kthxbye Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 vaako51 said: 1 dex nekadar dps veriyor deamon hunter'a? 1 dex +%1 dmg artışı sağlıyor atıyorum 2k dexin var lvl60 ta ortalama bir gearla 2000dex (%2000 yani 200 kat dmg artışı) den 2001dex e çıkarıcak bir itemını upgradeledin, hasar artışın totalde %0.05 oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Fİstan senin de anlamadigin sen 1 mob a crit atarsin sonra gelen 21385105 mob a crit icin beklersin haa 40 crit ve ustu yatiysan haklisin 3 crit artiracam diye öilyar bayilmak mantiksiz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Kısacası PvE'de ss çöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 kthxbye said: vaako51 said: 1 dex nekadar dps veriyor deamon hunter'a? 1 dex +%1 dmg artışı sağlıyor atıyorum 2k dexin var lvl60 ta ortalama bir gearla 2000dex (%2000 yani 200 kat dmg artışı) den 2001dex e çıkarıcak bir itemını upgradeledin, hasar artışın totalde %0.05 oluyor. eywallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mazzystar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Buda benim DH. Yorumlarınızı, eksikliklerini söylerseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bahattin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 3 tane move speed veren item kullanıyorsun bence lacuniyi yüksek vita veren bi itemle değiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Ya yine DH oynayasım geldi de, sırtında tatar yayıyla gezen bu garibanlar çok underrated kalmış sanki. Biraz ekstra disc + tactical advantage + trail of cinders ile poor mans ww barb yapılabiliyor sdfdsf. Üstüne de gloomdu rangedı derken o bütün farm hevesinizi kırıp size exit game'i tıklatan ölümleri yaşamıyorsunuz. Herşeyi uzaktan oneshotluyorsunuz. %350 damage devam edip elite packin işini bitirirken(turretler) sizin köşede düşen runeswordu darkblade'i falan da almak için vaktiniz oluyor efficiency düşmeden, sırf bu bile yeter ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 düşük mp de hiç bir classın problemi yok azıcık build ve gearlanma bilgin varsa problem yüksek mp de Dh'nin patatez olması :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Yuksek mp de de gayet kan cekiyorum ben kim diyo patatez diye ?Gear yoksa oynamayacan zati high mp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Abi hic de poor man ww filan degil dh nin ww'si Cok temiz akiyo Tek duydugum tuyosu ww buildinde 0 attack speed olmasi Yapicaksaniz buna dikkat edin En yavasindan manticore filan lazim mh Oh icin bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Moss said: Yuksek mp de de gayet kan cekiyorum ben kim diyo patatez diye ?Gear yoksa oynamayacan zati high mp abi koysana charın profilini bi bakalım feyz alalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Du hazirliyim ama exp run setup ondan kelli dps yalanlarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 dh Budur su anki durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Magic Find 5 stackle 450 oluyor MP3'de. Ama şu oyunu oynadığımdan beridir daha 1 tane ne set itemi düştü ne de legendery. Rare'ların da hepsi çöp. MF hiç bir işe yaramıyor sanırım? DH'yim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 biz yandık sen yanma, 550mf ile 12 saatte bir brimstone anca düşüyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mazzystar Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Moss said: dh Budur su anki durum Yüksek MP'da kan alan gear mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Bu Andreal Visage'n bende: 150 dex, 6 Taken Fire Damage, 9 Attack Speed'lisi vardı, 165 dex, 22 Taken Fire Damage, 8 Attack Speed'lisi ile takas ettim. İyimi yaptım karar veremedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 gayet saçma yapmışsın bence :D 15 dex almak için %1 as den vazgeçmeye ve %16 daha fazla fire dmg yemeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 evet %16 fire dmg karşılamak için kimbilir kaç fire res lazım. üstelik elit affixlerinin yarısı fire dps, en azından kritik olanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 gerçi adam demon hunter. ne kadar süre fire da durması gerekiyor tam bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 :D Orası öyle, saniye bile dayanamıyoruz. Bu arada şu ne, ne kadar eder bölümünde düşürdüğüm pant'a bi fiyat biçseniz. Gold olarak ve € olarak daha iyi olur olmadı Rmah'tan satıp gold alayım diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 PTRci geldi HAAAAAAAĞNIIIM. Demon Hunter - Rapid Fire: Rapid Fire Cost: 20 Hatred initially, and an additional 10 6 Hatred while channeling / Rapidly fire for 276 438% weapon damage as Physical. ------------- Bombardment : Rapidly fire grenades that explode for 345 414% weapon damage as Fire to all enemies within a 4 8 yard radius. ------------ Fire Support : While channeling Rapid Fire, launch 2 homing rockets every second. Each rocket deals 35 145% weapon damage as Physical to nearby targets. ------------ Withering Fire : Reduces the initial Hatred cost to 5 10, and ignites your arrows, causing them to deal Fire damage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 bir yıl mı sürmüş rapid fire'ı endgame'de kullanılır hale getirmeleri, tebrik ediyorum. eh gerçi ana sorun channeling yapılan herşey sırasında instagiblenmesiydi oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Demonhunterda en çok damage veren skill hangisi? Bugün pvp'de adamın biri benden 100k düşük dps ile Cluster Arrow denen bir skille fena benzetti. Multishot filanda var ama ben Elemental kullanıyorum, öldürmekte zorlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefalath Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Rapid Fire su an demon hunter'ın en çok vuran skilli.Rune olarak Bombardment aoe için iyi, Fire support'da single target için.Alışması biraz zor gelebilir başlarda ama işin sırrı snapshot denen olayda.Offical forumlarda ararsan ne demek istedigimi anlarsın. Pvp'ye gelcek olursak tank classlar için mesela barbar diyelim Fire support'lu rapid fire derim yine.200k hpli barbarı şahsen durup bana vurmaya çalışırsa 5n civarı bi surede oldurebiliyorum.Onun haricinde diğer iyi bir seçenekde Hungering Arrow-Devouring Arrow rune'u bana gore.Pvp için aynı zamanda sentry buildinide deniyebilirsin, witch doctorlara karşı etkili oldugunu söyliyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar