Inn0 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Biraz önce Ghom 5 valor stackle farm yapalım dedik 2 kişi. 1100 all res, 7k armor, 47k hp, 20k~ damage. Icy quillback geldi elite pack dümdüz çıktık oyundan, baydırdı ya. Act3 Azmodan,Siegebreaker falan kestik ama Icy quillback kesemiyoruz sadfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 icy quillback kitelanmıyorda illet illet direk pasgecin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Bosslar kolay ya packler dert izaul felan kestik bizde dun dil atan tipler vardi igrencti hakketen yani hakkaten igrenc abi ne o dil mil :S. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 çok faydalı bi guide olmuş. bayağı işe yarar. http://www.youtube.com/watch?v=zdO0rBVFHm0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 işte youtube açılmıyor, telefonu arabada unutmuşum. sırf şu videoyu izlemek için gittim, 500 metre yürüdüm, telefonu aldım, ofise geri geldim, kulaklığı taktım ve izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Durum boyle malesef. BiS gearlar giyinene kadar bu oyunda melee oynamak agir izdirap. Oturup Hunter/Wizard kasicam farm icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 ne zaman açılıyor monk eğlence olarak act2 ye geçtim ama zırnık zevk almadan oynuyorum ileride açılır umuduyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 inferno act II'ye gecince basliyor eglence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 act II'de moblar eğleniyor sen değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 normal act2 mi? o zamana kadar almadıysa ilerde ağlarsın o zaman başka chara geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Kaede said: ne zaman açılıyor monk eğlence olarak act2 ye geçtim ama zırnık zevk almadan oynuyorum ileride açılır umuduyla class baya zevkli ama yetemiyor inferno için malesef. monk gearlamak için easy mode dh rerolledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 o mesajı attıktan 5 level falan sonra eğlenceli skiller gelmeye başladı lakin herkes monkun gearsız yetersiz olduğundan bahsediyor bende DH ile inferno farmından sıkılmıştım meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 average gearla iş yapmıyor malsef best defense is a good offense yola çıkarak 22k dps yaptık 33k health malum resist ve armorlar dusuk 950life per hit var öyle biraz ilerledim yok öbür türlü armour resist varkende fayda etmiyor kağıt gibi yok oluyorum öyle elite packlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Item lazim aliosun eline 900+ dps mustalari akiosun dsf, ama capli resistle bile arcane sentryler ortadan 2ye bolebilio act 3de yada dil atan invul minionlu yaratiklar var I know kung fu die geliolar, monklugundan utanirsin, bende range rollicektim ama melee sevdagam yuzunden yine barbar actim ona kasiorum. Degisik buildleri var yaratici olabiliosun 190 saati buldu played hala deigisik buildler deneyebiliorum, bence barbara gore avantaji kolay resist kasilabilio olusu ve defansif skilleri dezavantaji ise dusuk armor dusuk dps olabilir, ama arkanda 2 tane saglam dpsin varsa monk cok iyi tankliyabilio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 statlar http://i.imgur.com/0dINN.jpg http://eu.battle.net/d3/en/calculator/monk#WZXgjQ!YXU!aYZbcc skill buildim bu, genelde coop kasıyorum. solo kasarken serenitye heal veren rune ekliyorum. mantra of heal değiştikten sonra hala kullanan kaldı mı bilmiyorum. rune özelliği olan absorb skille geçmiş 950dmg absord yapıyor 3sn boyunca. o yüzden bende %20 resist veren rune u kullanıp resistlerimi 750e çekiyorum earth ally buffı sayesinde 46k falan hp oluyor, ayrıca mobları tauntluyor güzel oluyor act1 farmlıyorum hala, dmg düşük geliyor biraz daha para kasıp dmg yükseltmem lazım. bu halde act2ye geçsem çok zorlar mı? birde armor ve dodge change çok düşük sanırım, onları nasıl yükselticez :/ tavsiyesi, şu skilli söyle yap şunu söyle yap daha iyi sonuç alırsın diyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Şöyle diyim act 1 ile act 2 arasında büyük ölçüde fark var. Ama denemeden göremezsin tabi. Ben 18k dps 600 All resist 5000 armorla bitirdim act2 yi edit: Bide Lashing Tail Kick yerine Sweeping Wind Mantra of Healing yerine Evasion kullanmanı öneririm edit2: Vitality gereksiz fazla. 30k hp gibi bi hp yeterli olacaktır aksi takdirde Health Potion - Serenity Heali ve Mantra Spam da gelen passive skill healinin verdiği Healın efektifliği kalmıyor. Vitality'e vereceğin stati Armor - Resist - Damage olarak değiştirirsen hem kestiğin moblarda daha avantaj sağlamış olacaksın. Hemde kullandığın skiller healıyla sana yardımcı olacak. Şu an bu heal bazlı skiller senin hpni %20 gibi bi oranda dolduracağı için zayıf kalacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Life on Hit + Attack Speed. Life on Hit'i ve bos slotu olan, dusuk dps bile olsa bir one hand ile o bos slota 300 LoH gemi. Ringler, amulet ve gloveda %15 attack speed. Sirf attack apeed icin 350 dex, 6k falan HPden vazgectim oyle soyleyeyim. Sonrasinda da zaten butun skillerinden heal ozelliklerini kaldiriyorsun. 800 civari LoH + 2.16 attack per second ile sol click biraktim Act 2'nin cogu kismina. Bir kere invul minions bile kestim sol click birakarak :P Telefondan yaziyorum, birazdan bilgisayara gecince build falan da vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 rez lazim herturlu 800 rez var act 3de barbar buffla cap oluo yinede kutur kutur kesiolar, arkana cok saglam dps al yada full tank buildle act3de solo chest felan acarsin elitlerden kacarak. ki zaten bi iki silah dusursen 1k+ dps ahde satip item toplarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Dizayn cok iyimis. Chest acip gold kas, o paralarla act 4 lootu al euhue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Kaede said: ne zaman açılıyor monk eğlence olarak act2 ye geçtim ama zırnık zevk almadan oynuyorum ileride açılır umuduyla infernoya kadar çok eğlenceli çek aoele çek aoele zaten ölümsüz gibi geziyosun falan ha sonrası aslkhfsa videosu var işte o şekil 37k hp 660 res 16k damage buffsız bunlar üstüne %50 dodge block ık mık hala chest açıp duruyorum haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 reampage said: rez lazim herturlu 800 rez var act 3de barbar buffla cap oluo yinede kutur kutur kesiolar, arkana cok saglam dps al yada full tank buildle act3de solo chest felan acarsin elitlerden kacarak. ki zaten bi iki silah dusursen 1k+ dps ahde satip item toplarsin Masquerade said: Dizayn cok iyimis. Chest acip gold kas, o paralarla act 4 lootu al euhue. Üstteki monk gerçeği aynen öyle barbarla 1100 res bana mısın demiyor act 3 Masq'ada katılıyorum,hani oyun "diablo" diye oynuyoruz,yoksa chest aç dur ,çıkan parayla act 2-3 yapmak içn act 4 lootu al hahah mantığına zıçam blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 AH olmasa ben yine chest acarim mf giyip ama heycan daha fazla olur bide AH olmasaydi sanirim item randomizasyon mu denio artik ne denio daha mantikli olurdu bence boylece 24332 defa olup dusurdugun item degerli olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Diablo adlı oyunda karakterimle vurup kırarak gear kasamıcaksam, abuk subuk resp. chest peşinde koşacaksam ne yapayım euh. Diaplo bu, wow gibi zırt pırt balance ile uğraşmıcaz. İnsanlar op hissetse bile bırakacaz zevkini alsınlar diyen Bashiok dallamasına selam olsun monkun durumu. Bıraktım monku şimdilik. Solo hiç ama hiç oynanacak gibi değil. Ranged arkadaşlarınızla co-op bir nebze çekilir oluyor anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Başka bir class sevmiş olsam bende rerollerdim belki ama monk zayıf da olsa seviyorum ben oynamayı ya o yüzden inat ettim bunla devam sonuna kadar bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Seperate said: Masq'ada katılıyorum,hani oyun "diablo" diye oynuyoruz,yoksa chest aç dur ,çıkan parayla act 2-3 yapmak içn act 4 lootu al hahah mantığına zıçam blizzard RMAH gelsin chest açmanıza gerek kalmayacak, en iyi itemları AHden gönül rahatlığıyla alabileceksiniz. Alın verin ekonomiye can verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar