Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Alur benim barbar da 55, bize de bi el atarsın dimi gear konusunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Önceki postları oku :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 abi ekleyin, gündüzleri afk olmadığımda yardımcı olurum her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 ghom the larder'ı kesemiyorum intihar etmek üzereyim şu an sinirden falan. taktiği maktiği bi şeyleri yok mu bunun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 var var :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Life on hit + overpower/ignore pain reflecti = larder ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Aluriel said: http://i.imgur.com/yxFQW.jpg chestin nedir cok merak ettim. soket olmadan istedigim gibi chest bulamıyorum statları cok düşük kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 175 str, 53 vita, 47 fire resist, 66 all resist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 soketsiz chest ve don almam ben o gemleri orda görücem arkadaş, takıntı yaptım slkşgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 çok iyi değil abi zaten itemlarım. gayet mediocre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 http://us.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#afkiPR!ZYf!YZcYZb önceki sayfalardaki weapon throw buildin biraz değişik versiyonu. çok rahat 5 stack azmodan farmlanabiliyor. diablo deneme fırsatım olmadı daha. bu arada bash yerine herhangi bi fury generator skill alınabilir gibi. yüksek resist veya loh falan gerektirmemesi çok iyi. crit lazım ama biraz. bi de weapon throw costu 4-5 fury düşüren bi belt lazım, çok pahalı değil zaten. yalnız frenzy + loh/ls gibi çok rahat hp dolduramıyorsunuz. bi de bu saate kadar hep melee oynadıysanız alışana kadar mortar biraz sıkıcı olabiliyor. onun dışında colossal golgor packleri falan frenzy buildten daha rahat kestiğimi söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 he bu arada wotb, frenzy shrine vs ile 240k dps oluyor diyorduk da utanmaza bak http://i46.tinypic.com/im6ixe.jpg 980k dmg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 nasıl oynanıyor bu build bi deniyeyim bakayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 bi fark yok abi frenzy yerine weapon throwla vuruyorsun işte. critledikçe fury doluyor zaten. arada melee vurursun fury sıkıntısı olursa yada warcry. moltendir plaguedır yalan oluyor direk o çok iyi. mortara alışması zor biraz sadece. onun dışında pek bi sıkıntı yok. çok rahat kite herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 5 6 senedir foruma yazmıyodum dayanamadım yazayım :) Aluriel hacı benim barbiyede ( dayak yiyen barbar olmaz anca barbie olur )bi el atsan :) musait oldugunda. 30k dps bufflu 1k 1.1k all res . 8k armor 25k can var act 2 canımdan bezdiriyor. bi dayak yemedigim goblin kaldı :) Amonraokoth#2222 yada Apostrophes davet yolladım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 25k can ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apostrophes Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 25k can az mı? Benım de aynı da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 hp overrated ya ama 25k da çok değil yani. yardım işi gündüz olur anca yarına falan, eklerim girince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apostrophes Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Aluriel Hocam yardım ederse bakalım bizde bişeyler yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 25k az ama ne bileyim resitlerin yüksek dps idare edecek kadar ben daha az dps ve res ile act2'de zorlanmıyordum geriye stat bi tek hp kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ya oyun tarzına göre değişir. ben mesela solo oynuyorum 800 resistle act3ü rahat kasıyor sayılırım ama dpsim buffsız 48k. hp 40k. ama ne olursa olsun benim düşüncem 25k hp az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 40k hp iyi ya rahat rahat takılabilmek için. benim de 41k hp var ve yetiyor yani hrşeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apostrophes Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Yarın Alu. hocam bir yardım edersen sevınırım pekı dps i nasıl taşıyacaz 40k lara hp hadi kolay dıyelım. Dps işi biraz zor gibime geliyor birde skill dagılımını yanlıs yapıyor olabılırız:D tahminim o yana da var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Charını, itemlarını ve skillerini koyarsan daha iyi yardımcı olabiliriz. Hedeflemen gereken statları, ucuza uplayabileceğin itemlarını falan şeklinde. Şu anda hiç bir şey söyleyemiyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Apostrophes said: Yarın Alu. hocam bir yardım edersen sevınırım pekı dps i nasıl taşıyacaz 40k lara hp hadi kolay dıyelım. Dps işi biraz zor gibime geliyor birde skill dagılımını yanlıs yapıyor olabılırız:D tahminim o yana da var :D mevcut dps'in o kadar düşük değil act2 rahat yapılacak düzeyde,ben 25k ile hallediyordum yani en azından çile çektirecek seviyede olmuyordu.ya hp problemi yada skillerde problem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar