Lexius Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Selamlar ! Ufak tefek eskiden beri müzikle uğraşıyorum az çok bilenler vardır. Evde tek başıma sıkıntıdan programları kurcalaya kurcalaya bir şeyler üreteyim dedim ve tadaa. Lucid Dreaming - EP Dinler ufaktan yorumlarsanız sevinirim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 cok guzel! dinlemedim daha ama web sitemde kullanicak telifsiz sarki ariyodum, dinledikten sorna begenirsem kullanabilirmiyim? insafsizca ve hunharca! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 yüreğine sağlık dinlemedim ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Lexius said: Selamlar ! Ufak tefek eskiden beri müzikle uğraşıyorum az çok bilenler vardır. Evde tek başıma sıkıntıdan programları kurcalaya kurcalaya bir şeyler üreteyim dedim ve tadaa. Lucid Dreaming - EP Dinler ufaktan yorumlarsanız sevinirim ^^ sarkilar tam aradigim tarzda ismarlama olsa bu kadar olur, mp3 lerini indirdim, kullaninca sanada link atarim :D take a boo cogiyi, mp3 calarima bile atarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 reyou şarkı ile zengin olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 reyou said: sarkilar tam aradigim tarzda ismarlama olsa bu kadar olur, mp3 lerini indirdim, kullaninca sanada link atarim :D take a boo cogiyi, mp3 calarima bile atarim eheh güzel işine yaradıysa. ufaktan şöyle music by falan diye not düşsen oralara kullandığında çok tatlı olur ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 tamamdir, no problemo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 nasıl yapılıyor ,hangi programlar biz de yapalım sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 how to make music on the computer? Basarili hepsi, ellerine saglik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 lexius neye el atsa başarılı oluyor canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 beğendiğinize sevindim ya yeni parçalar var yayınlayacağım onları da bakalım en kısa zamanda bu başlığa koyarım gene ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 abi fena değil dinlenesi olmuş da şu mp3'leri paylaşırken ID3 tag'lerini doğru doldurun, ki hem last fm profilin oluşsun hem de arşivde düzgün dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 onları düzenlemeyi unuttum sanırım iyi hatırlattın. diğer şarkılar için düzenleyeyim. teşekkürler. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Times Single Şöyle tek parçalık bir ambient çalışması koydum. ^^ Takipte kalın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 En sonuncularına bakamadım ama başta koydukların bayağı güzelmiş yahu :/ Eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 yeni şarkılar falan paylaştım bakmak isterseniz ^^ Yine yeniden soundcloudum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2012 Times(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 eh bir daha upload edeyim. yeni taze şarkılar falan geldi böyle elektronik bıdılar falan. şöyle de güzelinden bir garip dub denemesi koyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar