deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 80k frenzy buffı upken mi bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 o +crit damage e nasıl ulaşıyorsunuz yahu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 crit dmg + socketli silahlar, 60 + 60 silahladan gelse (max 100+100 bu arada silahlarda) 80+80 socketlerden gelse 280 zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Regalya said: daha fazla damage ihtiyacım olmadığı için değiştim ben onsuzda 140k civarı critliyorum full frenzy ile zaten herşey 1-2 critte ölüyor o yüzden hiç gereği yok 40-50k üzeri dps varsa bence gereksiz act 3 için bide dediğim gibi muhtemelen buglu çoğu zaman full 3% çekiyor 0.6% yerine. 80k dmg 5 stack maniac olmadan dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 evet frenzysiz sade shoutla crit damage bakımından az yüzüğümün biri crit dmgsiz ve iki silahda soketsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 statlarım bu şekilde şuanda(rage + warcry var) . act3 için yeterlimi? double tornado act2 yi rahatlıkla yapabiliyorum. daha önce defansif oynuyordum, pek beceremedim dw olayını galiba ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 oha hp ye ve dmga bak bende yarısı kadar onlar (yarısından daha bile az hatta dps) resistler 1,1k+ act3 e yetiyo (dps hariç) yeter heralde senin de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 bende problem var o zaman agır noobum :D beceremedım resmen double tornado speci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 tankım ben ama alakasızız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 bufflı son durumum bi silah alırsam akıcam nası şu şekilde? hayvan tankım di mi? dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 o damage ne la ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 act3 combatı çok zevkli oluyo dün bi goblin gördüm köşedeydi direk sıkıştırdım hayvan sıkıldı portal açtı gitti ya öldüremedim bi türlü kılıç çok bayık ya 800 dps :/ ingame item trade e topic açtım 2m+ bi fiyata kılınç alıcam birilerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Bir kere senin bir skillden fedekarlık yapıp earthquake alman şart, böylece goblin kesmektir elite kesmektir gibi konularda her 105 sn ye de bir kullanacağın çok ağır dps bir skillin olur. Hatta feda edecek 2 skill bulursan, EQ yanına wrath of the berserker(insanity) alıp, en azından 2 dakikada bir de olsa, karşına çıkan eliteleri eritecek bir silah olur elinde. Öbür türlü baya sıkılırsın bir süre sonra dps eksikliğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 charge ve revenge olmaz warcry da sıkıntı leap belki alınmayabilir yerine earthquake filan giderli olabilir bi de hatta pasiflerden tough as nail yada diğer armor veren gidebilir bilemedim onun yerine de dps skillerinden birini alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nayu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 arkadaşlar bu crit dmg nasıl hesaplanıyor?.Bende buffsız 26k dmg var combat'a girdiğimde 42k dmg oluyo yalnız vurdugum crit dmg 50k ile 70k arasında oluyo.bu arada crit dmg %345 şuan da neden bu kadar küçük dmg görüyorum acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 mulgear o kadar resist gereksiz, armor da aynen. double tornado sevemedim ben ya frenzy/sidearm + wotb/slaughter takılıyorum bu ara. wrath açıkken insanity rune ile 400k+ critler görüyordum ama slaughter ile daha hızli kesiyorum sanki özellikle melee eliteleri falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 pony, act 3 falan tanklayacak kişinin minimum 1k resisti olması gerekmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 whimsyshire ile işim olmaz. act3-act4 5850 armor 750 resistler (fire 850 - physical 900 civarı) gayet rahat tanklamaktan kastın zaten wrath bitmeden yatmayan elite yok gibi bisey su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nayu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Aluriel said: whimsyshire ile işim olmaz. act3-act4 5850 armor 750 resistler (fire 850 - physical 900 civarı) gayet rahat tanklamaktan kastın zaten wrath bitmeden yatmayan elite yok gibi bisey su an minimum dmg,hp kaç olması gerek aluriel rahat takılmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 ona bisey diyemem ya loh lifesteal falan etkiliyor çünkü. benim 48k dmg var, 60k oluyor full fury ile. baya rahat. yani 30-35k üzeri sıkıntı olmaz gibi sanki. life da aynen diğer statlara bağlı ama 1.03 öncesi gibi tek vuruşta 20-25k vuran bişey kalmadı artık. 38k hp ile kestim ben diabloyu mesela 5 stack. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nayu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 benim full fury ile 42k dmg oluyo,680 civarında resist(930 fiziksel )6800 armor var.loh,life steal 0 act2 cok rahat yapıyorum ama act3 başında çok fena tokatlıyolar normal moblar,elite packler aynı şekilde farmlıyolar resmen beni8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 14.5k dps yaptım bi pasifi değiştirip berserker da aldım demin belial enrage oldu dfgdfg ki kestiydim daha az dpse 3 kere filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Dün 220k dpsli DH nin itemlarını tanıdıklara dagıtıp patchten önce terk ettiğim çıplak barbarıma 3-5 item aldım act 2 ni agzını kırıyorum solo. Özüme döndüm. Durum şöyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Barbara 555 dps %170 crit, str, vita off hand taktım, DPS = 40k (üstüne maniac, berserker rage falan da eklenince 60k'yı geçiyor combatta) Crit hit dmg. = %456 Crit hit chance = %40.50 HP = 33k Resistler 630-750 arası Leap yerine overpower; insanity yerine de slaughter aldım, slaughter mükemmel ötesi bir şey. Elitelere artık etrafımdaki herşeyi toplayıp gidiyorum; op + revenge'le bi bastım her yer crite dönüyor. Act 2'de 2 packi birden 5sn sürmeden kestim az önce böyle :P Bu arada act 3 farmlıyım diye uğraşıyorum ama saçma bir şey var, bir türlü resistleri upgrade edemedim. İla ki 10m falan mı bayılmam lazım benim her değişeceğim slot için artık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 maniac yerine sidearm daha iyi bence. slaughter konusunda haklısın dünden beri onu kullanıyorum ben de. leap olmadan oynayamıyorum ben ya, revenge yerine denedim overpower biraz, fena değil gibi ama kararsızım hala. her itemda yüksek str, yüksek vita, all resist ararsan aynen dediğin gibi pahalıya patlar. bazılarında yüksek str ve resist olcak, vita ya az olcak ya hiç olmayacak mesela. hp 40k altına düşmedikçe sonuçsa sıkıntı yok. bi de life steal yada life on hit olmadan act3 zor olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar