Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon Hunter, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

Kaede said:

valor acaip farkettiriyor öyle böyle değil
sıfır buffla sk 2 mavi düşürdü

bide buna bakın

http://i.imgur.com/Q96UB.jpg

ama dediğim gibi bazı propertyler imkansız artık. o yüzden act1 farma devam

kesinlikle, sadece mf vermiyo ayrıca düşen item sayısınıda arttırıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

bende 29k var fazla one shot yemiyorum artık hehe, gerçi resist durumuna da bakar.
dps biraz az gibi ama act 1 yaparsın o durumda.

bu arada ben fikrimi değiştirdim dual wielde geçtim, çok rahat max discipline veren silahlar bulunuyor, sanki daha da ucuz hand crossbowlar.
60 yaptım discipline baya rahatlatıyor hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

resi kasmak iyi güzelde melee moblar fast veya invis çıkarsa gene tek atıyorlar

hem hp hem armor hem resi kasmak da öyle bi gimplerki dps yapamam

bliz kafası şu anda tahminen solo istemiyor. o yüzden act1 den öte zorlamanın bir anlamı yok

ha ilerleniyor mu, ilerleniyor ama harcanan vakite yazık
Sosyal ağlarda paylaş

Hell'de nerflerden sonra mecburen Hungering Arrowu Entangling Shota döndüm slow durationu arttıran rune'le.

Elemental arrow da nether tentacle. Dar boğazlarda hakikaten feci vuruyor. Ekranın dışından spamlıyorum allah ne verdiyse

Gece Infernoya başlarım artık ama Act 2'de progress yapabileceğimi sanmıyorum. Butcher farmlarım diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

coop'la lvl 60'a kadar rapid fire + strafe ile geldim, demin solo infernoda bir pack denedim gene strafe ile indirdim hepsini döne döne. yavaş beyazlara rapid gene. daha fazla oynayana kadar kesin birşey yazmıyorum ama bazı mob türleri ve property'ler hariç işe yarayacakmış gibi geldi.

da yani act 2 filan yalan olur herhalde heh. bakalım ancak item'lar ucuzlarsa ama pek sanmam.
Sosyal ağlarda paylaş

act1 baydı aynen benide farmfarm nereye kadar
act2 de cave of the betrayerdan ikinci kanı alıcam ama o görünmez olan yılanlar benden alıyor kanı

respawnıma bi grup musallat oldu şimdi

fast/damage reflect/extra health/molten

propertylerin random olduğuna inanmıyorum artık ben

DH ? LOL NO HİRIZ DEMIÇ RİFLEKT ENCOY YOR SELF REYP
Sosyal ağlarda paylaş

nightmare'i barbar arkadaşla beraber bitirdikten sonra xp gelsin hem heyecan olsun diye solo bitireyim dedim bi de act 4'ten başlayıp, ilk boss baya ağzımı kırdı mırdı, dedim başlarım böyle işe. gittim act 3'te kastım biraz ama tekrar act 4'e geldiğimde ilk boss'u yeni hand crossbowumla bola shot kullanarak çok pis dövdüm, gerçekten canmışsın bola shot.

baya eğlenceli bi class ya, hele bugün görmediğim moblara doğru bikaç ok sallayıp aşağıda 10 mob öldürdün bravo yazınca çok cici oldu

champ packler de yormuyor şimdilik, hell nasıl olucak acaba
Sosyal ağlarda paylaş

Bu Fast moblara bir çare bulunması lazım.

DH'nin olayı zaten dokundurmamak üzerine kurulu, dokunursa ölüyorsun. Adam champ pack çıkarıyor tamamen counterlıyor bir classı.

Gerçi başka classların başka belalı kombinasyonları vardır büyük ihtimalle ama 4 affix çok fazla ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Fast mobu caltropla rahat kiteliyorsun ki... asil sorun teleport moblarda ozellike 1 shot vuranlari var. Birde instancein basinda kite alani olmuyan
yerlerde cikan elitler sorunlu. Ama zannetmiyorum nerf gelsin, barbarlar monklar feci ezik kaldilar infernoda (act 2 ve sonrasinda). DH su anda super ustune nerf bile cakabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...