Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 o evasive firedaki backflip discipline harcamasa cok iyiymis aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 caltrop/jagged spike ile traplerden cok daha iyi 320k felan patlamiyolar ama tanesi 50k felan vuruyor bi moba 5 tane 250k civari kullanmasida kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 biraz geç oldu ama inferno ya geçtim.şöyle inferno da iş yapacak genel geçer bir skill tree verseniz (DH tabiki).birde en azından act1 rahat farmlamak için statlarım ne olmalı en azından sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyru Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 bu passive skill ler resetlenmiyodur sanırım ... ne almak lazım DH icin abuk sabuk seyler almıyım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 istediğin gibi değiştirebiliyorsun. Diablo 2 gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyru Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 bi an algılıyamamısım clikliyip degisiyomuş onlarda :) .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 niye degismesin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 adam sırf benim mesajı baltalamak için üyelik almış zaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 natalya 4 set bonusu 2 disc regen veriyor 3 e cıkıyor disc bitmiyor falan. yakında nerflenir muhtemelen ama feci op an itibariyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 o kadar disipline gerek yok gibi ya, 50 disiplin ve back up planle disiplinsiz kalmıyorum zaten. natalya parçaları da genelde bok gibi, 2 parça giymeyi düşünüyorum crit için, belki 3 giyerim de sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 4 parça natalya giyen kendini o kadar gimplemişken, o kadar para harcamışken, olsun o kadar. nerflenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 caltropsu bıraktım impale aldım. Nt yerine de ball lightning en az 400k critliyor impale lol. gruplara da ball lightning döşüyorum. bir de mark for deathsiz nasıl oynuyor insanlar inanamıyorum ya, hem deli gibi hatred hem 12% dmg. dpsi 100k dan 120k ya çıkarmanız için milyonlarca gold baymanız gerekiyor, skill bedava hacı kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 peki mark için ne çıkarıyosun buildden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Ya artık reflectdamagelar daha cok cıkmaya başladı dhme ne zaman girsem ilk 3 elite'ın en az 2 tanesi reflect damage uyuzluguna yapıyor blizz QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 kesin ona göre algoritma yazmış homoseksüel blizort mühendisleri 1 veya 2 tane reflect dmg çıktı monkuma 60 olduğundan beri. dh ile 4 packten 3ü reflect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 prep mark impale ss ha ball lightning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 bende de aoe için multishot, mark yerine de bat companion veya caltrops var duruma göre, gerisi aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 korelinin buildi denedim ss full iken 45k dmg yok iken 25k dmg var monkun itemleri geçirdiğim için 30k hp var. evasive fire çok iyimiş biri yaklaşınca pat arkaya takla atıyor. 2 tane elit pack geldi 2side mortar backflip sayesinde mortarlara hiç denk gelmedim haha act2deyim bu arada sadece cluster ı kullanmayı beceremedim D: böyle daha eglenceli oluyor dh yarın adam gibi denerim bi bu buildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Act III'te falan hiç denemedim de, act i packlerinde impale - overpenetration tertemiz gidiyor. gloom deniyorum şu sıralar, fena değil gibi ama kararsızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 sol click evasive fire- covering kullanmaya başladım, hayat kalitem arttı. sağ click'i de şimilik elemental- frost kullanıyorum, denemeye devam edecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=vDUb80n7D_Y&list=UUzDXuUtWUYcc789aOOjyPxw&index=1&feature=plcp less cry more pewpew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 patchden önce benzer buildle diablo yaptı adam ghom biraz ufak kaçmış. natalyayı bilerek bufflamamışlar bu arada muhtemelen geri çekecekler yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 lol boss'a özel cheese build her sınıf yapar da önemli olan tek build'le skill değiştirmeden, buff gitmeden elit pack'ler nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 oyunun en zevksiz buildu olabilir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 natalya's wrath 4-set bonus yapmayı dusununenler sunu kesin okusun: http://www.diablofans.com/blizz-tracker/topic/227917-natalyas-wrath-set-bonus-intended/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar