Remus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Masquerade said: Değer mi 1050 dps bow, %45crit dmg socketli 3 milyona? Neyse. Bow'u (gemsiz) 1.2m'e, ringi de 1,6m'e aldim. Simdilik devam farma. Andariels Visage icin biriktirmeye baslarim, arada patch falan da gelir heh. http://i.imgur.com/JfIEc.png eh 20 vermis bow :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 bu natalya setini toplasak iyi bi upgrade olur mu? yoksa andariel visage lacuni felanmı takılmak daha iyidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 yav bu invul+fast+vs.. packler gelince napıyorsunuz?Ben direk atlıyorum da sdsfsdf. Hiçbir şekilde kaçma şansı da olmuyor.4ünün arasından invul olmayanı indirmeye çalışıyorum imkansız gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 invullarda bir bug var sanirim 2-3 kere basima geldi bosstan uzaga goturunce bazen kendiliginden oluyorlar (yalniz tower 1. ve 2. katta oldu bu baska yerde oluyor mu bilmiyorum denemedim) onun disinda oldurulecek gibi bir seyse abaniyorum yoksa yolumdan uzaga cekip ölüp farma devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Masquerade said: Değer mi 1050 dps bow, %45crit dmg socketli 3 milyona? Neyse. Bow'u (gemsiz) 1.2m'e, ringi de 1,6m'e aldim. Simdilik devam farma. Andariels Visage icin biriktirmeye baslarim, arada patch falan da gelir heh. http://i.imgur.com/JfIEc.png 400kya felan aldım ya ben öyle bi x bowu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Sapık kombinasyonları yoldan uzak bi yere çekip devam etmek en mantıklısı hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 1099 dps ve % 24 attack speed li magic xbow u 650k ya aldim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 DH oynamıyorum (xbow piyasasını bilmiyorum) ama 1150 dpsli bir 2-handed rare axe'i (ias + 150 int + 150 vit + socket) 600k'ya aldım geçen günlerde. Bana da çok geldi o fiyat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Açıkcası derdim DPS değil o yüzden şimdilik yeniş silah almayı düşünmüyorum. Hayatta kalabilsem yeter bana :P Act2 için ne tip resist kasmak lazım mesela ve işe yarar mı yoksa gereksiz harcama mı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 razzo said: 1099 dps ve % 24 attack speed li magic xbow u 650k ya aldim ben bana denk gelmiyor zaten böyle şeyler sdf gerçi bende de 947 dps life steal %2.90 critical dmg inc %50 has sockets (buna da %70 crit koydum) bow var, 400k'ya mı ne almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 izual'i nasıl kesicez dh ile, izual'in birşeyler geveleyip attığı aoe 90k falan çakıyor bana. söze başladığında basayım diyorum ama çok rastgele oluyor hep 0,5 saniye ile kaçırıyorum, yoksa hp'si çok rahat iniyor, ne yapıcaz bu adamda geçsem diablo'nun ağzını burnunu kırıcam da izual hayattan soğuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 %66 ve %33 te atması lazım onu o araları çok hızlı nukeleme hazırlıklı ol bağırdıgında bas direk. onun dışında tek yol vita+cold resist ne kadar vuruyor hiç bakmadım skill kaç kasıp kurtarırsın bilemiyorum ss basmak yine en rahat çözüm. Absolut said: Açıkcası derdim DPS değil o yüzden şimdilik yeniş silah almayı düşünmüyorum. Hayatta kalabilsem yeter bana :P Act2 için ne tip resist kasmak lazım mesela ve işe yarar mı yoksa gereksiz harcama mı olur? hayatta kalmanın yolu daha dpsi artırma silaha yatırım yapabilirsin. resist act 2 de bi nebze yardımcı olur ama an itibariyle act 3 te bir işe yaramayacak o yüzden direk dpsi artıracak ne varsa onu al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Seru said: izual'i nasıl kesicez dh ile, izual'in birşeyler geveleyip attığı aoe 90k falan çakıyor bana. söze başladığında basayım diyorum ama çok rastgele oluyor hep 0,5 saniye ile kaçırıyorum, yoksa hp'si çok rahat iniyor, ne yapıcaz bu adamda geçsem diablo'nun ağzını burnunu kırıcam da izual hayattan soğuttu. Tyreal nerften sonra 400-500 cold resi 35k hp felan lazim onu sololamak istiyorsan. Iceblasti malesef random cakiyo :( Ara sira tabi uyari veriyo ama herzaman vermiyo. Sansliysan %66 ve %33 de ss ile kurtarirsin. Bi de koselere saklanarak kurtulabiliyorsun ama zor oda. Bence bi monkla gir yada guzel resistance veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 şans değil ya o novalar öngörülebiliyor ben glass cannon tek denemede kesmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Ah çok oynak. Gün gün değişiyor fiyatlar. http://i.imgur.com/MUOpN.jpg Şurdaki bilekliği de 99k'ya almıştım 1d12h belirir belirmez. 200k boj anglers kaçırdım. Oluyor yani. Üşenip bakmayan ve bilmeyen adamlar random atıyor ahye arada bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 diablo save'li bi cengaver varsa eklesin beni oyunda keseyim de bitsin nerf'ten önce. baydı farm farm, yamaya kadar dokunmam daha diablo'yu kestikten sonra. Anatoly#2917 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 remon#2763 de sanirim savein yoksa giremiyorusun hotfixlediler diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 DH için MFli silah yok degilmi sadece meleeye var MFli silahlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 MF'li silah yok ya bi tek shield/quiver vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 legendary var sanırım bikaç tane mfli, onlarla da ok atman zor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Vidar said: şans değil ya o novalar öngörülebiliyor ben glass cannon tek denemede kesmiştim. Herseferinde emote vermiyo malesef summonlarindan kacicam diye dagda tasta olabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 act 3 soul lasher act 4 corrupted angel, opressor bunlarin hepsinde ranged 1 shot ability var hadi lasherlari outrange ediyorum kite alani varsa ama corrupted angel packlar agzima siciyo naapmam lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Farkettigin an SS yapıstırıcaksın eger latency iyi ise ölmeyip kacacak zaman olabiliyor %50. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 dh kasıp infernoda one shot ölmeyen var mı? wizard falan çok daha iyi dayanıyor dh yerine inferno act3 kasarken gördüğüm kadarıyla ya da bana mı hep aptal/itemsiz herifler denk geliyor. heriflerde vault var smoke var ama hala kaçmıyorlar reskill hepsi onlar olmayınca da dps düşük kalıyor kesilmiyor mob sonunda dash kullanmaya başladım dhlere giden mobların peşinden koşuyorum ölmesin yazık diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Flassh said: dh kasıp infernoda one shot ölmeyen var mı? wizard falan çok daha iyi dayanıyor dh yerine inferno act3 kasarken gördüğüm kadarıyla ya da bana mı hep aptal/itemsiz herifler denk geliyor. heriflerde vault var smoke var ama hala kaçmıyorlar reskill hepsi onlar olmayınca da dps düşük kalıyor kesilmiyor mob sonunda dash kullanmaya başladım dhlere giden mobların peşinden koşuyorum ölmesin yazık diye 300 resi var buffsiz arasira 1 shottan gitmiyorum :) bi 400-500 yapsam. Lag kotu etkiliyor Dhlari 250ms olunca corpse camp yapiyor moblar bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar