Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 aquila said: mutfagimda borek yapardim. kalbimi kırıyorsun akü. hem bak o arada lvl 27 oldum bile. never underestimate the power of the teyze side. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 tamam cayi ben demlicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Kaede said: valor acaip farkettiriyor öyle böyle değil sıfır buffla sk 2 mavi düşürdü bide buna bakın http://i.imgur.com/Q96UB.jpg ama dediğim gibi bazı propertyler imkansız artık. o yüzden act1 farma devam kesinlikle, sadece mf vermiyo ayrıca düşen item sayısınıda arttırıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 0 mf ile 3 mavi düşüren bosslar 75 ile 5 mavi, 2 rare düşürüyor. bu durumu aynen yaşadım defalarca. 3 buff ile filan da 1 rare, 4 mavi gibi düşürüyor. kısacası ağır buff toplamadan bayağı anlamsız boss run. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 40k ya yakın hp 22k civarı dps var şu anda en temiz farm inf. act1 de son questin başından butchera kadar gitmek benim için rahat rahat 5 valor oluyor hem jailer hem butcherda hiç öyle fason quest mobu demeyin. jailer da dehşet item düşürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 35k hp 13k dps ile infernoya başladım. zaman olmadı ilerlemedim. iyi mi yoksa biraz AH de dolaşayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 aynen, ben de öyle yapıyorum. baya da ezik zaten jailor kesmesi de kolay butcher zor geliyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 bende 29k var fazla one shot yemiyorum artık hehe, gerçi resist durumuna da bakar. dps biraz az gibi ama act 1 yaparsın o durumda. bu arada ben fikrimi değiştirdim dual wielde geçtim, çok rahat max discipline veren silahlar bulunuyor, sanki daha da ucuz hand crossbowlar. 60 yaptım discipline baya rahatlatıyor hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 L60 da 2H mi kullaniyorsunuz 2x 1H mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 şu an 1h+shield kullanıyorum çok memnunum, crit build yaptım 41% crit 180% crit damage var. 10% crit caltrops rune'den geliyor tabi 31% yoksa. shield 7.5% crit ve 5% rapid fire crit 11% life dex veriyor çok sağlam oldum biraz da resist kastıktan sonra ölmüyorum heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 resi kasmak iyi güzelde melee moblar fast veya invis çıkarsa gene tek atıyorlar hem hp hem armor hem resi kasmak da öyle bi gimplerki dps yapamam bliz kafası şu anda tahminen solo istemiyor. o yüzden act1 den öte zorlamanın bir anlamı yok ha ilerleniyor mu, ilerleniyor ama harcanan vakite yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 yarın ilerlicem act 2'de ona göre konuşurum, act 1 sonu baya easy mod oldu şu an. eşyaların yarısı dex/vit/all resist şeklinde amulet/ring ve bracer/glove da pek yok sadece onlara crit falan almak mümkün diye. hepsi olsun dersem zengin olmak lazın heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Hell'de nerflerden sonra mecburen Hungering Arrowu Entangling Shota döndüm slow durationu arttıran rune'le. Elemental arrow da nether tentacle. Dar boğazlarda hakikaten feci vuruyor. Ekranın dışından spamlıyorum allah ne verdiyse Gece Infernoya başlarım artık ama Act 2'de progress yapabileceğimi sanmıyorum. Butcher farmlarım diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 coop'la lvl 60'a kadar rapid fire + strafe ile geldim, demin solo infernoda bir pack denedim gene strafe ile indirdim hepsini döne döne. yavaş beyazlara rapid gene. daha fazla oynayana kadar kesin birşey yazmıyorum ama bazı mob türleri ve property'ler hariç işe yarayacakmış gibi geldi. da yani act 2 filan yalan olur herhalde heh. bakalım ancak item'lar ucuzlarsa ama pek sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 act1 baydı aynen benide farmfarm nereye kadar act2 de cave of the betrayerdan ikinci kanı alıcam ama o görünmez olan yılanlar benden alıyor kanı respawnıma bi grup musallat oldu şimdi fast/damage reflect/extra health/molten propertylerin random olduğuna inanmıyorum artık ben DH ? LOL NO HİRIZ DEMIÇ RİFLEKT ENCOY YOR SELF REYP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Impale 25 hatred olarak görünüyor internette ama 20 hatred'a indirilmiş. Bir deneyin. Lvl58, 400dps 2h crossbow ile 50k crit atabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Allahın izniyle lvl 25 olup act 2 yi normalde bitirdim. belial reskill çekti gerçi bağa 4-5 kere ölmüşümdür. Azmodan bekle beni ben geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 nightmare'i barbar arkadaşla beraber bitirdikten sonra xp gelsin hem heyecan olsun diye solo bitireyim dedim bi de act 4'ten başlayıp, ilk boss baya ağzımı kırdı mırdı, dedim başlarım böyle işe. gittim act 3'te kastım biraz ama tekrar act 4'e geldiğimde ilk boss'u yeni hand crossbowumla bola shot kullanarak çok pis dövdüm, gerçekten canmışsın bola shot. baya eğlenceli bi class ya, hele bugün görmediğim moblara doğru bikaç ok sallayıp aşağıda 10 mob öldürdün bravo yazınca çok cici oldu champ packler de yormuyor şimdilik, hell nasıl olucak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Bu Fast moblara bir çare bulunması lazım. DH'nin olayı zaten dokundurmamak üzerine kurulu, dokunursa ölüyorsun. Adam champ pack çıkarıyor tamamen counterlıyor bir classı. Gerçi başka classların başka belalı kombinasyonları vardır büyük ihtimalle ama 4 affix çok fazla ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Fast mobu caltropla rahat kiteliyorsun ki... asil sorun teleport moblarda ozellike 1 shot vuranlari var. Birde instancein basinda kite alani olmuyan yerlerde cikan elitler sorunlu. Ama zannetmiyorum nerf gelsin, barbarlar monklar feci ezik kaldilar infernoda (act 2 ve sonrasinda). DH su anda super ustune nerf bile cakabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 fast mobu rahatlıkla caltropla kitelıyamıyorsun infernoda ne yazıkki öyle olsa bile 6 skillden birini tek property için ayırmak mümkün değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 act 2 de elitleri kesiyorum bide yanimda ferret var :) wowdaki pet hesabi geziyolar yanimda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 infernoda kalkanla gidiyorum. fark var mı emin olamadım. deneyen var mı başka o block + armor işte yarıyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 1H + kalkan DPS den çok kısmıyor mu? 60 olucam çok kararsız kaldım 2H + quiver mi alsam AH den yoksa 1H imin yanına bir shield mı alsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 fast olmayan etlitlerin bir kısmı bile caltroplayınca anca sizin hızınızda koşuyor öyle ümitlenmeyin ben bunları rahat kitelarım diye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar