Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon Hunter, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

ZaugnaKhaldun said:

http://us.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#aRXYlV!ceT!Ycabbc

şu build nasıl oldu o zaman?

Inferno act I'deyim şu anda, hatred generator skillimden emin olamadım, hangi skill ve hangi rune kullanmalı?

valor muhabbetinden dolayı skill değiştirmek mümkün değil champ packlerden önce; dolayısıyla da all around iyi dps yapacak bir build lazım.

Ayrı bir soru olarak: Nether tentacles bug mı? Resmi forumlardaki yorumları da okudum da, nerf gelir sanki ona yahu?

HA / DA ve EA / NT standart zaten, diğerlerini fazla discp tüketmeyecek şekilde alabilirsin. Benim buildim de buna yakın, sadece bazı rune lar değişik ve rain of vengeance yerine spike trap kullanıyorum.

NT bug değil, DH lerin inferno skill i. O şekilde yüksek AOE vuran bir skill inferno da şart, her class ta var zaten.

Cull of the weak pasifi frost arrow olmadan bir işe yaramıyor. Onun yerine Steady Aim alacaksın. Inferno da artık trash mobları en fazla 2-3 vurusta indiriyor olabilmen lazım, bazı yüksek HP liler hariç. Elite ler de zaten slow un bir esprisi yok o yüzden Cull of the weak gereksiz. Mobları durdurup yavaslatma skill in Caltrops + immobilize rune olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Rain of Vengeance + Stampade kullanan var mı bilmiyorum ama inferno'ya kadar resmen mobları koyun gibi güdüyorsun.

Gerçekten aksiyon filmerinde freni patlayıp son gaz kahramanın üstüne gelen aracın karşısında duran Jason Statham gibi, Bruce Willis gibi son sn'ye kadar duruyorum, bunu patlatıp moblar geriye giderken gülüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:
Ayrı bir soru olarak: Nether tentacles bug mı? Resmi forumlardaki yorumları da okudum da, nerf gelir sanki ona yahu?

gelince düşünürüz, ihtiyacımız var gelene kadar. (:P) ss'i yerin dibine soktular zaten.

hatred generator'a filan gerek yok NT ile, yarasa aç full auto yardır xbow ile. ben guided kullanıyorum ranged straferlara karşı.
Sosyal ağlarda paylaş

Quadrophenia said:

Dex + Vit gideceksin standart olarak inferno ya kadar. Crit itemlerde de 'increased critical damage' de en iyisi.

Bende bi kaç yerde okudum da adamlar vitality gerek yok zaten one shot yiyoruz yazmışlar. Genel olaran dex + crit + critical damage inc gidin demişler. Bende fikrinizi alayım dedim
Sosyal ağlarda paylaş

ohyeah said:

Quadrophenia said:

Dex + Vit gideceksin standart olarak inferno ya kadar. Crit itemlerde de 'increased critical damage' de en iyisi.

Bende bi kaç yerde okudum da adamlar vitality gerek yok zaten one shot yiyoruz yazmışlar. Genel olaran dex + crit + critical damage inc gidin demişler. Bende fikrinizi alayım dedim

vitalitye genelde bosslarda gerek yokda elitleri ve normal moblari temizlerken gerek var.
Sosyal ağlarda paylaş

ohyeah said:

Quadrophenia said:

Inferno da öyle, öncesinde dex + vit gideceksin. Infernoda resist de almaya başlayacaksın. DH olarak melee damage minimal alman gerekiyor infernoda o yüzden resist ön plana çıkıyor vit yerine. Ama 'her mob tek atiyor' dogru bir ifade değil infernoda bile, gear a göre değişir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...