Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monk, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

abi süper çıkmış ama soketli falan bi de rerolllemişsin damagei çiçek gibi olmuş.

bir de bendekine bak :(

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ustoo-2754/hero/9442084

edit: şimdi farkettim benim silahlarda da damagein yanında enchant yapılmış gibi gözüküyor anlamadım bişi.
Sosyal ağlarda paylaş

Shard of Hate, Thunderfury, Odyn Son, WKL, 3 parca Inna set dustu. "Raiment of a Thousand Storm" setinin eldiven & gogus zirhi var. %30 ek "lightning" hasarli The Eye of the Storm var.

1 haftada, "Lightning Monk"un isteyebilecegi neredeyse herseyi dusurdum: oyun eskisi kadar tat vermez oldu.

http://i.imgur.com/LBChyY5.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

bu monk için fire yada lightining buildler mevzusu var, + ve - lerini biraz yazarmısınıs.

elimde maximus var diye fire 2h gidiyorum şu sıralar, 180k dps'im %23 crit ve %93crit dmg'im var, resistler 700-900 arası.

hangi itemlere crit, crit dmg, attack speed, all resist ve elemental dmg kasmam gerektiği ile ilgili kısa bi özel geçebilecek var mı :)

ayrıca 1h yada 2h gitmek arasında ne gibi bir farklar var. oyun tarzım cyclone ile toplayıp dmg yapmak, sweeping wind ve mantra of healing de sürekli açık, kalabalık grupların arasına daldığımda epiphany yi açıyorum ve hem mantra ile gruba kalkan açıp cyclone abanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

damageim 200k bile degil lan. T1de biseyler yapmaya calisiyorum ama hic de artmiyo.

burning axe of sankis, cindercoat oldu mu öbür itemların dandik bile olsa iyi dimec vuruyon.

ya bu mantra of conviction'ın active effect'i değmiyor sanki? onun yerine bir lashing tail fazla vursam daha çok vuruyorum?
Sosyal ağlarda paylaş

guernica said:

inna 4 parça bonusu bozuk değil miydi?
bir de mantraların sadece pasiflerini mi alıyoruz yoksa aktif mantralar da geliyor mu bonusla?

4 mantra'nin sadece 2 tanesi calisiyordu. Sanirim problemi giderdiler: Kesisim artik, daha efektif kesim yapiyor

Duzenleme: Bu arada Raiment of a Thousand Storms'un omuzlugunu da buldum. Dexterity 500 artti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...