Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon Hunter, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

IaS bence sharpshooterla da çok iyi sinerjili.
İlk NV'nin moba vurmasına kadar çıkmış olan bütün NV'ler 100% critle çalışıyor. O araya ne kadar NV sokuşturursak kardır bence.

Bir de IaS kite & stutter shot'ta bence çok işe yarıyor ranged moblara karşı. Bazen shoot animasyonu bitene kadar yiyorsunuz speari kafaya.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu durumda sanırım Legendary Helm, Cloak ve Botlar BiS olarak kalacak bu üçünde de crit dmg, crit gibi opsiyonlar olmadığı için.

Bracer konusunda kararsızım. Lacuni hala BiS olabilir ama 150 dex 6 critlik bracer geçebilir lacuniyi.

Amulet Neck ve Gloves'da ias şart olmayacak herhalde. Dex Crit Chance Crit dmg o kadar dps kaybına sebep olmayacak
Sosyal ağlarda paylaş

Bence IAS ve crit damage acık ara en iyi stat.Bu kisini dengede tutmaya calısıyorum ben.
Crit chance luks gibi geliyor bana.Fazla paranız varsa alın ama yoksa da pek birsey kaybetmiyorsunuz.
Benim anlamadıgım itemlerdeki IAS miktarı dusecek diyor.Bu sonraki droplar icinmi yoksa ustumuzdeki itemlerde falan mı degisecek.Eger ustumuzdeki itemler falan IAS si duserse olay cıkar.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

40-55 arası super hızlı geçiyor sadece kendine güzel bi silah bul.
Gir AHye AS,Dex veren max 50k goldluk en yüksek DPSli 2-3 itemdan birini al seni 5 level rahat götürür. Aşağıya Levelini ve max kaç paralık item aradığını yazarsan daha rahat bulursun.

Abi zaten bende şuan buriza de kanyon var dotadan :) 105 dpsli 45k ya almıştım zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Baya yanlış fikirler belirtilmiş. IAS'i ne kadar nerfleseler de hala en değerli stat.

Bir crossbow, bow'dan çok daha fazla damage vermekte. Ama aralarında büyük hız farkı var. Siz IAS stackledikten sonra bir bow kadar hızlı ve xbow kadar ağır vurmuş oluyorsunuz. Evet fazla stacklediniz mi bir noktadan sonra getirisi baya azalıyor. Bu da 2.8 daha önce belirttiğim gibi.

O noktadan sonra full crit chance ve crit hit damage gitmek önemli.

Bazı arkadaşlar bi ara vuruosun sonra kaçmaya devam ediyosun demiş. Bu çok yanlış, bir kere sharpshooter'ın tekrar kaydadeğer bir şekilde stacklemesini beklemek mantıksız. Uzun sürüyor çünkü. Bunu böyle yaparak oynayan varsa da elite mobların canlarının tekrar fullenmesini veya enrage'e girmelerini risk ediyor demektir. (Eğer ki bir türlü aggro'yu kaybetmişse)

Yani her an bulduğun her fırsatta, mobla aranızda açılan her mesafede dönüp vurmak kardır. Bekleyerek ağır vurmaya çalışıyorsanız you are doing something wrong.

Ama sharpshooter sayesinde açılışta üst üste 4 tane garanti crit impale + grievous wounds herhalikarda kardır. Niye 4? Çünkü sharpshooter stacki ilk critten 1 saniye sonra bozulur. IAS ne kadar yüksekse bu saniyeye o kadar fazla crit sığdırabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:

2.8 aps nin olayı ne, moba varis zamanı mı katıyoruz

saniyede 2.8 tane ok atma demek....

attack speed boss fightlar disinda ise yaramiyor (solo icin) kite yeri olduktan sonra caltrop jagged spike ile cok rahat kesliyo butun elitler (reflect dmgler haric onlarda biraz delikanlilik yapmak gerekiyo). ss li 85k dps ile caltrop 6-10k tikliyo, yanimda enchentresda 5k dps yapiyo sagolsun. Yani 4sn de butcher kesmek istemiyorsaniz ias pahali bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...