Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon Hunter, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

Wispy said:

caltropssuz yapabileceğimi sanmıyorum ya. çok kitelamak gerekir, bir de çok iyi bir boots buldum 250 dex 100 vit 30 all res ama ims yok, caltropsuz geçerler üzerimden

mark of deathi de çok seviyorum

ss ve prep de şart
yine HA ve 1 hatred dumpera sıkışıp kalıyorum bu durumda

Bırakın Instructor konuşsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Masakari said:

şimdi ss i çıkartıp onun yerine crit chance kasıp, caltropun %10 critli sini alsam mı ? ss yerinede pasife slowa % i alıp slowlu elemanteli alsam hıı?

rootsuz caltrop çok yalan, fast moblar üzerinden sanki koymamışım gibi geçiyor. illa geliyor yani kaçarı yok. cull the weak iyi de işte ss de fazlaca iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence olmazsa olmazlar;
Carltop Sabitleyicili
SS sure uzatıcılı
Bu ikisi dışında yeni yeni trapli build baya hoşuma gidiyor aynı anda 3 random trap yerleştiren.
Multishot denedim ama başaramadım verimli kullanmayı pek.
Preperation boss dışında çok kullanmaya gerek olmuyor o yüzden onun yerine hatred için Bat alabilirim veta fetret mi neyse o para drop arttırıp paracıkları toplayan fareleri.
Hungerin Arrow (cinder) ve NT ise ana silahlar.
Sosyal ağlarda paylaş

smokescreensiz bayağı güzel oynanıyor yamadan sonra, açıyorum shadow power bayağı tanklıyorum ranged mobları act 3'te, bayağı saydırmaları gerekiyor koordine devirmeleri için. okçularla mızrakçılarla filan duel atıyorum. ama 10k hp 50 res char yapanlara olmaz tabi heh.
Sosyal ağlarda paylaş

Fast moblar icin chance to stun/knockback/freeze/blind olucak gearinizda sonra caltrop/jagged spike alicaksiniz kendileri 4-20K tikliyo ki genelde auto shot ayarinda dmg vuruyor usutne chance on hitleride procluyo. DH'in elinde kalan son bug skill ki onuda 10 hite indirdiler. Nerften once waller moblari eritebiliyoduuz.

Aoe icinse entangling shot/poison fenadegil tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

SS+lingering
spike trap + long fuse
preparation + backup plan
bat
hungering - devouring
twin chakram

karar kildigim build bu su anda, SS kullaniyorsaniz zaten baska disc harciyan skill almamaniz lazim caltrops yalan o yuzden

+18 movement speed oldu total, SS icinde speed veren pasifi aldim direk, cok rahat oldu

single target icin %100 crit ile pull oncesi koyucaginiz o 3 trap zaten rape mode on direk, reflect filanda dinlemiyor SS i iyi zamanlarsaniz (ki bi kere kacirdim, 30k hp ile sirf reflectlenen damage one shot atmaya yetiyor ehuehu)

chakram biraz skillz istiyor

http://i.imgur.com/hX5lS.jpg

point sekilde goruldugu gibi baya bi deadzone var ve single targetta tam kesisme yerine atmaniz lazim, netherdende baya baya iyi vuruyor ancak her zaman tutturmak prtaik istiyor baya
Sosyal ağlarda paylaş

Dün lightining bolts aldım ama yeterli critin yoksa çok çok faydalı değil gibi.

nether'a devam mı ediyorsunuz yoksa başka bir skill mi aldınız mouse2'ye?

bu arada spike trap kesinlikle vazgeçilecek bir skill değil açıldığından beri onu kullanıyorum, butcherı neredeyse sadece o skille kestim desem yeri var. şu an movement speed'im düşük olduğundan scatter ile kullanıyorum ama ilerde long fuse'ü deniycem bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Dedim ya işte bi zaman sonra işin puştlugunu öğreniyorsun kite yaparken kendine paralel koyabiliyorsun ki baya sağlam dmg geliyor. Koridor, kapı ağzı gibi yerler falan harika oluyor trap için.
Şaka maka adamlara laf ettik nerflediler DHyi diye ama resmen renk geldi hayatımıza değişik kombinasyonlarla falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...