Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ohyeah said: Abi bow mu crossbow mu asıl soru bu attack speed'in 2.8 falan oluyosa crossbowla, o zmn kesin crossbow, o zamana kadar bow daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 1.03 le nerflüyorlar ias'yi crit dmg crit dex mi kasıyoruz bu durumda Ona göre gidip lvl 50 legendarylere sırf ias var diye dünya para bayılmayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 miktar azaltılsada dr gelsede bracer bot falan zaten özel stat veren birşey olmadığı için legendaryler iş yapar. yüzük neck ias li çok para yatırmayın tam belli olana kadar ki onlarda da hem crit hem ias olabiliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ias kitelarken bi ise yaramiyor zaten, en guzeli crit ve crit dmg 1 kere vuruyorsun tam vuruyorsun sonra kacis. Bi bosslar rahat kesiliyordu ias ile bkz butcher. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 ias bayağı overrated, depo daha hızlı boşalmasa bir anlamı olabilirdi bosslarda filan ama şu haldeyken diğer statları daha önemli görüyorum şahsen. inferno dps dump şeklinde geçmiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 ias matematiksel olarak dummy simulatorde en ustun stat ancak tabiki kazin ayagi hic oyle olmuyor crit damage direk sharpshooter ile kesin nerf gelicek buna diye korkardim ama ias bandwagonu su anda oyle doluki bu tarafi farkeden yok asfafsdafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 IaS bence sharpshooterla da çok iyi sinerjili. İlk NV'nin moba vurmasına kadar çıkmış olan bütün NV'ler 100% critle çalışıyor. O araya ne kadar NV sokuşturursak kardır bence. Bir de IaS kite & stutter shot'ta bence çok işe yarıyor ranged moblara karşı. Bazen shoot animasyonu bitene kadar yiyorsunuz speari kafaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 ben uzun süre düşük apsde 2h xbow + archery + ss + crit/crit dmg oynadım aynen viktor gibi düşünüyordum ama ias buildleri dmg reflect packleri dışındaki her combat için çok çok çok daha üstün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Bu durumda sanırım Legendary Helm, Cloak ve Botlar BiS olarak kalacak bu üçünde de crit dmg, crit gibi opsiyonlar olmadığı için. Bracer konusunda kararsızım. Lacuni hala BiS olabilir ama 150 dex 6 critlik bracer geçebilir lacuniyi. Amulet Neck ve Gloves'da ias şart olmayacak herhalde. Dex Crit Chance Crit dmg o kadar dps kaybına sebep olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 ias e dr gelicek benim tahminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Hayyyyt ulan 60 oldum. Korkun ulan bendennn geliyorummmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 PFF ben hala 40 lardayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 40-55 arası super hızlı geçiyor sadece kendine güzel bi silah bul. Gir AHye AS,Dex veren max 50k goldluk en yüksek DPSli 2-3 itemdan birini al seni 5 level rahat götürür. Aşağıya Levelini ve max kaç paralık item aradığını yazarsan daha rahat bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Bence IAS ve crit damage acık ara en iyi stat.Bu kisini dengede tutmaya calısıyorum ben. Crit chance luks gibi geliyor bana.Fazla paranız varsa alın ama yoksa da pek birsey kaybetmiyorsunuz. Benim anlamadıgım itemlerdeki IAS miktarı dusecek diyor.Bu sonraki droplar icinmi yoksa ustumuzdeki itemlerde falan mı degisecek.Eger ustumuzdeki itemler falan IAS si duserse olay cıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Equipped lerin statları da değişir tabii ki öyle bir durum olursa. Yoksa onların fiyatları inanılmaz uçuk olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 ben dedim dedim inanmadınız zaten ias için düşük level giymeyin diye, bakın noldu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Absolut said: 40-55 arası super hızlı geçiyor sadece kendine güzel bi silah bul. Gir AHye AS,Dex veren max 50k goldluk en yüksek DPSli 2-3 itemdan birini al seni 5 level rahat götürür. Aşağıya Levelini ve max kaç paralık item aradığını yazarsan daha rahat bulursun. Abi zaten bende şuan buriza de kanyon var dotadan :) 105 dpsli 45k ya almıştım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 magdhayi da öldürdüm 5 stack buffla. 1 pack atlamak zorunda kaldim o da fast ve sacma sapan hizli bi mobdu. coooook rahat dh meleeye kiyasla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Silah level aralığını kendi level seviyenden 5-6 level yüksek bırakıp reduce level req. seçeneğine de 5-6 değer koyarsanız güzel itemler çıkıyor. Mesela ben lvl 50 de 680 dps silah ile geziyorum. LvL 50 gerekiyor reduce lvl req. 10 olduğu için normal de lvl 60 silahı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 lacuni ias dışında ms de veriyor bracerlarda zaten çok fazla dex olmadığı için bis kalması garanti gibi ama bot falan belli olmaz ms+250 dexlik botlar falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Baya yanlış fikirler belirtilmiş. IAS'i ne kadar nerfleseler de hala en değerli stat. Bir crossbow, bow'dan çok daha fazla damage vermekte. Ama aralarında büyük hız farkı var. Siz IAS stackledikten sonra bir bow kadar hızlı ve xbow kadar ağır vurmuş oluyorsunuz. Evet fazla stacklediniz mi bir noktadan sonra getirisi baya azalıyor. Bu da 2.8 daha önce belirttiğim gibi. O noktadan sonra full crit chance ve crit hit damage gitmek önemli. Bazı arkadaşlar bi ara vuruosun sonra kaçmaya devam ediyosun demiş. Bu çok yanlış, bir kere sharpshooter'ın tekrar kaydadeğer bir şekilde stacklemesini beklemek mantıksız. Uzun sürüyor çünkü. Bunu böyle yaparak oynayan varsa da elite mobların canlarının tekrar fullenmesini veya enrage'e girmelerini risk ediyor demektir. (Eğer ki bir türlü aggro'yu kaybetmişse) Yani her an bulduğun her fırsatta, mobla aranızda açılan her mesafede dönüp vurmak kardır. Bekleyerek ağır vurmaya çalışıyorsanız you are doing something wrong. Ama sharpshooter sayesinde açılışta üst üste 4 tane garanti crit impale + grievous wounds herhalikarda kardır. Niye 4? Çünkü sharpshooter stacki ilk critten 1 saniye sonra bozulur. IAS ne kadar yüksekse bu saniyeye o kadar fazla crit sığdırabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 2.8 aps nin olayı ne, moba varis zamanı mı katıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 yalnız hafiften twinkleyerek L24 DH yaptım, şu and 780 dps var. Barbarın sürünmesinden sonra iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Dynun said: 2.8 aps nin olayı ne, moba varis zamanı mı katıyoruz saniyede 2.8 tane ok atma demek.... attack speed boss fightlar disinda ise yaramiyor (solo icin) kite yeri olduktan sonra caltrop jagged spike ile cok rahat kesliyo butun elitler (reflect dmgler haric onlarda biraz delikanlilik yapmak gerekiyo). ss li 85k dps ile caltrop 6-10k tikliyo, yanimda enchentresda 5k dps yapiyo sagolsun. Yani 4sn de butcher kesmek istemiyorsaniz ias pahali bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Gangren said: yalnız hafiften twinkleyerek L24 DH yaptım, şu and 780 dps var. Barbarın sürünmesinden sonra iyi geldi. ahah ben kulle abuselayarak 54 yaptım dhı ;) harbi barbardan sonra nefes aldırdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar