Chemical Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 ve yüzyıllarca kadar donmuş halde kalıcaksınız çünkü önemli birisiniz gelecekte ihtiyacları olacak (halodaki gibi) ama araştırmalar sonucu donma esnasında önünüzdeki görüntü gözünüzde sabitlenip donma boyunca bilinciniz kapalı olsa bile gözünüzün önündeymiş gibi olduğu kanıtlanmış Hangi resmi seçerdiniz?[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 paticik forum sayfasını!!![signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Lol laverda ahah:) hiç beklemiyordum bide resmi koyun anlatmak yerine daha iyi[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 bana doğru sırıtan marlon brando[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 bir adet çikolata resmi..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 bide sürekli yenilense kimlerin ne yazdığını göreyim ben cevap yazmasam da olur sonra hiç geri gelmesemde olur..[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 *!konunun içine şey etmektir amacı* sanmıyorum o resmi algılayabileceğini o halde algılasan bile bunun senin üzerinde hormonal veya sinirsel hiç bir etki yapacağını ama aşık olduğum birinin resmini isterdim herhalde[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 adriana lima heralde. ama 60 yılda sıkılabilirim :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 [signature][hline]..:: Respect ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 ben zifiri karanlığı tercih ederim:D[signature][hline]"Ekmek bulamıyorlarsa Pasta Yesinler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Nostabinda çok güzel açıklamış :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 mpeg koysak olamıyor mu? sevdiğim bir kızın görüntüsünü isterdim o basit bir görüntü bir işe yaramıycak, bir faydası olmuycak, ama bu görüntüyü seçerdim herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Delimisiniz ya, yüzyıllarca donmuş kalacaksınız. En mantıklısı yüzyıl boyunca katlanabileceğiniz bir görüntü koymak. İnsan görüntüsü olamaz bu :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 nostabinda iyide o buzları eritir be kanki be :p[signature][hline]İki kapılı bir handa gidiyorum gündüz gece... E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 gözümün kapalı olmasını tercih ederdim.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 pırasa.[signature][hline]"And with the light he brought, he walked through the deepless darkness." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Zeki Alasya'nın "Allaaaaaaah, Metin!" diye bağırırken resmi olabilir mesela :)[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil: - Alper, viens au tableau. - HASSKTTTTRR YEAAAA!!! Alper vs Şenay: - Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır? - Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 buzu catlatasin diye o resmi koyun demis arkadas[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 hiçbirşey görmek istemezdim :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 kendimi görmek isterdim nasılsa bi o kadar yıl sonra kendimden başka dostum kalmıcak[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 yanlız nostabinda resim süper hani ne diyim"[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 eheh insan resmi koyarsanız bi süre sonra ince farkedilmiyen kötü detayları farkedersiniz kesin[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 deniz gezmişin ''meşhur'' resmi.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 yyav googlede bi aratıp koysanız resimleri:)[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 aha link veriyim bare[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar