Remus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Viktor said: oyunun en zevksiz buildu olabilir o Ben ilk beliali keserken bu buildle kestiydim heeh partide ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 ya setler o kadar kötü ki, öyle bir bonus olmasa kim niye giyer zaten bilmem. silah kötüler kötüsü, en kötü zaten. bir tek bot gerçekten iyi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 chest gayet iyi benimkini 200 pounda sattım rmah gelince. kafalık dps olarak hala andarielin çok daha gerisinde ama fear fena değil. yüzük patchten önce iyiydi ama şimdi çok daha iyi sarılar bulmak mümkün. silah zaten gereksiz ki set bonusları için lazım değil. ciddi anlamda bi bot kötü max 130 dexli falan gördüm o bile kötü olmasına rağmen fiyatları uçuk oluyor. 2-3 set bonusları zaten iyi ama 4 set bonusu abartı şu an sırf onun için bile kullanılır ama para harcamaya değmez nasıl olsa fixlenecek şey için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Fikir verin please: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#aZYVRX!YTe!YbZbaZ şu build var an itibariyle bende. Elemental arrow Impale Preparation Hungering Arrow bunlar zaten değişmeyecek olanlar Diğer yandan: - SS mi Shadow Power + Gloom mu bunda çok kararsızım şu anda, oynayanlar ne düşünüyor (Sam var Gloom takılan ama onun itemları da defansif açıdan sağlam, bende sadece 25k hp var, resist falan hak getire) - Caltrops'tan çok memnundum ben ama çevremdeki buildlarda mark for death görüyorum onun yerine. Daha mı iyi dersiniz, mark for death alınca graveyard zerginge döner oyun diye endişeleniyorum tabi haliyle. İdeal build yok tabi, impale kullanan benim çevremde yok galiba (ki bence çok temiz dmg veriyor, invul falan dinlemeden); ama sizin fikirleriniz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 chakram + fan o knives kullanmaya başladım baya iyi 150-250k critliyolar idare eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 ben marked for death deniyorum biraz, chest impale cost 2 düşürüyor, 3 hatred da marktan geliyor daha fazla spamleyebiliyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 spike trap denedim a1'de 400k critliyordu, o da bir opsiyon + dmg veren chest varsa feci olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 ZaugnaKhaldun said: Fikir verin please: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#aZYVRX!YTe!YbZbaZ şu build var an itibariyle bende. Elemental arrow Impale Preparation Hungering Arrow bunlar zaten değişmeyecek olanlar Diğer yandan: - SS mi Shadow Power + Gloom mu bunda çok kararsızım şu anda, oynayanlar ne düşünüyor (Sam var Gloom takılan ama onun itemları da defansif açıdan sağlam, bende sadece 25k hp var, resist falan hak getire) - Caltrops'tan çok memnundum ben ama çevremdeki buildlarda mark for death görüyorum onun yerine. Daha mı iyi dersiniz, mark for death alınca graveyard zerginge döner oyun diye endişeleniyorum tabi haliyle. İdeal build yok tabi, impale kullanan benim çevremde yok galiba (ki bence çok temiz dmg veriyor, invul falan dinlemeden); ama sizin fikirleriniz nedir? hem impale hem elemental bence slot israfı, sadece tek hatred harcayıcı kullanmak lazım. senin ekipmanla şu anda ss daha makul olabilir, hp ve resist artınca gloom bence daha mantıklı. reflect dmg filan da dert olmaktan çıkıyor onu alınca hem. tentakülün life steal'ini kaybettik bir de o var malum. hp küresi boşalınca doldurabilmek lazım. d2 oynanışına daha yakın oldu benim char şu anda, güzel silah arıyorum life steal veya loh'lu artık. bence bir mobu %12 daha hızlı öldürmekten daha önemli add'lerden birisi kovalamaya başlayınca ölmemek, caltrops olmayan build düşünemiyorum. gruba da faydası çok 2-3 ranged beraber kitelarken. frost arrow kullanıyorum şahsen. destekleyici olarak hungering rünlerini deniyorum, tam karar kılmadım birinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 marked for death ve impale kullanıyorum ben hayvani bir damage veriyor gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Wizard dh den sonra oh dunya varmis dedirtti, bide farkli buildler filan deneyebiliyorum, hangi buildu alirsam aliyim mandatory bisi yok dh deki gibi ehue Blizz bufflayana kadar oynamam heralde su kagit gibi classi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 wizort bayağı daha dayanıklı evet, ikisini karışık oynayacağım galiba heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 ben pis affixli elitlerde biraz da hazırlıksızsam ölünce 2. seferde eliti uygun pozisyona (genelde res bölgesine, girişe vs yakın ama dibinde değil) kitelayıp yeniden ölüyorum. sonra reslenip res timerın geçmesini bekliyorum, o sırada alt tab, forum, browse vs. geçtikten sonra allah ne verdiyse uzaktan ball lightning spam. bir kere ölsem de reslendikten sonra 2. go da yaşamıyor hiçbir elit. bir de başka bir sürü lamerliklerim var, instance girişine kitelayıp gir çık yapa yapa kesiyorum vs. onu da fixlerler yakında 10 sn cd getirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Chain ve reflect zorluyor beni bu aralar. Reflectteki sıkıntı farkedene kadar ölmüş olabiliyorum reflect mob olduklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 zaten reflect ile invul ları fark edene kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Invulu unutmusum ya evet onu kesemiyorum demem daha dogru yani invul fast oldumu zaten kite falan hikaye. Esas oğlana dmg veremiyorsun bebeleri kafanı kırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 60 oldum :D 110k dps var safi crit dmg ve dex item gittim (2100 dex 280% crit dmg yaklaşık 20 crit) neye yükleneyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Crit chance yüklen bence, madem yüksek crit dmg yaptın onu sürekli patlatıcak crit chance olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 allresist & vit. repair parası çıkmaz yoksa act3'ten filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Flawless Star Emerald yapabilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Evasive Fire -Covering Fire çok etkili bence deneyin derim en rahat kitelanan skill bu heralde oyunda. Onun yanında aoe damage için spike trap - scatter elitlarada çok yuksek damage veriyor . Defansif olarakta shadaow power -gloom reflectler için şart gibi bi şey . Teleporter ve dibine çekenler içinde ss şart . Ben bu buildle act 3 rahat farmlıyorum ama act 2 daha karlı gibi kar-zaman bakımından . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 vit varda resist biraz kasabilirim 100 felan var :p bide attack speedi 1.80 e çekicem slowsuz kite yapabilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 DarkC1oud said: Flawless Star Emerald yapabilen var mı ? VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ben de yapabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Sam said: allresist & vit. repair parası çıkmaz yoksa act3'ten filan. Crit dmg crit chance dex yanına all res vit bende düşünüyordumda aşırı uçuk fiyatları var bunların :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 invul + fast kötü, o yetmiyor invul, fast, reflect çıkıyor daha kötü çaresizliğin formülü direk. bir de dün o grup varken 10 metre ötesinde sarı vardı ^____^ arkasına döndüm yuvarlak alanın bir mavi grup daha ^________^ geri kaçarken temizlemediğim alandan moblar da geldi ^_________^ en son ölürken ekranın her pixeli moblarla doluydu ^___________________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar