Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 aynı anda öldürüyorsun işte, nasıl olaca baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 ha ben exp. palm yüzünden oluyor sanıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 panik yok http://i.imgur.com/TG2D5.jpg hepsi çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Vay arkadaş monk için bi bakınayım dedim yeni gördüm bug ı yazsanıza olm genele de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 3 gündür ne loot topladım belli değil, range bug'dan sonra adil oldu bu, teşekkürler blizz farkında olmasanda hamhamhamha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 hotfixlemişler amerikada :/ yarın eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Diablo icin yetmdiyor statlar sanirim ya 35k hp 29k dps 701 a.res 1901loh var fire&trap yemiyorum ama yamuluyorum surekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 800 ar 14k dps 2k loh ile dun tokat manyagi yaptim 15dk felan surdu galiba 45kda hp hp onemli ama o kombatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Aksam e.ally resist mantrayla bi daha denerim resolve yoktu bide asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 aslinda hp olay ya resisti 800e cekince serenityi isler boka sararsa diye hep hazirda tutosun kafeslere girmez isen gg ama dps cok zayif yani bende. Arada wipe yeseydim zaten ikinciye denemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 bottomsup said: hotfixlemişler amerikada :/ yarın eu hala bişey yok fyi az önce tek packden 8 tane sarı düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 evet ya fazladan NV vermiyolar ama loot veriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 dün bana da oldu bu bug. revenge critle öldürdüm son 2 elite aynı anda. 2 stack geldi. loot 3 rare ama sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 http://i.imgur.com/0LqMf.jpg 2 championdan bu. 1 tane namussuz arada çok dmg yedi random cyclonedan farma devam keşiş kardeşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 FEEL THE WRATH OF YTHAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 bu ghom nası kesilcek ya? 800 all resist 30k hp var. lohum az ama loh olsa da dayanamam gibi. kite da bi yere kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Bug var pillar kosesine cekip 20 saniye survive ediyosun gas vurmuyor daha sonra add falanda cikmiyor dh biri abuseluyordu youtubedan bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 buga falan gerek yok yea durun karşısında erkek gibi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 neyse aluriel kesti benim yerime sdgsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 abi 1.0.3 den önce çok rahattı kestim wizard la şimdi daha iyi statlere sahip olmama rağmen kesilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Selam.Monk kasmaya başladım.All res, dex, vita, crit chance, crit dmg, as kasmam lazım sanırım.Yani önemli olan hepsi. İtem buildi aşağı yukarı öğrendim de skill buildleri bulamadım nasıl gitmem gerekiyor inferno da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 lvl 50'den önce bunların pek bi önemi yok. yüksek dps silah al sürekli ah'tan. itemlarında dex ve exp bonus verenlerden seç. hell'den sonra da reduced item level itemları arayıp bulursun işte. kendine bi resist seç onunla beraber all resist arat zamanı geldiğinde. mesela arcane resist + all resist olsun tüm itemalrın. bir de güzel bir loh +crt veren silah buldun mu akarsın. edit: ha sen 60 olmuşsun sanırım. all resist + dex gitmen girek ilk olarak. act1 için 15-20k hp yeter. loh olarak da çok bir şey lazım değil act1'de. resist, dex ve 800 dps civarında güzel bir silah işini görür. build olarak şunu kullanıyorum ben bu ara. http://us.battle.net/d3/en/calculator/monk#WfXgYh!YXU!acbaYa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 resolve yok pasif olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 exploding palm fixlenmiş mi ya? yeni gördüm içimde kaldı meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 ben mangala gitmeden önce fixlenmemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar