Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monk, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

average gearla iş yapmıyor malsef
best defense is a good offense yola çıkarak 22k dps yaptık 33k health malum resist ve armorlar dusuk 950life per hit var öyle biraz ilerledim yok öbür türlü armour resist varkende fayda etmiyor kağıt gibi yok oluyorum öyle elite packlerde.
Sosyal ağlarda paylaş

Item lazim aliosun eline 900+ dps mustalari akiosun dsf, ama capli resistle bile arcane sentryler ortadan 2ye bolebilio act 3de yada dil atan invul minionlu yaratiklar var I know kung fu die geliolar, monklugundan utanirsin, bende range rollicektim ama melee sevdagam yuzunden yine barbar actim ona kasiorum.

Degisik buildleri var yaratici olabiliosun 190 saati buldu played hala deigisik buildler deneyebiliorum, bence barbara gore avantaji kolay resist kasilabilio olusu ve defansif skilleri dezavantaji ise dusuk armor dusuk dps olabilir, ama arkanda 2 tane saglam dpsin varsa monk cok iyi tankliyabilio.
Sosyal ağlarda paylaş

statlar

http://i.imgur.com/0dINN.jpg

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/monk#WZXgjQ!YXU!aYZbcc

skill buildim bu, genelde coop kasıyorum. solo kasarken serenitye heal veren rune ekliyorum.
mantra of heal değiştikten sonra hala kullanan kaldı mı bilmiyorum. rune özelliği olan absorb skille geçmiş 950dmg absord yapıyor 3sn boyunca. o yüzden bende %20 resist veren rune u kullanıp resistlerimi 750e çekiyorum

earth ally buffı sayesinde 46k falan hp oluyor, ayrıca mobları tauntluyor güzel oluyor

act1 farmlıyorum hala, dmg düşük geliyor biraz daha para kasıp dmg yükseltmem lazım.
bu halde act2ye geçsem çok zorlar mı?
birde armor ve dodge change çok düşük sanırım, onları nasıl yükselticez :/

tavsiyesi, şu skilli söyle yap şunu söyle yap daha iyi sonuç alırsın diyen var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle diyim act 1 ile act 2 arasında büyük ölçüde fark var. Ama denemeden göremezsin tabi.

Ben 18k dps 600 All resist 5000 armorla bitirdim act2 yi

edit: Bide Lashing Tail Kick yerine Sweeping Wind
Mantra of Healing yerine Evasion kullanmanı öneririm

edit2: Vitality gereksiz fazla. 30k hp gibi bi hp yeterli olacaktır aksi takdirde Health Potion - Serenity Heali ve Mantra Spam da gelen passive skill healinin verdiği Healın efektifliği kalmıyor.

Vitality'e vereceğin stati Armor - Resist - Damage olarak değiştirirsen hem kestiğin moblarda daha avantaj sağlamış olacaksın. Hemde kullandığın skiller healıyla sana yardımcı olacak. Şu an bu heal bazlı skiller senin hpni %20 gibi bi oranda dolduracağı için zayıf kalacaklar
Sosyal ağlarda paylaş

Life on Hit + Attack Speed. Life on Hit'i ve bos slotu olan, dusuk dps bile olsa bir one hand ile o bos slota 300 LoH gemi. Ringler, amulet ve gloveda %15 attack speed. Sirf attack apeed icin 350 dex, 6k falan HPden vazgectim oyle soyleyeyim. Sonrasinda da zaten butun skillerinden heal ozelliklerini kaldiriyorsun. 800 civari LoH + 2.16 attack per second ile sol click biraktim Act 2'nin cogu kismina. Bir kere invul minions bile kestim sol click birakarak :P

Telefondan yaziyorum, birazdan bilgisayara gecince build falan da vereyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

ne zaman açılıyor monk eğlence olarak
act2 ye geçtim ama zırnık zevk almadan oynuyorum ileride açılır umuduyla

infernoya kadar çok eğlenceli çek aoele çek aoele zaten ölümsüz gibi geziyosun falan
ha sonrası
aslkhfsa videosu var işte o şekil 37k hp 660 res 16k damage buffsız bunlar üstüne %50 dodge block ık mık hala chest açıp duruyorum haha
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

rez lazim herturlu 800 rez var act 3de barbar buffla cap oluo yinede kutur kutur kesiolar, arkana cok saglam dps al yada full tank buildle act3de solo chest felan acarsin elitlerden kacarak. ki zaten bi iki silah dusursen 1k+ dps ahde satip item toplarsin

Masquerade said:

Dizayn cok iyimis.

Chest acip gold kas, o paralarla act 4 lootu al euhue.

Üstteki monk gerçeği aynen öyle barbarla 1100 res bana mısın demiyor act 3

Masq'ada katılıyorum,hani oyun "diablo" diye oynuyoruz,yoksa chest aç dur ,çıkan parayla act 2-3 yapmak içn act 4 lootu al hahah mantığına zıçam blizzard
Sosyal ağlarda paylaş

Diablo adlı oyunda karakterimle vurup kırarak gear kasamıcaksam, abuk subuk resp. chest peşinde koşacaksam ne yapayım euh. Diaplo bu, wow gibi zırt pırt balance ile uğraşmıcaz. İnsanlar op hissetse bile bırakacaz zevkini alsınlar diyen Bashiok dallamasına selam olsun monkun durumu. Bıraktım monku şimdilik. Solo hiç ama hiç oynanacak gibi değil. Ranged arkadaşlarınızla co-op bir nebze çekilir oluyor anca.
Sosyal ağlarda paylaş

Seperate said:
Masq'ada katılıyorum,hani oyun "diablo" diye oynuyoruz,yoksa chest aç dur ,çıkan parayla act 2-3 yapmak içn act 4 lootu al hahah mantığına zıçam blizzard

RMAH gelsin chest açmanıza gerek kalmayacak, en iyi itemları AHden gönül rahatlığıyla alabileceksiniz. Alın verin ekonomiye can verin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...