kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/540/bangbros-vs-nevriye-abla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Myshkin said: adamlar toptan inanılmaz mantık hatası ya http://forum.donanimhaber.com/m_59677710/tm.htm en güzel cevap bu o topicde "Türkçeyi sakın seçmeyin birdaha oyuna girilmiyor ayrıca tekrar kurulmuyorda" said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Qmandan said: brom her yerde kingsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 ahaha abi gördüm koptum bu arkadas bizim guilde de hiç görmemiştim ilginç bir yazı olmuş yani ne diyim kelimeler kifayetsiz kalır gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 im very sad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Şu valve patronuna gönderilen 4chan emaili gibi olmuş... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Masquerade said: Bir http://c1204.hizliresim.com/w/f/4d1rg.png değil. hahah ss i kim çekmiş ya alttaki warlock bone un karakteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 bone cekmis iste konu da iyiymis ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Of bu tiplerden biri bizim guilde apply atmıştı hemen hemen aynı lisanı konuşuyorlar. Hala sabit konu olarak durur o bölümde (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Tekrar okuyayım dedim ama algım sıfırlanmaya başladı 3 cümle sonra. Nasıl bir yaşamları nasıl bir dünyaları var lan bunların çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 ben silvermoon da dh guildindeyim yalnız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 İngilizce bilmeden RPG oynama çalışıp beceremeyenler işte. Garip değil o kadar. Herkesin İngilizce bilmesi şart değil. Ama böyle yapması da gerekli değil, bilen birini bulup çevirtseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 ölüçüken nedir abi ya ahahsfajshfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 forumda en iyi ingilizceyi ben bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 adam haklı yalnız tr altyazı gelse eminim daha çok orijinal alan olur oyunu buna ihtiyaç duyan binlerce oyuncu vardır yani altyazı çevirtip koydurmak da çok bi dert değil hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 olmadi google translatele cevirsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 ahaha yakışır asdsfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 abartmayın arkadaşlar. adam olmayan ingilizcesiyle google translate'e güvenmiş. yazdıklarını kontrol de edemediği için böyle bir hata yapmış. anladığınız üzere adamın derdi dil desteği. Avrupa çıkışlı oyunlarda birçok dil desteği olmasına rağmen Türkçe desteği yok. insanlar anlamadığı oyunu almaktansa kopyasını bulup oynadığı zaman da Türkiye'de oyunculuk gelişmez diyoruz. arkadaşa destek çıkmak lazım belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 türçesi olsa onun kopyasını almayacak bi kitleden bahsediyoruz sanki. kendini kandırmanın anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 İlkokul 4-5'te elimde sözlük broken sword, monkey island 'ı çatır çatır oynardım. Çalışsın tembeller, sonra ; "öğötöm törkçö ölsön önlömöyöz" diye ağlayan üniversite öğrencileri doluyor etraf. Edit: Hatta bizzat ev arkadaşım tezini yazcağı kurum kitabının ingilizce olmasından dolayı bırakmayı falan düşünüyor. Dün baktım "this value must greater than t values" yazmış 4 tane formül vermiş. Olm 4 tane t var hangisini alıcam diye ağlıyordu. Bu da böyle bir anımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 "Hannibal Turks are king !!why you cant accept this ? plz respect us. we are really good players in the world. no1 can challange us !!!" bulup döveceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 donanımhaber :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Ülkü ocağı osmanlı çok güçlüyüz avrupanın hepsini aldık geri verdik faith sultan mehmet en iyiyiz bizde bor madeni var değerli %90 bizde petrol var ama çıkaramıyoruz istanbul en güzel şehir süper tatil beldeleri var mesut özil türk milli takımında oynamak istiyor aslında sanayi de bir numarayız yaşam standartlarımız çok standart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 spompas said: "Hannibal Turks are king !!why you cant accept this ? plz respect us. we are really good players in the world. no1 can challange us !!!" bulup döveceksin. no1 diyerek amerikan ağzını bildiğini belirtmiş yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 spompas said: "Hannibal Turks are king !!why you cant accept this ? plz respect us. we are really good players in the world. no1 can challange us !!!" eyyyvaaah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar