Yeager Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nabius-2599/hero/36372499 benim profil bu. Oyuna her girdiğimde bir rahat vermiyorlar arkadaş, bir onun grubu bi bunun grubu ortam o... döndü karakter :) Palm ve cyclone un varsa havada kapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 wizard ı bırakıp monka gectim çok daha fazla keyif almaya başladım oyundan. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Olorin-2602/hero/8034981 t3-4 solo/grup ne olursa akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 şu thunderfury bir tek bende yok heralde. whon kim de iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 bendede yok daha fulminator de iş görüyor ama thunder cıkana kadar bekleyecegiz onla artık :) tabi gönül hate i de istiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hainmamut Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 https://imageshack.com/i/n1y2qcp Thunderfury ortalama 3-5m arası turuncu skill procluyor ( üzerımde % 25 lightning dmg ile ) http://eu.battle.net/d3/en/profile/hainmamut-2103/hero/29985094 profilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 abi süper çıkmış ama soketli falan bi de rerolllemişsin damagei çiçek gibi olmuş. bir de bendekine bak :( http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ustoo-2754/hero/9442084 edit: şimdi farkettim benim silahlarda da damagein yanında enchant yapılmış gibi gözüküyor anlamadım bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hainmamut Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Sanırım su andakı en iyilerinden biri yada en iyisi. Senınde dmg i rollemen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 o zaman soket gidecek ama :( soket açtım enchantla abi beynim yandı benim galiba enchant falan yapmamışım ben ahahah hemen rerollüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Çıkmıyor ya thunderfury... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 monkun son kapışmasının videosu alıntıdır ! alıntı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 thunderfury çok QQ yapana çıkıyor. knox da kervana katıldı, 2 güne düştü item sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eolos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 destur said: monkun son kapışmasının videosu alıntıdır ! alıntı ! saglam güldüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 arcane said: thunderfury çok QQ yapana çıkıyor. knox da kervana katıldı, 2 güne düştü item sdfsdf. erm.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 thunderfury düşerse kurban kesicem. level 62'de düştü arkadaş böyle saçma iş olmaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 wand of woh düşer belki diye bi his geldi, shardları kadalaya bayılmaya gittim, 6. veya 7. rollde bir tf gördüm, baktım pasif attack speedi var, dayadım damage rollü yaptım 2.4. Kafam rahatladı. Eskisi 2.3dü, templara verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 ağlamayana meme yok beyler yardırın, hiç yoktan boş mesaj atın plx. http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/10291019009?page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 70 oldum rifte girdim TF düştü sdf. bana retributiondan bahsedin. nasıl bir ret build ile en büyük cezayı kesebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YGT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Shard of Hate, Thunderfury, Odyn Son, WKL, 3 parca Inna set dustu. "Raiment of a Thousand Storm" setinin eldiven & gogus zirhi var. %30 ek "lightning" hasarli The Eye of the Storm var. 1 haftada, "Lightning Monk"un isteyebilecegi neredeyse herseyi dusurdum: oyun eskisi kadar tat vermez oldu. http://i.imgur.com/LBChyY5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 inna 4 parça bonusu bozuk değil miydi? bir de mantraların sadece pasiflerini mi alıyoruz yoksa aktif mantralar da geliyor mu bonusla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 damageim 200k bile degil lan. T1de biseyler yapmaya calisiyorum ama hic de artmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 bu monk için fire yada lightining buildler mevzusu var, + ve - lerini biraz yazarmısınıs. elimde maximus var diye fire 2h gidiyorum şu sıralar, 180k dps'im %23 crit ve %93crit dmg'im var, resistler 700-900 arası. hangi itemlere crit, crit dmg, attack speed, all resist ve elemental dmg kasmam gerektiği ile ilgili kısa bi özel geçebilecek var mı :) ayrıca 1h yada 2h gitmek arasında ne gibi bir farklar var. oyun tarzım cyclone ile toplayıp dmg yapmak, sweeping wind ve mantra of healing de sürekli açık, kalabalık grupların arasına daldığımda epiphany yi açıyorum ve hem mantra ile gruba kalkan açıp cyclone abanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 exploding palm'ın en efektif kulllanım şekli nedir ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 adama vurup patlatmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 aquila said: damageim 200k bile degil lan. T1de biseyler yapmaya calisiyorum ama hic de artmiyo. burning axe of sankis, cindercoat oldu mu öbür itemların dandik bile olsa iyi dimec vuruyon. ya bu mantra of conviction'ın active effect'i değmiyor sanki? onun yerine bir lashing tail fazla vursam daha çok vuruyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YGT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 guernica said: inna 4 parça bonusu bozuk değil miydi? bir de mantraların sadece pasiflerini mi alıyoruz yoksa aktif mantralar da geliyor mu bonusla? 4 mantra'nin sadece 2 tanesi calisiyordu. Sanirim problemi giderdiler: Kesisim artik, daha efektif kesim yapiyor Duzenleme: Bu arada Raiment of a Thousand Storms'un omuzlugunu da buldum. Dexterity 500 artti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar