Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 reampage tuttu elimden, gel dedi gittim sfgdfgds saka maka bugun 170k ya 2m lik filan silah yakaladım.. rare farm ile karakter iyie oturmaya basladı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Kanuni dual wield sadece yüzde 15 attack speed veriyor pasif olarak her classa.Kısacası statlar dısında baska artısı yok.Damage per second muhabbetinde adam 2 silahını aynı anda vurmuyor önce solla vuruyor atıyorum attack speedine göre 0.80 delay ile diger eli savuruyor.Eger silahların dps i birbine yakın degilse dps otomatik olarak düsüyor.Umarım anlatabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 dusen itemlarin sacmaligindan dolayi resmen sogudum oyundan. zar zor act 1'in baslarini kasabiliyorum, paso sari dusuyor ama intellect veren kalkan, strength veren demon hunter crossbow'u gibi sacma sapan itemlar dusuyor. ne para kasabiliyorum adam gibi ne bir sey, tikandim kaldim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 saol keldron anladim, uzerindeki dex olayi kopariyormus. onlari hesaplamiyor alet dps hesabinda silahlarda, diger esyalarda hesapliyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Disappear said: dusen itemlarin sacmaligindan dolayi resmen sogudum oyundan. zar zor act 1'in baslarini kasabiliyorum, paso sari dusuyor ama intellect veren kalkan, strength veren demon hunter crossbow'u gibi sacma sapan itemlar dusuyor. ne para kasabiliyorum adam gibi ne bir sey, tikandim kaldim resmen. zar zor inferno act1 farmlıyacağına, rahat rahat hell act4 farmla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 ahmedinejad said: air ally hem çok iyi tanklıyor hem de ben kite ederken güzel dps yapıyor. öldükçe çıkartırken de heal alıyorum bir miktar. air ally ufak bir şansla sprit yenilenmesi vermiyo mu? uzun zaman kullandım hiç verdiğini görmedim. bende earth air kullanıyorum. hp buffı için. hangi ally daha çok damage veriyor acaba? 59lvlim buffla 38k hpm var anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 yok vermiyor sanırım. air'in dps iyi gibi baya. thrash moblarda falan çok güzel iş yapıyor aoe de vurduğu için. boss fight'ta earth kullanılabilir evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 bugun tum parayı harcadım 120k filan kaldı,neyse yatmadan bi ah ye bakıyım dedim ringlere tam bastım ilk basta efsane bi ring cıktı str int vitality all resist filan, 100k ya aldım, 800 e koydum ve satıldı LOL armor dizdim chara resistleri 400 uzerine cıkardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 bugün ben de 50k ya AHden 2 tane rare spear aldım. 240 damage leri var. sevinsin dar gelirliler diye koydu heralde adamın biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 ahmedinejad said: level 57 oldum hell'deyim. act 3 bitti bitecek. şu buildi kullanıyorum. http://eu.battle.net/d3/en/calculator/monk#bTXgjh!YVe!cbbabY çok absürt kombinasyonlar haricinde çok rahat kesiyorum elitleri vs. air ally hem çok iyi tanklıyor hem de ben kite ederken güzel dps yapıyor. öldükçe çıkartırken de heal alıyorum bir miktar. 400 dps 1 hand ve güzel bir kalkan kullanıyorum. seven side kick hem ofansif hem defansif güzel bir skil. 5100 dps 3k civarı armor (dmg reduce %53) 30k da hp var. Linklediğin buildde hem breath of heaven hemde serenity var. Bunların ikisi de aynı ağaçta olmasına rağmen ikisini de aktif kullanabiliyor muyuz ? Tam çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 options >>> gameplay >>> elective mode Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 sağol bakayım. Hiç kurcalamadım oraları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 evet elective mode'da aynı ağaçta skiller alabiliyoruz. hell'e de kadar kullanmamaya inat etmiştim. ama bir yerden sonra mecbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 58 oldum mantra of evasion'da backlash açıldı. thrash moblarda falan harika dps çıkartıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Bugun act 2ye basladim sonunda gina geldi act 1den 5 pack kestim solo enchantress alip onun armor buffunu felanda aldm 550 resist 7.5k armor 40k hp 9k dps 750 life per hit vardi bide aps 1.8 felandi yapilio pack secerek ama 5-6 sari dusurdum total act1den ole net bi fark goremedim lootda degermi eziyet ceke ceke act 2 yapmaya yoksa act1e devammi edelim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 act 1'i baya farmlamış biri olarak ,çapı belli artık işkence çeke çeke act2'de kulleye fln geldim solo ,dediğin gibi öyle bir anda fark yaratmıyor ama ihtimal var işte ,mesela 650-700 dpslik silah atıyor arada vs işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 KEŞİŞLER! Inna's Glory; monk set pantalonu buglıymış, official forumlarda QQ almış başını gitmiş. Attack speed falan vermiyormuş. O yüzden bu aralar ucuza gidiyorlarmış nispeten diğer set itemlerine göre, dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 act 1 bana çok kolay geldi ya. 8k dmg 5.5k armor öle absürt packler hariç kesiyorum rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 bi suru legendary iaslar buglu zaten yoksa legden bootdan ias alinca karakter 3.0i gecicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 act 2 olmuyor gearsiz. life steal item kovalayip, resistleri de oWe ile 500'erlemeden pek bulasmamak lazim. 12k dps, 40k hp, 250'ser resist, %65 armor ile 2 hitte aliyorlar asagiya. mumkun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 act II pek melee friendly değil zaten dh kasıp abuse edip farm yapmak zorunda kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 550 resistle girdim bugun yapilir ya checkpoint acip biraz farm edicek bisiler aramak lazim yoksa normal packten stack topla boss kes eziyet, Chest mest kovaliyip ole takilmak iyidir bi sure cunku act1i artik normal gibi yapmaya basladim bu arada retri mantra deneyen varmi cok hos gibi duruo reflect olayi tam nasil calisio bilen varsa izah edebilirse sevnirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 act 2'de 9min 120max resistler, 4.5k armor, 36k dmg ve 35k hp ile belial'e kadar öle kalka geldim. ama ölmez lan o belial. mutlu değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 fast molten extra hp frost geldi event championu olarak. alt f4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 acaba diyorum act2 mi çok terso monka böyle koşa kaça kimseye bulaşmadan gelsem beliala kessem falan olur mu acaba diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar