Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 frost arrow kullanıyorum şahsen, tentakülün aynı hedefe tekrar vurma olayı kalktığı için espirisi kalmadı. cold dmg diğer dmg çeşitlerinden daha az eklenebildiği için öyle silah bulmak güç, en yüksek dmg'lere ulaşamaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Frostta hedefi tutturman gerekiyor o yuzden bende kullanışsız oluyor. Şimdilik electrik bulutunu kullanıyorum baya zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 bombilo said: buda goruyo aynı isi ( http://www.jitbit.com/macro-recorder/ ) ama zaten yakında bu mf-swape bi engel getirecekler. Bu program çok daha başarılı bu arada benim dediğimi sallayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 icphedia said: export falan ediliyorsa gönderebilirmisin bize de. Ne zamandır bakacağım, elim değmedi bir türlü. abi ekranın üzerindeki koordinatlara göre tıklıyor. ben şimdi makroyu gönderirim de sizde nasıl çalışsın ki? Çok kolay zaten: -Makro ekranında play'e bas -Oyuna gir. -F11 e basıp kaydı başlat -I'ya basıp inventoryi aç. -Seti değiş ve tekrar I'ya bas. -F12 ye basarak kaydı durdur. -Scripte sağ tıkla ve bütün bekleme sürelerini sil. -Kaydet ardından ana ekranda bir tuşa ata. Bütün bu işlemler 2 dakika alıyor. Tek tuşa 1 saniyede seti değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Frostbite said: sizce tentakül mü frost arrow mu? yada ne daha efektif ne kullanırım sizce? Yavaşlatan tek büyüm frost arrow. vaz geçilmez benim için. Impale-Evasive fire-Frost arrow. şu üçlü çok iyi, dağıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Luriel said: bombilo said: buda goruyo aynı isi ( http://www.jitbit.com/macro-recorder/ ) ama zaten yakında bu mf-swape bi engel getirecekler. Bu program çok daha başarılı bu arada benim dediğimi sallayın. aynen oyle, scriptinge filanda gerek yok bunda, direk macro recordla bi kere record ediosunuz mf-swap'i, sonra aralıkları dusurup cat diye play edebiliyosunuz macroyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Myshkin said: Frostbite said: sizce tentakül mü frost arrow mu? yada ne daha efektif ne kullanırım sizce? Yavaşlatan tek büyüm frost arrow. vaz geçilmez benim için. Impale-Evasive fire-Frost arrow. şu üçlü çok iyi, dağıtıyor. peki abi şöyle kendimce build kullanıyorum iş görürmü bilmem. inferno ya yeni geçtimde... Hungereing arrow-spray of teeth elemantal arrow-frost arrow marked for death-death toll ss-lingering fog companion-bat preparation-backup plan pasifler-steady aim,archery,sharpshoter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 bilemiyorum ki valla sete-stata oyun tarzına göre değişir. kendin 2 gün takıl ayarlarsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 evasive fire - cover spike trap caltrops bu 3 lü tam champ farmlamalık. tek problem reflect dmg champler. ama azmodan cydae falan kesilemeyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Reflect dmg a scatterli spike atıp ss basıyon işte 750k 750k (ki benim gear sux 110k dps)vuruyorsun dmg almadan tek target bile olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 hacı 750k spikela nasıl vuruyorsunuz bende bile 400k critliyor tanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 3 tanesi 750 vuruyo canım teki 250-260 felan yen koyup düz sıra haline diziceksin yada dar alana atıcaksın 3lü 3lü patlicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 19k Hp 400 Fiziksel Res Diğerleri 300 Res 55k DPS 210 MF Stackle 285 oluyor.. Act1 faceroll farm için hazırım komutanım Fantazi yapayım dedim resist kasıp asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farl Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Arkadaslar damage lar konusunda cok gariplikler var bir arkadas demiski act 1 icin 50 k dps yetiyor.50 k dps act 1 icin cooooook fazla ben d,ablo yu ilk kestigimde 46k civari dpsim vardı.Ayrıca 110 k dps ede kotu demis arkadas herhalde sharshooter kullanıyor cünkü trapler 110k dps te o kadar az vuramaz (250k).Anladıgım kadarıyla cogu insan sharpshooter kullanıyor.Bence acıkcası SS sadece rakam süsü yoksa damage ı artırdıgı fln yok onun yerine oynama tarzıyla kullanabılcegimiz cok daha guzel hem offensive hem defensive passifler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 evasive fire + trap HA + NT'den çok daha keyif aldım bu buildle. Bir şans verin, daha az damage mı değil mi bilmiyorum ama oyun kalitem arttı. akşam a3 frapslemeyi düşünüyorum, yaparsam koyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Osie16 said: 19k Hp 400 Fiziksel Res Diğerleri 300 Res 55k DPS 210 MF Stackle 285 oluyor.. Act1 faceroll farm için hazırım komutanım Fantazi yapayım dedim resist kasıp asdfg abi şimdi hem yerli hem ecnebi sitelerde res kasmayın zati tek atıyorlar dex dex dex diyende var yok res önemli dayanıklı olmak lazım diyende var yeni inferno ya geçen biri olarak açıkcası sadece dps ezik bende ama bu olaylarda cap falan yokmu? yardım edin lan biraz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 patch gelmeden önceydi o şimdiki haliyle resist ve vita iş yapıyor. seçeceğin itemların dpsini artırması yinede öncelik ama eskisi kadar glass cannon gitmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 resist çok işe yarıyor, kasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Frostbite said: Osie16 said: 19k Hp 400 Fiziksel Res Diğerleri 300 Res 55k DPS 210 MF Stackle 285 oluyor.. Act1 faceroll farm için hazırım komutanım Fantazi yapayım dedim resist kasıp asdfg abi şimdi hem yerli hem ecnebi sitelerde res kasmayın zati tek atıyorlar dex dex dex diyende var yok res önemli dayanıklı olmak lazım diyende var yeni inferno ya geçen biri olarak açıkcası sadece dps ezik bende ama bu olaylarda cap falan yokmu? yardım edin lan biraz! Saçma sapan waller lazerci affixlerden sıkıldım. Bu gear mf gearım zaten SS li 55k dpsim var bide yukardaki statlar 285 mf oluyor yani 5 stackle act1 faceroll farmlıyorum.. Champların 2-3 vuruşuna dayanabiliyorum. Şahsen bu repair costların x6 olmasından sonra glass cannonun manası kalmadı graveyard zerg yapamıyorsun. Tercih meselesi yani bu şu anki 400 fiziksel 300 all resten memnunum act3 için all resi 400+ yapmayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 peki inferno act1 da min dps kaç olmalı.benim yerlerde sürünüyor galiba.hp 14k,dps 12k falan anca...valor stack 3 yaptım en fazla çok passladığım pack oldu açıkcası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 SS li 50k dps bile faceroll farmlatıyor. Sana 900 dps 95 crit dmg crossbow vereyim rahat farmlarsın ekle beni Squirrel#2412 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 ok abi sağol valla.akşam ilk işim seni eklemek olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Sıkıntı yok zaten act1 farmlamaya başla itemler akıyor millet 1 tane bile düşmüyor desede, yeni 200 euro daha sattım sdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 vay helal valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 şöyle bi çakallık paylaşmak istedim, belki duymuşsunuzdur monkların exploding palm ile 2-3x loot ve NV almasını. ha işte bu monklara özgü bir şey değil aslında, multishotla hepsini aynı anda öldürdüğüm zaman ben de 3 stack NV ve loot alabiliyorum, belki kullanırsınız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar