Lexius Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Selamlar ! Ufak tefek eskiden beri müzikle uğraşıyorum az çok bilenler vardır. Evde tek başıma sıkıntıdan programları kurcalaya kurcalaya bir şeyler üreteyim dedim ve tadaa. Lucid Dreaming - EP Dinler ufaktan yorumlarsanız sevinirim ^^
reyou Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 cok guzel! dinlemedim daha ama web sitemde kullanicak telifsiz sarki ariyodum, dinledikten sorna begenirsem kullanabilirmiyim? insafsizca ve hunharca! :D
reyou Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Lexius said: Selamlar ! Ufak tefek eskiden beri müzikle uğraşıyorum az çok bilenler vardır. Evde tek başıma sıkıntıdan programları kurcalaya kurcalaya bir şeyler üreteyim dedim ve tadaa. Lucid Dreaming - EP Dinler ufaktan yorumlarsanız sevinirim ^^ sarkilar tam aradigim tarzda ismarlama olsa bu kadar olur, mp3 lerini indirdim, kullaninca sanada link atarim :D take a boo cogiyi, mp3 calarima bile atarim
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 reyou said: sarkilar tam aradigim tarzda ismarlama olsa bu kadar olur, mp3 lerini indirdim, kullaninca sanada link atarim :D take a boo cogiyi, mp3 calarima bile atarim eheh güzel işine yaradıysa. ufaktan şöyle music by falan diye not düşsen oralara kullandığında çok tatlı olur ^^
Harir Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 nasıl yapılıyor ,hangi programlar biz de yapalım sfd
Korax Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 how to make music on the computer? Basarili hepsi, ellerine saglik :)
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 lexius neye el atsa başarılı oluyor canım
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 beğendiğinize sevindim ya yeni parçalar var yayınlayacağım onları da bakalım en kısa zamanda bu başlığa koyarım gene ^^
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 abi fena değil dinlenesi olmuş da şu mp3'leri paylaşırken ID3 tag'lerini doğru doldurun, ki hem last fm profilin oluşsun hem de arşivde düzgün dursun
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 onları düzenlemeyi unuttum sanırım iyi hatırlattın. diğer şarkılar için düzenleyeyim. teşekkürler. ^^
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Times Single Şöyle tek parçalık bir ambient çalışması koydum. ^^ Takipte kalın :P
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 En sonuncularına bakamadım ama başta koydukların bayağı güzelmiş yahu :/ Eline sağlık.
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 yeni şarkılar falan paylaştım bakmak isterseniz ^^ Yine yeniden soundcloudum !
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 eh bir daha upload edeyim. yeni taze şarkılar falan geldi böyle elektronik bıdılar falan. şöyle de güzelinden bir garip dub denemesi koyayım.
Öne çıkan mesajlar