Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 stormeagle said: @regalya ww spec biraz açarsan iyi olur. Bu arada act 3 için en az 800 all resist lazım nsl 5-6m ile geçiceksin ki tecavüz ediyorlar resmen. 800 all resist lazım olayını kim çıkardı bilmiyorum da çok doğru değil ya bence. lightning, arcane, cold, poison resist 800 olsa neye faydası var? 600 de yeter her türlü. fire ve physical önemli ama, onlarda lazım 800+ gidip molten, plague içinde beklersen, mortar geldiğinde arkanı duvara verirsen, arcane sentryden bi zahmet çekilmezsen kenara ederler tabi tecavüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Ben bi gearımın ss ini hazırlimde bi el atın şunu bunu değiş diye. Act 3 e girim bende. Gear bu şekilde; (War cry ile) 1360 str 1060 vit Bütçe 15m En acil olarak nelerin değişmesi gerektiğini, ne şekilde olması gerektiğini yazarsa birileri sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Glove'un hem crit chance, hem crit hit dmg. vermeli, chestin ve foot all resist vermiyo, helmi de upgrade etmen lazım, statları kötü. Off-hand'e loh + crit hit dmg wep alıyorsun 500 600 dps olsa bile olur. All resistli ringin kötü. Amulet'e de crit chance lazım. Diğer parçalarla da oynamak lazım ufak tefek. Özetle; crit chance olabilecek her slota crit chance, bulabilirsen crit chance + crit hit dmg + str Chest'inde all resist yok ama bayağı hp topluyor gibi o, socketlere de vit tak. HP'ni 40k'ya kadar düşürebilirsin, 30 40 civarı vit veren itemların olduğu slotlara, vitsiz max. strli itemlar al, çok rahat edersin. Bende; 700+ all resist (2-3 tanesi 800+) Battle shout + berserker's rage 61k dmg 36k hp 43.5 crit chance 416 crit hit dmg var. 15m harcamadım geara, 5.5m harcamıştım ilk 60 olduğunda barbarım, üstüne 5-6m daha yatırım yaptım, 3 slotu da kendim düşürdüm. (Bul-kathos diye bir ring var, ondan bir tane ucuza kapatırsan (200k'ya aldım ben) bayağı iyi, 200+ lot, str, all resist, crit dmg 20+) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 İtemlerde 3 aynı özellik arayınca fiyat tavan yapıo. all res vit str yani bir iteme vitalty aban diğerine str aban diyorsun. Bölece daha ucuza gelecek ? Birde all resist hangi itemlerimde olmalı ve en az kaç olmalı ? 60 all res yeterlimi bir item için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 her itemda all resist, str vita olacak diye bi kural yok. birinde vita olmaz str çok olur diğerinden kapatırsın ordaki eksiği. daha önceden de yazmıştım da yine yazayım. bence bazı slotlarda vazgeçilmez denebilecek statlar var mesela. helm socket, yüksek str, crit chance kesin olmalı. vita ve/veya all resist yada fire/physical resist olursa iyi olur shoulder yüksek str, all resist kesin olmalı. bu ikisinin yanına vita ve/veya %life, fire/physical resist bonus. bracer yüksek str, all resist, crit chance kesinlikle olmalı. bunların yanına vita da olursa çok iyi. gloves yüksek str, crit chance ve crit dmg kesinlikle olmalı. bunların yanına sırasıyla attack speed, all resist yada vita gelirse iyi olur boots yüksek str ve all resist kesinlikle olmalı. vita da olursa iyi olur. bazıları movement speed olmadan oynayamıyor ama ben eksikliğini hissetmiyorum mesela pek. belt yüksek str, all resist kesinlikle olmalı. life steal de olmalı bence. bonus olarak %life ve vita olabilir sırasıyla pants yüksek vita, yüksek str. yanında bonus olarak all resist. chest armor yüksek vita, yüksek str. sonra sırasıyla hp eksikse %life , resit eksikse all resist/fire resist/physical resist ring str, crit chance, crit dmg, bunların yanına bonus olarak all resist, vita, loh olabilir amuletyüksek str, crit chance, crit dmg. yanına bonus olarak sırasıyla vita, all resist, loh, %life weapons main hand axe/mace, crit dmg ve socket kesinlikle. ikinci olarak str ve vita. life steal ve loh bonus. off hand loh en önemli stat. bonus olarak sırayla socket, crit dmg, str, vita, life steal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Belt,chest,shoulder harici hepsini değiştirmem gerekiyor sanırım. Ringler,amulet,silahlar,helm,eldiven,bracer ... En az 10m oda en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 10m tutmaz, özellikle glovelar çok ucuzla milletin glovedan zengin olcam kafası sağolsun ^^ . Bracer'lar da göreceli ucuzluyor aynı nedenden dolayı. Benim hala 1m civarına bulamadığım tek bir item var o da socketli helm, benim helmimde socket yok ama statları çok güzel, yüksek str, vit, crit chance ve all resist var, bunu değişirsem + socket isterim bu özelliklere... O yüzden 10m'den aşağı bulamıyorum hiç bir şey; bir bulsam 42-43k falan olacak hp'm oturup inferno'yu bitirip camdan atıcam laptop'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Belte ls yerine 10%+ frenzy kovalayın 200+ str ile dmg 40-50k ve üzeri olunca 3% ls yetiyor zaten çoğu yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 evet ya eski mesajda yazmıştım onu da burda atlamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Regalya said: Belte ls yerine 10%+ frenzy kovalayın 200+ str ile dmg 40-50k ve üzeri olunca 3% ls yetiyor zaten çoğu yerde Mesala senin belt nasıl ? 70vit 70str 60 all res %12 frenzy bonus bu belt ii mi Yada 4-5m immortal king var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 mesela ordan vit at, str 3 katına çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Koyduğum gear daki belti değiştirim mi yani ? Önerin nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 ondan önce crit veren bi bracer al bence. crit ve crit dmg vermeyen yüzüğü de değiştirebilirsin. eldiven de aynen crit dmg yok. pantolon da kötü baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 bu yazı hakkında ne diyorsunuz quote: Orijinalden alıntı: Orijinalden alıntı: Orijinalden alıntı: Benim hayatta kalmam revenge ve furious charge'a bağlı... Oynarken gerçekten hp kürem bir boşalıp bir doluyor,yani çok ince bi çizgide yürüyorum :) Fakat illa ki ya revenge aktif oluyor ya da furious charge ve böylece hp mi dolduruyorum... Eğer ki şansızlık olursa ve 9-10 hit almama rağmen revenge aktif olmassa heal potion içip soluklanıyorum... Dps'im 40 k olduğu için yüzde 200 damage veren revenge'e moblar pek dayanamıyor ve 2-3 dönüşten sonra etrafta mob kalmıyor... Elitler geldiği zaman ise berserker ve earhtquake aynı anda kullanıyorum ve videoda da gördüğünüz gibi eğer elitler menzilli değilse ölmeleri saniyeler sürüyor...Eskiden 700 civari dex'im vardı şu an 150 böylece revenge daha fazla aktif oluyor,Eskiden 700 civari dex'im vardı şu an 150 böylece revenge daha fazla aktif oluyor,900-1000 arası res vardı son patchten sonra baktım oyun kolaylaşmış onu 500-600 sularına çektim(warcry'lı hali) ve onun yerine dps arttırdım...Dps yüksek ise act 3-4 de ayakta durmak tamamen skill ağacınıza ve skillleri yerinde kullanıp kullanamamanıza bağlı.... alıntı .... Dex'in düşük olması revenge'in daha fazla aktif olmasını nasıl sağlıyor açıklayabilirmisiniz lütfen. alıntı ...... bende nerak ettim doğrusu... Dex dodge şansı verdiği için,gelen saldırıları dodge luyorsunuz ve bu yüzden revenge aktif olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 çokmuş dps 40k :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 15k dps ile Diablo kestim, np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Regalya said: Belte ls yerine 10%+ frenzy kovalayın 200+ str ile dmg 40-50k ve üzeri olunca 3% ls yetiyor zaten çoğu yerde Regalya kardeş ben frenzy damage veren belt i takıyorum yalnız dps in değiştiği details kısmında gözükmüyor.Bu bug mı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 gözükmez orda. sadece frenzy dmg göstermiyor çünkü orası. en rahat bi o beltle bakarsın frenzy dmg ne kadar vuruyor diye, bi de farklı beltle. sonra karşılaştırırsın aradaki farkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Aluriel said: gözükmez orda. sadece frenzy dmg göstermiyor çünkü orası. en rahat bi o beltle bakarsın frenzy dmg ne kadar vuruyor diye, bi de farklı beltle. sonra karşılaştırırsın aradaki farkı Tmm oyle deniyim bi tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 İnsan zaten barbara niye dex kasar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 beyler wotb'siz olmazsa olmaz mı sizce. arkadaşa uydum çıkardım battlerage aldım ama champlerde az geliyo dps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 wotb almazsan monk oyna daha iyi barbarın wotbsuz hali =) olmazsa olmaz şey bence çünkü amaç kısa zamanda packleri eritmek beyaz moblar zaten vursan ölüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 wotb bersek skilli değil mi ? Oyunda daha iyi bir skill var mı desem :) ? 15 sn boyunca Terminator Rise of Machine yapıyor daha ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 stormeagle said: Mesala senin belt nasıl ? 70vit 70str 60 all res %12 frenzy bonus bu belt ii mi Yada 4-5m immortal king var iyi değil bence beltte 170+ str olması lazım mastere said: Regalya kardeş ben frenzy damage veren belt i takıyorum yalnız dps in değiştiği details kısmında gözükmüyor.Bu bug mı acaba ? Göstermez dpsde onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Bu şekilde vit veya % life oluncada all resist kaybı oluo belt'de ? nerden baksan 60 all res gitti. Act 3 için ideal hp 30-40k diyorlar gerçi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar