesef hem aktif, hem de pasif alinmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 4 set bonusun tamamı geldikten sonra mantranın aktifini tutmanın bi mantığı kalıyor mu acaba? açılan yere başka bi spell daha koyabilirsin sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 evet, çoğu oyuncu öyle yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 one with everythinge nerf geliyor heralde ahah. silin olm classı komple, böyle gıdım gıdım nerfle uğraşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 şu melek kanatları sadece pre-order ile mi geliyor yoksa elde etmenin başka yolları var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 lan ne boktan sınıfız biz, başlığa bile 10 günde 1 tane yazı yazılıyor sdfsd. blizz fix monks ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 one with everything'i fixlicekler az kaldi sabret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Monktan DH a rolledim 1.3 m dps var 2 günlük charda kemer buffıyla 2.5m oluyor. Bıktım artık On milyon kere vurup creep öldürememekten beklicen ki biri gelsin palmlı creepi kessin yeter lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 one with everthing de herhangi bir değişiklik olursa bütün gear çöp olur bizim. setleri düzeltsinler, spirit generator/spender dengesini kursunlar yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 rosu yeni aldım ,ne oynuyoruz monk zaten tek build standart en ezik karakter olarak direk sorayım dedim asdasf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 said: Monks and Their Sets Getting A Lot Of Changes In 2.1 Grimiku reassured the users of the official forums that Monks not only aren't forgotten, but they are getting a lot of changes in patch 2.1 along with several of their class-specific sets. Originally Posted by Blizzard (Blue Tracker / Official Forums) Hello, Monks! I've been keeping a close eye on this thread (and others) so when it came time to talk a little bit about patch 2.0.5, and the future of Monks, this seemed like a good place to do it. I’ve updated the posting limit in this thread, so feel free to keep it alive. I'd like to start by pointing out that patch 2.0.5 wasn’t really intended to focus much on class balance when it first was scheduled, but there were some circumstances that resulted in it including a lot of class changes, particularly for the Crusader. The Crusader is not only the newest class in Diablo III (and a big feature of Reaper of Souls), but was in a state that (we felt) merited some immediate tuning and balancing, so 2.0.5 did end up featuring a lot of Crusader changes. That said, while 2.0.5 didn’t include many changes to Monks, it doesn’t mean we feel there isn’t room for improvement (or that your feedback has fallen on deaf ears). Instead, we have many changes planned for patch 2.1.0, which is our first big content patch for Reaper of Souls and first big opportunity to do some meaningful evaluations for each class, Monk included. Our future goals for the Monk in 2.1.0 focus improving core class attributes, class abilities, and addressing Legendaries that need improvement. You should all be able to see (and test out) these changes soon™ on the 2.1.0 PTR once its live. (Note: Initially, the PTR will not have all the changes we want to do for 2.1.0, but as the PTR progresses, more changes will be added. Also note that we do not have an ETA for the 2.1.0 PTR at this time.) We also want to let you all know that we will be improving some of the underwhelming Set items. The following Sets will be receiving buffs or redesigns to their full-Set bonuses in 2.1.0 and will be retroactive, so keep those pieces: • Firebird’s Finery • Raiment of a Thousand Storms • Monkey King’s Garb • Thorns of the Invoker • The Shadow’s Mantle http://forum.paticik.com/thumbnails/b63/bef/ef4/861/53c/330/5c1/f90/57a/947/c2_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 abi bir de ytar aşkına daibolar başta olmak üzere 2handerlara el atsınlar ya. inna daibo var yatıyor stashte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2014 bu 2.1 de gelecek monk değişiklikleri açıklaması tamamen community baskısıyla oldu. belki görmeyen arkadaşlar vardır şu an mvp devlere mektup mahiyetinde monkların sorunlarını dile getiriyor. http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12879077914 sizde en azından bi "sign" yaparsanız güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 o mvp nin çocuğunu falan kaçırdılar, tehtid ettiler de öyle yazdı onları. diğer topiclerde developerlardan çok buna sayıyordu oyuncular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 demondan fena sıkıldım monka döndüm yine :) fire build oynamaya çalışıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ustoo-2754/hero/9442084 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Fire build gidiyorsan kesinlikle GNK edinmeni tavsiye ederim. Proc fire damage ile scale oluyor ben 8m-9m procla critliyorum çok güzel oluyor. Silah olarak eğer elindeki seti bozabiliyorsan extra fire damage için devastator craft edebilirsin. Ama sankis varsa en iyisi bence bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar