Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbarian, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

stormeagle said:

@regalya

ww spec biraz açarsan iyi olur.
Bu arada act 3 için en az 800 all resist lazım nsl 5-6m ile geçiceksin ki tecavüz ediyorlar resmen.

800 all resist lazım olayını kim çıkardı bilmiyorum da çok doğru değil ya bence.

lightning, arcane, cold, poison resist 800 olsa neye faydası var? 600 de yeter her türlü. fire ve physical önemli ama, onlarda lazım 800+

gidip molten, plague içinde beklersen, mortar geldiğinde arkanı duvara verirsen, arcane sentryden bi zahmet çekilmezsen kenara ederler tabi tecavüz
Sosyal ağlarda paylaş

Glove'un hem crit chance, hem crit hit dmg. vermeli, chestin ve foot all resist vermiyo, helmi de upgrade etmen lazım, statları kötü. Off-hand'e loh + crit hit dmg wep alıyorsun 500 600 dps olsa bile olur.

All resistli ringin kötü. Amulet'e de crit chance lazım.

Diğer parçalarla da oynamak lazım ufak tefek.

Özetle; crit chance olabilecek her slota crit chance, bulabilirsen crit chance + crit hit dmg + str

Chest'inde all resist yok ama bayağı hp topluyor gibi o, socketlere de vit tak. HP'ni 40k'ya kadar düşürebilirsin, 30 40 civarı vit veren itemların olduğu slotlara, vitsiz max. strli itemlar al, çok rahat edersin.

Bende;

700+ all resist (2-3 tanesi 800+)
Battle shout + berserker's rage 61k dmg
36k hp
43.5 crit chance
416 crit hit dmg
var.

15m harcamadım geara, 5.5m harcamıştım ilk 60 olduğunda barbarım, üstüne 5-6m daha yatırım yaptım, 3 slotu da kendim düşürdüm.

(Bul-kathos diye bir ring var, ondan bir tane ucuza kapatırsan (200k'ya aldım ben) bayağı iyi, 200+ lot, str, all resist, crit dmg 20+)
Sosyal ağlarda paylaş

her itemda all resist, str vita olacak diye bi kural yok. birinde vita olmaz str çok olur diğerinden kapatırsın ordaki eksiği.

daha önceden de yazmıştım da yine yazayım. bence bazı slotlarda vazgeçilmez denebilecek statlar var mesela.

helm socket, yüksek str, crit chance kesin olmalı. vita ve/veya all resist yada fire/physical resist olursa iyi olur
shoulder yüksek str, all resist kesin olmalı. bu ikisinin yanına vita ve/veya %life, fire/physical resist bonus.
bracer yüksek str, all resist, crit chance kesinlikle olmalı. bunların yanına vita da olursa çok iyi.
gloves yüksek str, crit chance ve crit dmg kesinlikle olmalı. bunların yanına sırasıyla attack speed, all resist yada vita gelirse iyi olur
boots yüksek str ve all resist kesinlikle olmalı. vita da olursa iyi olur. bazıları movement speed olmadan oynayamıyor ama ben eksikliğini hissetmiyorum mesela pek.
belt yüksek str, all resist kesinlikle olmalı. life steal de olmalı bence. bonus olarak %life ve vita olabilir sırasıyla
pants yüksek vita, yüksek str. yanında bonus olarak all resist.
chest armor yüksek vita, yüksek str. sonra sırasıyla hp eksikse %life , resit eksikse all resist/fire resist/physical resist
ring str, crit chance, crit dmg, bunların yanına bonus olarak all resist, vita, loh olabilir
amuletyüksek str, crit chance, crit dmg. yanına bonus olarak sırasıyla vita, all resist, loh, %life
weapons main hand axe/mace, crit dmg ve socket kesinlikle. ikinci olarak str ve vita. life steal ve loh bonus.
off hand loh en önemli stat. bonus olarak sırayla socket, crit dmg, str, vita, life steal
Sosyal ağlarda paylaş

10m tutmaz, özellikle glovelar çok ucuzla milletin glovedan zengin olcam kafası sağolsun ^^ . Bracer'lar da göreceli ucuzluyor aynı nedenden dolayı.

Benim hala 1m civarına bulamadığım tek bir item var o da socketli helm, benim helmimde socket yok ama statları çok güzel, yüksek str, vit, crit chance ve all resist var, bunu değişirsem + socket isterim bu özelliklere... O yüzden 10m'den aşağı bulamıyorum hiç bir şey; bir bulsam 42-43k falan olacak hp'm oturup inferno'yu bitirip camdan atıcam laptop'u.
Sosyal ağlarda paylaş

bu yazı hakkında ne diyorsunuz

quote:

Orijinalden alıntı:

Orijinalden alıntı:

Orijinalden alıntı:

Benim hayatta kalmam revenge ve furious charge'a bağlı... Oynarken gerçekten hp kürem bir boşalıp bir doluyor,yani çok ince bi çizgide yürüyorum :) Fakat illa ki ya revenge aktif oluyor ya da furious charge ve böylece hp mi dolduruyorum... Eğer ki şansızlık olursa ve 9-10 hit almama rağmen revenge aktif olmassa heal potion içip soluklanıyorum... Dps'im 40 k olduğu için yüzde 200 damage veren revenge'e moblar pek dayanamıyor ve 2-3 dönüşten sonra etrafta mob kalmıyor...
Elitler geldiği zaman ise berserker ve earhtquake aynı anda kullanıyorum ve videoda da gördüğünüz gibi eğer elitler menzilli değilse ölmeleri saniyeler sürüyor...Eskiden 700 civari dex'im vardı şu an 150 böylece revenge daha fazla aktif oluyor,Eskiden 700 civari dex'im vardı şu an 150 böylece revenge daha fazla aktif oluyor,900-1000 arası res vardı son patchten sonra baktım oyun kolaylaşmış onu 500-600 sularına çektim(warcry'lı hali) ve onun yerine dps arttırdım...Dps yüksek ise act 3-4 de ayakta durmak tamamen skill ağacınıza ve skillleri yerinde kullanıp kullanamamanıza bağlı....

alıntı .... Dex'in düşük olması revenge'in daha fazla aktif olmasını nasıl sağlıyor açıklayabilirmisiniz lütfen.

alıntı ...... bende nerak ettim doğrusu...

Dex dodge şansı verdiği için,gelen saldırıları dodge luyorsunuz ve bu yüzden revenge aktif olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

stormeagle said:

Mesala senin belt nasıl ?
70vit
70str
60 all res
%12 frenzy bonus
bu belt ii mi
Yada 4-5m immortal king var

iyi değil bence beltte 170+ str olması lazım

mastere said:

Regalya kardeş ben frenzy damage veren belt i takıyorum yalnız dps in değiştiği details kısmında gözükmüyor.Bu bug mı acaba ?

Göstermez dpsde onu
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...