Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon Hunter, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

invullarda bir bug var sanirim 2-3 kere basima geldi
bosstan uzaga goturunce bazen kendiliginden oluyorlar (yalniz tower 1. ve 2. katta oldu bu baska yerde oluyor mu bilmiyorum denemedim)
onun disinda oldurulecek gibi bir seyse abaniyorum yoksa yolumdan uzaga cekip ölüp farma devam ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

izual'i nasıl kesicez dh ile, izual'in birşeyler geveleyip attığı aoe 90k falan çakıyor bana. söze başladığında basayım diyorum ama çok rastgele oluyor hep 0,5 saniye ile kaçırıyorum, yoksa hp'si çok rahat iniyor, ne yapıcaz bu adamda geçsem diablo'nun ağzını burnunu kırıcam da izual hayattan soğuttu.
Sosyal ağlarda paylaş

%66 ve %33 te atması lazım onu o araları çok hızlı nukeleme hazırlıklı ol bağırdıgında bas direk. onun dışında tek yol vita+cold resist ne kadar vuruyor hiç bakmadım skill kaç kasıp kurtarırsın bilemiyorum ss basmak yine en rahat çözüm.

Absolut said:

Açıkcası derdim DPS değil o yüzden şimdilik yeniş silah almayı düşünmüyorum. Hayatta kalabilsem yeter bana :P
Act2 için ne tip resist kasmak lazım mesela ve işe yarar mı yoksa gereksiz harcama mı olur?

hayatta kalmanın yolu daha dpsi artırma silaha yatırım yapabilirsin. resist act 2 de bi nebze yardımcı olur ama an itibariyle act 3 te bir işe yaramayacak o yüzden direk dpsi artıracak ne varsa onu al.
Sosyal ağlarda paylaş

Seru said:

izual'i nasıl kesicez dh ile, izual'in birşeyler geveleyip attığı aoe 90k falan çakıyor bana. söze başladığında basayım diyorum ama çok rastgele oluyor hep 0,5 saniye ile kaçırıyorum, yoksa hp'si çok rahat iniyor, ne yapıcaz bu adamda geçsem diablo'nun ağzını burnunu kırıcam da izual hayattan soğuttu.

Tyreal nerften sonra 400-500 cold resi 35k hp felan lazim onu sololamak istiyorsan. Iceblasti malesef random cakiyo :( Ara sira tabi uyari veriyo ama herzaman vermiyo. Sansliysan %66 ve %33 de ss ile kurtarirsin. Bi de koselere saklanarak kurtulabiliyorsun ama zor oda. Bence bi monkla gir yada guzel resistance veriyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

dh kasıp infernoda one shot ölmeyen var mı?
wizard falan çok daha iyi dayanıyor dh yerine inferno act3 kasarken gördüğüm kadarıyla

ya da bana mı hep aptal/itemsiz herifler denk geliyor. heriflerde vault var smoke var ama hala kaçmıyorlar reskill hepsi

onlar olmayınca da dps düşük kalıyor kesilmiyor mob
sonunda dash kullanmaya başladım dhlere giden mobların peşinden koşuyorum ölmesin yazık diye
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

dh kasıp infernoda one shot ölmeyen var mı?
wizard falan çok daha iyi dayanıyor dh yerine inferno act3 kasarken gördüğüm kadarıyla

ya da bana mı hep aptal/itemsiz herifler denk geliyor. heriflerde vault var smoke var ama hala kaçmıyorlar reskill hepsi

onlar olmayınca da dps düşük kalıyor kesilmiyor mob
sonunda dash kullanmaya başladım dhlere giden mobların peşinden koşuyorum ölmesin yazık diye

300 resi var buffsiz arasira 1 shottan gitmiyorum :) bi 400-500 yapsam. Lag kotu etkiliyor Dhlari 250ms olunca corpse camp yapiyor moblar bana
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...