Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Tempest said: o dmgle hala ss kullanıyosan iyi ki bırakmışın dh yi :) Criti düşükdür belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Regalya saolsun barbarımı bastan yarattı. Oyundan aldıgım keyif 10 katına falan cıktı diyebilirim. Act1'i gozum kapalı farmlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 pimp my barbar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 S-H said: @Hannibal44 resist,dps ve statlarını çok düşük faceroll yapıyorum demişsin çok şaşırdım,işin sırrı crit ve loh mu ? Res dusuk değil 800 oluyor buffla zaten %70 all ress yeterli . Ama arcane resim 1000 oluyor ki en önemli res o benim için sentryler yuzunden o yuzden arcane res kasmak lazım . Daha sonra ise Fire res . İşin sırrı bir buildde birde skilleri dogru kullanmak gerekiyor . Görüldüğü kadar kolay değil oynaması . Duruma göre koşucan veya dönucen berserki bitirmemek olay onu yapabilirsen olay bitiyor zaten . Bir berserk ile towndan sigebreaker'a kadar geliyorum nerdeyse . Ama asıl olay crit chance crit damage ve Loh'ta . Mesela benim 18k dpsim var ama 50k dps gibi vuruyorum crit chance ve crit damage yuksek oldugu için her 2 vurustan biri crit ve 3.5 katı fazla vuruyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Tempest said: o dmgle hala ss kullanıyosan iyi ki bırakmışın dh yi :) Crit chance için kullanıyorum ss'i normal dps 60k idi . Ayrıca dh'nin bir sorunu yok zaten kasmakta tek fark barbar bu builde ondan 3 kat daha hızlı kasıyor ve yatmıyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 İyide 18 dps demek, düz 18k vuruyorsun demek değilki. O crit şans ve crit damage'de içinde o 18k'nın. Saniyede 18k vuruyorsun ortalama olarak tek hedefe. attığın bütün yüksek critler dahil yani o 18k dps'e. Yani diyelimki sen aynı crit şans ile (hani critle açılan skiller aynı miktar açılsın diye söylüyorum) ama çok daha düşük crit damage'e sahip olsan ve eline iyi silahla alsan bu sayede 18k dps yapsan, gene bire bir aynı hızla keseceksin o mobları. Sana şuan o hız normal geliyor olabilir ölmeden ilerlediğin için, ancak aslında baya yavaş kesiyorsun mobları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 hmm o zaman genel olarak act3 için neyim eksik neyim fazla ufak tefek tavsiye isteyim,ama şu ww build için sormuyorum çok zevksiz gözüküyor,belki çok sıkılırsam denerim bi ara. http://i.imgur.com/g0yeB.jpg 39.7k hp ve resistler shoutla birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 FreEmoon said: İyide 18 dps demek, düz 18k vuruyorsun demek değilki. O crit şans ve crit damage'de içinde o 18k'nın. Saniyede 18k vuruyorsun ortalama olarak tek hedefe. attığın bütün yüksek critler dahil yani o 18k dps'e. Yani diyelimki sen aynı crit şans ile (hani critle açılan skiller aynı miktar açılsın diye söylüyorum) ama çok daha düşük crit damage'e sahip olsan ve eline iyi silahla alsan bu sayede 18k dps yapsan, gene bire bir aynı hızla keseceksin o mobları. Sana şuan o hız normal geliyor olabilir ölmeden ilerlediğin için, ancak aslında baya yavaş kesiyorsun mobları. Hayır işte öle değil . Crit damage normal dpsini artırıyor (crit vurmadanki dpsin) . Ayrıca crit damage vurursan onun hasarını artırıyor . Yani ben 18k dps ve %350 crit ile 2 vurustan 1'ini crit vuruyorsam crit damage'ı olmadn 50k dps ile hemen hemen aynı vururum . Ayrıca yavaş kesmiyorum 2 elite packini ortalama 20-25 saniyede kesiyorum isterseniz bir fraps kayıt yapıp yarın youtube'a koyarım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 broken spec işte başka bi olayı yok. tornado nerflenince (ki umarım öldürmezler iyice) biticek olayı o buildin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 S-H said: hmm o zaman genel olarak act3 için neyim eksik neyim fazla ufak tefek tavsiye isteyim,ama şu ww build için sormuyorum çok zevksiz gözüküyor,belki çok sıkılırsam denerim bi ara. http://i.imgur.com/g0yeB.jpg 39.7k hp ve resistler shoutla birlikte. loh/ls eksik bence. onlar olmadan oynamak da mümkün ama bariz kolaylaştırıyor bu statlar oyunu. şu an senn için tek self heal revenge ve varsa ignore pain. dmg de yeteri kadar yüksek değil o yüzden doğal olarak sıkıntı yaşıyor olabilirsin bazı elite packlerde. tldr ya dmg arttır daha fazla yada loh/ls edin bir şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Aluriel net rakamlar verebilir misin,min optimum dmg ve loh için? hani loh lazım demek yerine xxx loh lazım dersen daha rahat olur:) weapon tercihlerimden criti bırakırsam iyi loh silahları edinebilirim,şu an ki critim sınırda mı yoksa düşmesinde sakınca yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 crit chance iyi de crit dmg az ya bence. loh 700 falan yeter sanırım, daha çok daha iyi tabiki. 937 loh / %5 ls ile gayet rahatım mesela ben ama dmg yüksek tabiki benim baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Hannibal44 said: Aluriel said: faceroll dediğinin içine ilk gelen shielding/invul minion packinden kaçıyorum dahil mi_? Hiç bir elitettan kaçmıyorum invullar bilhassa daha kolay etrafında koşarak kesiyorum onları dönmeden . @Tempest 5m'lik gearla dh ile hiçbir şey yapamassın. En az bi 150k dps lazım act 3 için hızlı farmlamak için (ss ile ). Ben 167k dps dh ile rahat farmlıyordum ama dh illaki yatıyor barbar bu build ile full runda 1 kere yatmıyor . http://img856.imageshack.us/img856/5733/barbar3.jpg Ayak üstü birde diablo kestim :D http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0iyqjhYO7GI http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=My1M8exS0fs http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=y7_Y4irSR3c Cıbıl DH+5m=act3 Ya şöyle bir şey var. Gearın iyileştikçe barbarla oynamak gittikçe kolaylaşıyor. Ben barbarımla act 3 farmlarken göbeğimi kaşıyordum. Ama gear gerçekten iyiydi. (Artık değil. Para daha güzel geldi.) DH ile ise çok daha makul fiyatlara act3 farm yapılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 5m ile ben de yaparım act3 barbarian ile gayet rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 act3 ü yapabilmek eğer tek seferlik geçebilmek anlamına geliyorsa bütün karakterlerle5me yapabilirsiniz zaten. O videolardaki DH ile karşısına çıkacak 10 elitten 6-7 sini kesemez adam. Shieldi, fasti, mortarı, teleportu olmayan elite kesmek için 5me de gerek yok ver elime sadece bir silah sabaha kadar kitelayıp keseyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 yoo kesersin alayını gayet 5m ederinde gear ile. belki tornado saçmalığı nerflendikten sonra değişebilir durum ama sanmıyorum yine çok bişey değişeceğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Tornado nerflense bile yaparsın gine 5 mile 30-40k dps idare der physical ile gene farmlarsın bitane loh ls oh ile her türlü hiç olmadı 100klik bi hoc alıp sword and board takılırsın gene farmlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 5mlik setle act3ü baştan sona barbarla elit atlamadan bitirip videosunu atın 50mlik silah vericem, buraya yazdım hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Aluriel kapar 50m lik silahı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 yaparım hertürlüde CBA :D 5 tane silah aldım denim 70-80+ cirt dmg 100-150+ str 800-850 dps arası toplam 500k dan az tuttu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 abi tamam, diyorum işte barbarla elit atlamadan kesin 5mlik setle silah vericem. sözüm söz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Regalya said: yaparım hertürlüde CBA :D 5 tane silah aldım denim 70-80+ cirt dmg 100-150+ str 800-850 dps arası toplam 500k dan az tuttu :D 5 silah,dediğin özelliklerde ve toplam 500k'dan az ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 evet :D /edit: yalan söylemiyim şimdi 640 tutmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 1 milyondan başlıyor o silahlar nasıl oluyor ben anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Şu ve benzeri şekilde refresh spamlıyorum oltaya çok geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar