Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon Hunter, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

icphedia said:

export falan ediliyorsa gönderebilirmisin bize de. Ne zamandır bakacağım, elim değmedi bir türlü.

abi ekranın üzerindeki koordinatlara göre tıklıyor. ben şimdi makroyu gönderirim de sizde nasıl çalışsın ki? Çok kolay zaten:

-Makro ekranında play'e bas
-Oyuna gir.
-F11 e basıp kaydı başlat
-I'ya basıp inventoryi aç.
-Seti değiş ve tekrar I'ya bas.
-F12 ye basarak kaydı durdur.
-Scripte sağ tıkla ve bütün bekleme sürelerini sil.
-Kaydet ardından ana ekranda bir tuşa ata.

Bütün bu işlemler 2 dakika alıyor. Tek tuşa 1 saniyede seti değişiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Luriel said:

bombilo said:

buda goruyo aynı isi ( http://www.jitbit.com/macro-recorder/ ) ama zaten yakında bu mf-swape bi engel getirecekler.

Bu program çok daha başarılı bu arada benim dediğimi sallayın.

aynen oyle, scriptinge filanda gerek yok bunda, direk macro recordla bi kere record ediosunuz mf-swap'i, sonra aralıkları dusurup cat diye play edebiliyosunuz macroyu.
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

Frostbite said:

sizce tentakül mü frost arrow mu? yada ne daha efektif ne kullanırım sizce?

Yavaşlatan tek büyüm frost arrow. vaz geçilmez benim için.

Impale-Evasive fire-Frost arrow.

şu üçlü çok iyi, dağıtıyor.

peki abi şöyle kendimce build kullanıyorum iş görürmü bilmem. inferno ya yeni geçtimde...
Hungereing arrow-spray of teeth
elemantal arrow-frost arrow
marked for death-death toll
ss-lingering fog
companion-bat
preparation-backup plan
pasifler-steady aim,archery,sharpshoter
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar damage lar konusunda cok gariplikler var bir arkadas demiski act 1 icin 50 k dps yetiyor.50 k dps act 1 icin cooooook fazla ben d,ablo yu ilk kestigimde 46k civari dpsim vardı.Ayrıca 110 k dps ede kotu demis arkadas herhalde sharshooter kullanıyor cünkü trapler 110k dps te o kadar az vuramaz (250k).Anladıgım kadarıyla cogu insan sharpshooter kullanıyor.Bence acıkcası SS sadece rakam süsü yoksa damage ı artırdıgı fln yok onun yerine oynama tarzıyla kullanabılcegimiz cok daha guzel hem offensive hem defensive passifler var.
Sosyal ağlarda paylaş

Osie16 said:

19k Hp
400 Fiziksel Res
Diğerleri 300 Res
55k DPS
210 MF Stackle 285 oluyor..

Act1 faceroll farm için hazırım komutanım
Fantazi yapayım dedim resist kasıp asdfg

abi şimdi hem yerli hem ecnebi sitelerde res kasmayın zati tek atıyorlar dex dex dex diyende var yok res önemli dayanıklı olmak lazım diyende var yeni inferno ya geçen biri olarak açıkcası sadece dps ezik bende ama bu olaylarda cap falan yokmu? yardım edin lan biraz!
Sosyal ağlarda paylaş

Frostbite said:

Osie16 said:

19k Hp
400 Fiziksel Res
Diğerleri 300 Res
55k DPS
210 MF Stackle 285 oluyor..

Act1 faceroll farm için hazırım komutanım
Fantazi yapayım dedim resist kasıp asdfg

abi şimdi hem yerli hem ecnebi sitelerde res kasmayın zati tek atıyorlar dex dex dex diyende var yok res önemli dayanıklı olmak lazım diyende var yeni inferno ya geçen biri olarak açıkcası sadece dps ezik bende ama bu olaylarda cap falan yokmu? yardım edin lan biraz!

Saçma sapan waller lazerci affixlerden sıkıldım. Bu gear mf gearım zaten SS li 55k dpsim var bide yukardaki statlar 285 mf oluyor yani 5 stackle act1 faceroll farmlıyorum.. Champların 2-3 vuruşuna dayanabiliyorum. Şahsen bu repair costların x6 olmasından sonra glass cannonun manası kalmadı graveyard zerg yapamıyorsun.
Tercih meselesi yani bu şu anki 400 fiziksel 300 all resten memnunum act3 için all resi 400+ yapmayı düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...