Cute Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 _ILuVaTaR_ said: boj ve inna'yı işaretledim çünkü şu an bug var, attack speed increased by yerine incrases attack speed by diyen eşyalar attack speed vermiyor. Bu legendary seti için mi geçerli yoksa bütün setler için mi. Birde özellik olarak attack speeden bashediyoruz değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Itemın üzerinde increases attack speed yazıyorsa buglı attack speed increased yazıyorsa çalışıyor. Bütün itemlar için geçerli aynı durum 1.0.3 te fixlenecek muhtemelen. Boj Anglers gibi itemların çalışanını arıyorsanız, item adı aratmak yerine levelını seçip affixlerden attack speed% seçerseniz sadece çalışanları listeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hugrad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 craft olayını denedim pek bi cacık olacak gibi gelmedi.rare craftta kel alaka statlar geldi.random mudur bu? patchle adam olma durumu var mıdır ne dersiniz? yoksa blizz en baba itemleri ben ah da satcam craft yattara mı diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Sovereign said: Beyler aklınızda bulunsun, silahta IAS kötüdür. Silahta IAS aramayın, çünkü eğer varsa o IAS silahın dps'ine dahil oluyor. Dahil olduğu için olduğundan daha yüksek gözüküyor. Mümkünse hem boş socketlı hem de ekstra crit damage olan bir tane seçin. Üzerinde IAS olan silahın damage'ı düşük demektir. Bunu increased için mi increases için mi söylüyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Hugrad said: craft olayını denedim pek bi cacık olacak gibi gelmedi.rare craftta kel alaka statlar geldi.random mudur bu? patchle adam olma durumu var mıdır ne dersiniz? yoksa blizz en baba itemleri ben ah da satcam craft yattara mı diyor? statlar random ya ona yapacak bisey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 act III yeni basladim cikan 3 champin ikisi reflect damage(birisin de extra health var ustune). act II'de gelenlerın yarısı reflect damage. herifler resmen kod yazmis DH ile single takilan olursa diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 RMAH gelsin biraz para bayılarak rahat rahat geçersin oraları popcum. 50 dölar versen yeter heralde. 2-3 ay sonra bi 50 daha verirsin falan. OH MİS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 sana bile para veririm yine de item icin oyuna para vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 RMAH fiyatları belli olsun bakalım ona göre dostlar alışverişte görsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 az önce 60 olup helli bitirdim. diger karakterden 1-2 tane item aldim. su an inferno act1 sonundayim, 5 stack herseyi keserek geldim buraya kadar. 2 kere öldüm su ana kadar sadece ez mode Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 ben diabloya geldim ama yetemedim :P varmi bi cakalligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 cok rahatti ya diablo. ateşe basma bone prison yakalanma ekran disina cikma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 _ILuVaTaR_ said: http://i.imgur.com/c6q52.jpg karakter profilleri gelsin de şöyle paintle uğraşmayalım sdf Oha ya nasıl aldın bu gearı.100m falan vardır bunlar ne:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 valla barb ile zilyon kere olup act 2 kasamadim, oturdum bi dh levelladim. bikac gun ugrasla direk inferno diablo. iyi itemsiz melee char oynanmiyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Wispy said: Bir de Dex'li Andariel's Visage'lar 10m'dan başlıyor. Str'liler 1m. Batsın bu dünya http://i.imgur.com/PB5vY.jpg 2 gun once dustu. eskisini 5m'ye felan satmistim. o kadar pahali degiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Oha iyiymiş abi 5 milyona veriyorsan hemen oyun açıp buluşalım zaten das. Edit: Bir de act1den hala ekmek çıkar diyorlar, gerçekten öyle mi senin bu helmler hangi actda düştü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 level 58 helmi hellden bile düşüyodur muhtemelen :p ben de benimkini 3.5 milyona almıştım zamanında, millet değerini anladı heralde 10 milyona yaklaştı fiyatları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 5m'a instant alırdım öyle diyim. Yalnız enflasyon çok var. Marketteki gold miktarı da artıyor. Fiyatlar hep artacak. Zaten RMAH geldikten sonra böyle itemler golda satılmayacağı için iyice uçuk fiyatlar olacaktır. Gerçi golda rağbet de azalacak o zaman. Illuv bir de hakikaten o nasıl bir gear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Çok da büyük olayı yok ama demekki alıcı var enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 valla kastım yaptım ya, bazı eşyalar ben alırken daha ucuzdu dediğim gibi, gittikçe artıyor iyi eşyaların fiyatları. büyük olayı yok dediğin en iyi demon hunter helmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Lord_Argos said: Çok da büyük olayı yok ama demekki alıcı var enteresan aslında baya büyük olayı var.. demon hunterlar için best in slot headgear o. Üzerinde attack speed bulunan tek helm. Aynı şey bracers/chest/boots için de geçerli. Bu slotlarda normalde attack speed yok ama named legendarylerde var. DPS'i en çok arttıran stat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Bow yada crossbow alıcam ancak fikirlere ihtiyacım var. Aradığım özellikler Life steal, atack % ve critical damage inc. Bunların hepsini buldugum zaman dps 1000 altında bow yada crossbowlarda var. Bow mu alayım crossbow mu? Bir de %50 critical damage üzerine çıkarsa bow dps in çok önemi yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 lifesteal arama, yanlış hatırlamıyorsam inferno'da lifesteal %25 etki ile çalışıyor. life on hit stat al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Abi bow mu crossbow mu asıl soru bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ss+crossbos+crit damage bonus abanmaca ucussun sonra rakamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar