Aceace Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Seperate said: Formülü yok ,hatta normal farm route dışında ekstra birşey yapmıyorum da diğer classlar 50m kasarken 25m exp baya baya düşük ,ben iyi olduğundan değil kötü olduğundan söylemiştim :) Farm route şöyle ,bridge > cross devam > kept 1-2-3 > SB 25 dk Bridge Yerine, Tower of damned lvl 1 Core of arreat Devamında da kafana göre takılsan daha fazla exp alırsın. Çünkü bu rotada Tower ve Core cabucak biterken genellikle 4 NV veriyor ve hızla exp almanı sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Bridge pek zaman kaybı değil yaw fazlasıyla mob var + çok büyük sayılmaz ama o dediğini yapıyorum farklı olarak arada sırada.Arreat kısımları çok darlıyor beni niye bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Aceace said: Ahauhauhuahuah Az önce düştü. Sen hangi resisti kasıyodun vaako? resist falan kasmıyorum ben o one with evry bilmem ne haltınıda kullanmıyorum son patchden sonra act 3 patates olmuş resistlerim 250 civarında :D sen şimdi bu ortaseviye :P kafalığa ne istiyon. Bak daha inna chest alıcam daha, artı silahım ve beltimde çok kötüymüş onlarıda değiştiricem ona göre bi fiyat söle 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 One with everything yok mu sende???? Aboww. Sen bırak şimdi inna atanayı. O zaman önce diğer parçalarını toparla.Inna eksik kalsın. OWE'siz monk adam değildir:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Hevesim kursağımda kaldı 2 inna 2 shenlong alır keyfime bakarım diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Maeeaaşşaalhh iyi alışlar bro :) ama şeyi unutmuşsun 2 sherlong 2 inna 2 natalya yap daha ei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 orta seviyedekiler 20 30 m bandında gayette alınabilirler. edik: oreta ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Orta seviye dediğin critsiz ,assiz ,socketsiz olacaksa hiç alma çünkü 2 parçadan alacağın bonus'u bu propları almayarak ya denk getireceksin ya zarar edeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 haklısın Aceace de aynısını söyledi vazgeçtim. öle duruyorum elimden tutup Aluriel gibi alışveriş yaptırıcak birini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ekle beni yardımcı olurum online olunca Orphaned#2320 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Bu arada bende Inna radiance'ı sattım 42.5m'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 şu healt globe olayı yeni patchle potiona etki edicekmiş. güzel inna'ydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Seperate said: Maeeaaşşaalhh iyi alışlar bro :) ama şeyi unutmuşsun 2 sherlong 2 inna 2 natalya yap daha ei ekledim seni ama oyunda denk getiremedim. 100m ve 100 euro var dediğin yapılabilirmi :D ha birde 2 değil 3 natalya olucakki o 130 dexi kaçırmıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 vaako51 said: Seperate said: Maeeaaşşaalhh iyi alışlar bro :) ama şeyi unutmuşsun 2 sherlong 2 inna 2 natalya yap daha ei ekledim seni ama oyunda denk getiremedim. 100m ve 100 euro var dediğin yapılabilirmi :D ha birde 2 değil 3 natalya olucakki o 130 dexi kaçırmıycam. Bot yüzük tamam da 3. natalya ne yapıcaksın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 3 parça olunca 130 dex veriyordu diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 vaako51 said: 3 parça olunca 130 dex veriyordu diye hatırlıyorum. Biliyorum dostum da ! Demek istediğim 2 parçası hoş güzel monk için.Yüzük ve bot.Senin işine yarar bi kafalık kalıyo oda yaramaz monka.Onun için Bot la yüzük yapıcaksın natalyadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Bende belt var zannediyordum yokmuş sette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 vaako51 said: Bende belt var zannediyordum yokmuş sette. 100 m nin keyfini çıkar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 skornmudur nedir bide ondan sattım 80 euroya :P 100M 100euro ile Seperate i bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 vaako51 said: skornmudur nedir bide ondan sattım 80 euroya :P 100M 100euro ile Seperate i bekliyorum. Nereye bekliyon :D İtem mi alıcaksınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 evet. ben ah ve item özürlüyüm. dpsimi artırır diye aldığım itemlerin yarısı dpsimi düşürdü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 http://www.bios-gaming.de/d3dps almadan önce dene şurda gör kendin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Var mı hala RMAH satışları yav... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 http://tr.twitch.tv/d3_inigomontoya bu adam nasıl oynuyor böyle? o yanındakiler arkadaşı değil kendi accountu değilmi bot gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Multibox işte wowdada vardı ,program ile hepsini kendi oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar